Gość: tusiu4 IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.08, 20:18 słyszalem ze jak sie pojdzie do prezydenta i poprosi o prace ten z miejsca dzwoni i cos załatwia w podleglych mu instytucjach np.opiece spolecznej czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: FERENC pracodawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 20:53 tak, z tego co słyszałem to pracę rozdaje zwykle miedzy 9 a 11 rano, codziennie zatrudnia jakieś 30 osób, które na rękę dostają od 3 do 6,5 tyś zł. największe zarobki są w czwartki koło 10.30 - wtedy zatrudnia kierowników, a najgorsze w poniedziałki. Odpowiedz Link Zgłoś
eluska-k Re: FERENC pracodawca 21.09.08, 22:25 taaaa to hobby prezydenta miasta, każdy prezydent czy burmistrz tak robią, nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: FERENC pracodawca IP: 217.153.102.* 21.09.08, 22:28 no chyba ktos was podpuszcza, pracuje w urzedzie m. na dosc wysokim stanowisku i pierwsze slysze Odpowiedz Link Zgłoś
eluska-k Re: FERENC pracodawca 21.09.08, 22:31 o to widać jesteś jednym z tych osób które przyszły do i tę pracę od prezydenta dostajeś, bo inteligencją (wymaganą chyba do piastowania wysokich stanowisk) nie grzeszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: FERENC pracodawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.08, 22:34 z twoją inteligencją też raczej wysokiego stanowiska nie piastujesz. Zresztą marszałek, v-ce marszałek i cała banda z urzędu marszałkowskiego i wojewódzkiego też rozdaje stanowiska. To nikogo nie rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
eluska-k Re: FERENC pracodawca 21.09.08, 22:47 To, że zrobiłam pare literówek wcale nie znaczy o stopniu mojej inteligencji czy błyskotliwości.. aczkolwiek obecnie żadnego stanowiska nie piastuje, gdyż trudno by taką pracę pogodzić ze studiami... I owszem "cała banda" z urzędów rozdaje stanowiska, ale nie każdemu i nie odrazu. A jeśli tak to pokłony biję i dziwię się czemu mimo wszystko stopa bezrobocia w Rzeszowie jest hmmm... jednak wysoka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: FERENC pracodawca IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.09.08, 00:23 A wszystko to po to żeby żyło się lepiej heheh Odpowiedz Link Zgłoś
jkruk1 Re: FERENC pracodawca 22.09.08, 21:58 Co wy tam wiecie, Ferenc to jest taki maly majster w poruwnaniu z marszalkiem ktorego urzad puchnie jak kubek drozdzy, tylko ciut-ciut smierdzacy. Ex-radny PIS Kiczek awansowal na specjaliste od kolei, AWS-ek Kedzierski wykopany z urzedu miasta stal sie cudownie glownym szefem od wszystkiego. Cyprys,ktory resztki twarzy stracil jak rzucil szkole - byly wicekurator i niedoszly posel PIS wygral konkurs jako specjalista od uczenia prywaciarzy jak starac sie o unijna kase i to od razu na czas nieokreslony umowe dostal. Matczynska w UW nie dala sobie rady z unijna kasa ale u marszalka rzadzi jako vicedyrektor. była poseł PIS Ania Sacharczuk stolek znalazla.Nawet pierwszy specjalista od pomocy spolecznej Przewoznik,duzo za pozno odstrzelony od wojewody co prawda nie znalazl stolka w pomocy spolecznej co jasno dowodzi ze jakies resztki instynktu u marszalkowych kadrowcow zostaly (albo dyrektorka ROPS nie chciala go u siebie co tez mozliwe) ale za to cudownie sie objawil w departamencie zdrowia. Tak wiec same te miernoty odstrzelone od stolkow po przegranych przez kaczuszki wyborach i litosciwie przygarniete w drodze ustawionych konkursow albo i bez nich do marszalka pomimo braku jakichkolwiek kwalifikacji kosztuja podatnika ostroznie liczac 50000 zl miesiecznie. A gdzie szeregi pomniejszych krewnych i znajomych krulika, ktore znalazly cicha przystan u marszalka? I pracuja nie za tysiac na reke jak w innych urzedach, tylko nieschodza nizej 2 tysiaczkow. Moze ktos wie w jakie dni tam daja stolki,nawet moga byc niekierownicze i gdzie ewentualnie wepchnac legitymacje PIS-u zeby bylo widac ze ja swojak? Choc z drugiej strony lepiej dalej placic podatki na jej krolewska mosc niz wraca i bulic na to bagno.A legitymacje PIS gdbym mial to bym wiedzial gdzie wepchnac... Odpowiedz Link Zgłoś