Dodaj do ulubionych

kuchnia na wymiar

IP: *.rzeszow.mm.pl 27.10.08, 17:52
gdzie w Rzeszowie, cena w garnicach rozsądku i solidne wykonanie?
jakie macie doświadczenia w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • madziszka Re: kuchnia na wymiar 28.10.08, 11:38
      Limaw dobrze robi, tanio nie jest, ale solidne i ładne mają kuchnie.
      warto zajrzeć.
      • Gość: ola Re: kuchnia na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 11:56
        ja robiłam kuchnie u gościa z markowej, w rzeszowie powiedzieli mi
        5500zł a tam zapłaciłam 2700zł za to samo...kuchnia ma dwa lata i
        naprawde ok...teraz u gościa wszystkie meble zamawiam bo naprawdę
        spoko i cenowo też ok!!
        • Gość: Szymon Re: kuchnia na wymiar IP: *.wsiz.rzeszow.pl 28.10.08, 12:53
          Ja robiłem w Black Red White. Myślałem, że skoro to znana firma to będzie drogo,
          ale wcale nie. Przed realizacją robią projekt jak to będzie mniej więcej
          wyglądać. Jeśli się nie zdecydujesz, to nic nie płacisz. Jeśli zechcesz ten
          właśnie projekt to płacisz 100 zł za projekt i potem za meble... ceny, w
          zależności od jakości mebli i metrażu od 2800 wzwyż:)
          • Gość: Paddy Re: kuchnia na wymiar IP: *.nhs.uk 28.10.08, 13:54
            Gdybym mial jeszcze raz robic, poszedlbym do drewpolu na
            podkarpackiej, zamowilbym typowe szafki bez drzwi, dobralbym drzwi,
            zmontowalbym sam. To nie takie trudne. Pewnie meska reka bedzie
            potrzebna.
            Gdybys zlecala jednak, zwroc uwage na plyte wodoodoprna, okucia,
            prowadnice. Wszystko ma byc z gornej polki. Tanie potem drogo
            kosztuja. I sprawdz, czy sie producent wywiazal z deklaracji. Moj
            sie nie wywiazal...
            Powodzenia
            Paddy
        • Gość: Anna Re: kuchnia na wymiar IP: *.ostnet.pl 29.10.08, 11:48
          Czy możesz mi podać namiary na osobę z Markowej, która robi meble na
          wymiar i są OK. Dziękuję.
        • Gość: ola Re: kuchnia na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 16:21
          namiary na gościa z markowej:
          nazywa się Żygliński tel:661581817 lub 668009166
          • Gość: Anna Re: kuchnia na wymiar IP: *.ostnet.pl 07.11.08, 08:07
            Dziękuję za telefon i nazwisko.
      • Gość: dede Re: kuchnia na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.14, 15:11
        Potwierdzam. Ja zamawiałem u nich kuchnię 12 lat temu i dalej wygląda jak nowa. Polecam choć co prawda tanio nie było ale opłacało się ;-)
    • Gość: Wujek Dobra Rada Re: kuchnia na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:50
      Firma "Meblon" na ul. Piłsudskiego, miło szybko i co najważniejszee solidnie.
      Jestem zadowolony.
      • Gość: ttt Re: kuchnia na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 16:58
        605 221030
        Zadzwoń tu, gość wie co robi.
        jestem w pełni zadowolony. Przyjedzie, pomierzy i doradzi
    • pracownikug Re: kuchnia na wymiar 03.11.08, 21:13
      Meble na wymiar? , proponuje taki kontakt tel. 500 076 181.
      • Gość: m Re:meble kuchenne IP: *.wist.com.pl 17.12.08, 11:27
        Uważajcie na duże salony,m.in. na u. Rejtana,nawet tych firmowych.Gotowe zestawy
        mebli są tam sprzedawane po maksymalnych marżach sugerowanych przez
        producenta,czyli 30 -40 %.Sprzedawcy w garniaczkach przy próbie negocjacji ceny
        zachowują się tak jakby każda złotówka rabatu miała być odjęta z ich
        wypłaty.Tymczasem wystarczy wyskoczyć do małego sklepu za miasto i już na dzien
        dobry mamy cenę 10 % niższą i do tego możemy ponegocjować ostateczną cenę.
        • Gość: mg Re:meble kuchenne IP: *.165.enf.pl 03.01.14, 21:14
          Lepiej zaufać sprawdzonej firmie, ja mogę polecić firmę WESMAR: wesmar.eu

Wykonują meble kuchenne, remonty łazienek, garderoby, łóżka (mi robili chowane w szafie - super sprawa jak ktoś ma mało miejsca)
          • Gość: mg Re:meble kuchenne IP: *.165.enf.pl 03.01.14, 21:16
            Źle dodał mi się link, jeszcze raz poprawny: www.wesmar.eu
            • nessus Re:meble kuchenne 04.01.14, 03:33
              W swiecie w ktorym ja zyje przecietna kuchnia o dlugosci 5 m ( gora i dol ) kosztuje przecietnie $ 400 za stope czyli ok $ 1200 za metr.(bez blatu i jakichkolwiek urzadzen montyowanych do srodka, bez transportu i bez instalacji ). Zatem Kuchnia o dlugosci 5 m kosztuje $ 6000 plus 13 % podatku co w przeliczeniu daje okolo 20 000 waszych zlotych. Zarobki tutaj to minimum $ 24 000 miesiecznie .
              Powiedzcie mi zatem jakim cudem ten ktory buduje wam kuchnie za 2700 !! jest w stanie oplacic wszystko co jest zwiazane z jego dzialalnoscia ( materialy , prad, woda, ogrzewanie, ludzie, zusy i pozostale przymusowe oplaty, paliwo itd.itd ).

I na koniec. Polacy i przybysze ze wschodu to najgorsi klienci. Raz ze zebrza o najlepsza cene a jak juz ja dostana srubuja jakosc , wymagaja darmowych zmian , grymasza a na koncu niemal zawsze nie placa wszystkiego. W Polsce dochodzi jeszcze nieslownosc. Ludzie nie szanuja ani swego slowa ani siebie ani klienta.
              Nie piłujcie wiec rzemieslniow o najnizsza stawke bo oni tez musza z czegos zyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka