Dodaj do ulubionych

primakomp - warto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:02
kupowal ktos laptopa w sklepie Primakomp na sw Leonarda?
Obserwuj wątek
    • Gość: Voyt3c Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:31
      Nie kupowałem, ale zależy co jest dla Ciebie ważne przy kupowaniu. Jeżeli to, że
      chcesz sprzęt kupić na miejscu, to ok, są na miejscu i warto. Jeżeli znaczenie
      ma cena - to gdy chciałem kupić laptopa, u nich było zdecydowanie drogo, więc
      jak dla mnie - nie warto. Moim zdaniem, w przypadku kupowania gotowego produktu,
      kluczowe znaczenie ma cena, a pytanie warto-warto, dobrze stawiać odnośnie firm
      świadczących usługi. Wtedy wiadomo, że jeżeli będzie się oszczędzać na
      partaczach, to potem zapłaci się drugie tyle na poprawki ;-)
      • Gość: m Re: primakomp - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 12:41
        vobis jets ok, choć trzeba dopłącić do laptopa ok 100zł
        • Gość: taa Re: primakomp - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 16:27
          vobis jest tak "świetny", że się zastanawiam jak on jeszcze nie upadł.
          Sprzedawcy nie wiedzą co w ogóle sprzedają w tych swoich pożal się boże zestawikach.
    • Gość: muniek Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 09:36
      tak, mozesz tam spokojnie isc, duzy wybor maja i raczej nie znam nikogo kto by i
      nich cos zlego mowil
      • meg83 Re: primakomp - warto? 06.11.08, 12:21
        ja znam
        • Gość: gosc Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 12:24
          mozesz rozwinac
      • Gość: tkw Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 10:28
        kupowalem tam i tez zlego slowa nie powiem
    • Gość: janka Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 10:34
      pomylilo mi sie, w rzeszowie to on jest na Rejtana, natomiast przejezdzajac
      ostatnio przez kielce widzialam go wlasnie na tamtej ulicy
      • meg83 Re: primakomp - warto? 07.11.08, 13:25
        chodzi o kompetencje obsługi
        • Gość: janka Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 13:43
          tzn sa niekompetentni?, przeciez chyba powinni sie znac na tym co robia
          • Gość: donek Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 10:40
            fakt, spotkalam sie ze tym ze czegos nie wiedzieli ale w moim przypadku
            przynajmniej strali sie dowiedziec i troche pomoc, moze jeszcze sie rozkreca ;)
    • Gość: kati Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 18:19
      ja byłam, wybór maja nawet duży, ceny są różne ale zawsze można wybrać coś dla
      siebie polecam!!!
      • Gość: anka Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:27
        w pełni sie z Toba zgadzam, byłam tam w zeszłym tygodniu a wczesniej sie na gg
        dopytalam czy maja dokladnie to co chce, takze czekalo juz na mnie :)
        • Gość: m Re: primakomp - warto? IP: *.nm.e-zet.pl 24.11.08, 20:35
          może to pracownicy primakompu piszą jakcy to są świetni ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka