Gość: janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:02 kupowal ktos laptopa w sklepie Primakomp na sw Leonarda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Voyt3c Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:31 Nie kupowałem, ale zależy co jest dla Ciebie ważne przy kupowaniu. Jeżeli to, że chcesz sprzęt kupić na miejscu, to ok, są na miejscu i warto. Jeżeli znaczenie ma cena - to gdy chciałem kupić laptopa, u nich było zdecydowanie drogo, więc jak dla mnie - nie warto. Moim zdaniem, w przypadku kupowania gotowego produktu, kluczowe znaczenie ma cena, a pytanie warto-warto, dobrze stawiać odnośnie firm świadczących usługi. Wtedy wiadomo, że jeżeli będzie się oszczędzać na partaczach, to potem zapłaci się drugie tyle na poprawki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: primakomp - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 12:41 vobis jets ok, choć trzeba dopłącić do laptopa ok 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: primakomp - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 16:27 vobis jest tak "świetny", że się zastanawiam jak on jeszcze nie upadł. Sprzedawcy nie wiedzą co w ogóle sprzedają w tych swoich pożal się boże zestawikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 09:36 tak, mozesz tam spokojnie isc, duzy wybor maja i raczej nie znam nikogo kto by i nich cos zlego mowil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 12:24 mozesz rozwinac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkw Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 10:28 kupowalem tam i tez zlego slowa nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 10:34 pomylilo mi sie, w rzeszowie to on jest na Rejtana, natomiast przejezdzajac ostatnio przez kielce widzialam go wlasnie na tamtej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 13:43 tzn sa niekompetentni?, przeciez chyba powinni sie znac na tym co robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 10:40 fakt, spotkalam sie ze tym ze czegos nie wiedzieli ale w moim przypadku przynajmniej strali sie dowiedziec i troche pomoc, moze jeszcze sie rozkreca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 18:19 ja byłam, wybór maja nawet duży, ceny są różne ale zawsze można wybrać coś dla siebie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: primakomp - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:27 w pełni sie z Toba zgadzam, byłam tam w zeszłym tygodniu a wczesniej sie na gg dopytalam czy maja dokladnie to co chce, takze czekalo juz na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: primakomp - warto? IP: *.nm.e-zet.pl 24.11.08, 20:35 może to pracownicy primakompu piszą jakcy to są świetni ? Odpowiedz Link Zgłoś