Dodaj do ulubionych

Całościowe badanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 04:46
Gdzie w Rzeszowie mogę wykonać badanie oberonem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stasia Re: Całościowe badanie IP: 84.38.160.* 12.12.08, 06:55
      Ja również proszę o adres
    • Gość: gość Re: Całościowe badanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 23:57
      przecież to oszustwo.................
      • Gość: Bożenka Re: Całościowe badanie IP: 84.38.160.* 20.12.08, 07:12
        Byłam na takim badaniu w Krakowie i jest lepsze od USG, a nawet
        tomografi komputerowej. Te ostatnie nic nie wykazało, a byłam
        poważnie chora, dopiero Oberon wykrył i mogłam się leczyć.
        • unhappy Re: Całościowe badanie 21.12.08, 19:36
          Gość portalu: Bożenka napisał(a):

> Byłam na takim badaniu w Krakowie i jest lepsze od USG, a nawet
          > tomografi komputerowej.

WOW. Niestety - okazuje się, że oberonowa ściemka potrafi namieszać w głowie.
          Nie, broń Boże nie sugeruję, że to musi być cecha słabego umysłu.

> Te ostatnie nic nie wykazało, a byłam
          > poważnie chora, dopiero Oberon wykrył i mogłam się leczyć.

Oberon niczego nie wykrył bo wykryć nic nie może :D
          • Gość: Jusia Re: Całościowe badanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 07:12
            U mojej mamy Oberon wykrył raka żoładka, a lekarz twierdził uparcie,
            że to tylko stan zapalny. Dopiero późniejsze badania
            specjalistyczne to potwierdziły ale to trwało bardzo długo, wszędzie
            kolejki i arogancja. Dzieki Oberonowi moja mama żyje i ma się dobrze
            bo w porę zastosowała odpowiednie leczenie.
            • unhappy Re: Całościowe badanie 22.12.08, 13:44
              Gość portalu: Jusia napisał(a):

> U mojej mamy Oberon wykrył raka żoładka,

Oberon NIC nie wykrywa. Wykryć to może inteligentny operator na podstawie
              wywiadu. Oberon nie ma z tym nic wspólnego.

> a lekarz twierdził uparcie,
              > że to tylko stan zapalny. Dopiero późniejsze badania
              > specjalistyczne to potwierdziły ale to trwało bardzo długo, wszędzie
              > kolejki i arogancja. Dzieki Oberonowi moja mama żyje i ma się dobrze
              > bo w porę zastosowała odpowiednie leczenie.

Nie dzięki Oberonowi.
              • Gość: Jusia Re: Całościowe badanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 14:36
                Dzięki Oberonowi moja mama żyje i ma się dobrze.
                • unhappy Re: Całościowe badanie 22.12.08, 14:52
                  Gość portalu: Jusia napisał(a):

> Dzięki Oberonowi moja mama żyje i ma się dobrze.

Okey? I czego ma to dowieść? Że oberon działa? Proszę cię. Możesz być jednym z
                  operatorów tego szajsu broniącym w ten sposób swojego oszukańczego zarobku.
                  Twoja mama może być szczęśliwym przykładem tego, że Oberon (bo urządzenie to nie
                  wspomagane operatorem) generuje losowe wyniki, że rzut kostką trafił. To nie
                  jest dowód skuteczności :)

Mam taką terapię na łysienie - trzeba specjalną, drewnianą łyżką pukać się w
                  ciemię. Sprzedaję takie łyżki i mojemu wujkowi pomogło. Czy od tej pory
                  WIERZYSZ, że ta terapia skutkuje bo napisałem, że mojemu wujkowi pomogło?

Mam inną terapię. Wywar z cegieł peruwiańskim. Leczy wszystko. Mojej cioci
                  pomogło. Kupisz jedną bo napisałem, że to leczy?
                  • Gość: Władek Re: Całościowe badanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 15:00
                    Nie tak dawno temu EKG, czy rentgen były przez medycyne
                    konwencjonalna uwazane za szarlatanstwo, a teraz w kazdym szpitalu
                    sa to jedne z postawowych badan.
                    Dla mnie szarlatani to służba zdrowia. Przez rok aplikowano mi
                    antybiotyki, posyłano na róznie badania i na "kase" i za swoje . bez
                    efektu.. Diagnosta z oberonu w godzine znalazł problem i od 3
                    miechów normalnie funkcjonuje.
                    Wielu lekarzom a już szczególnie firmom farmaceutycznym wcale nie
                    zależy żeby wyleczyć, ale żeby leczyć pacjenta.
                    • unhappy Re: Całościowe badanie 22.12.08, 15:09
                      Gość portalu: Władek napisał(a):

> Nie tak dawno temu EKG, czy rentgen były przez medycyne
                      > konwencjonalna uwazane za szarlatanstwo, a teraz w kazdym szpitalu
                      > sa to jedne z postawowych badan.

Czy w związku z tym KAŻDĄ głupotę czy oszukaństwo mamy traktować z pełną powagą?

> Dla mnie szarlatani to służba zdrowia. Przez rok aplikowano mi
                      > antybiotyki, posyłano na róznie badania i na "kase" i za swoje . bez
                      > efektu.. Diagnosta z oberonu w godzine znalazł problem i od 3
                      > miechów normalnie funkcjonuje.

Ale oświadczenia internetowych anonimów w kwestii skuteczności tego "wynalazku"
                      NIC nie zmieniają :D

> Wielu lekarzom a już szczególnie firmom farmaceutycznym wcale nie
                      > zależy żeby wyleczyć, ale żeby leczyć pacjenta.

Oj tak, teoria spiskowa jako podpora skuteczności oberona. Czegoż to się ludzie
                      nie chwycą :D
                  • Gość: wyleczony Re: Całościowe badanie IP: *.128.14.130.static.crowley.pl 22.12.08, 15:14
                    > Mam inną terapię. Wywar z cegieł peruwiańskim. Leczy wszystko. Mojej cioci
                    > pomogło. Kupisz jedną bo napisałem, że to leczy?

Ja już kupiłem i POMOGŁO. Wujek miał chorą nogę i teraz jest już zdrowa.
                    Kupujcie te cegły peruwiańskie (całkiem podobne do naszych) a unhappy to
                    rzetelny i uczciwy sprzedawca.
                    • unhappy Re: Całościowe badanie 22.12.08, 15:14
                      Gość portalu: wyleczony napisał(a):

> > Mam inną terapię. Wywar z cegieł peruwiańskim. Leczy wszystko. Mojej cioc
                      > i
                      > > pomogło. Kupisz jedną bo napisałem, że to leczy?
                      >
                      > Ja już kupiłem i POMOGŁO. Wujek miał chorą nogę i teraz jest już zdrowa.
                      > Kupujcie te cegły peruwiańskie (całkiem podobne do naszych) a unhappy to
                      > rzetelny i uczciwy sprzedawca.

Sami widzicie. Nie można pluć na moje cegły bo to DZIAŁA !!!
                      • Gość: Visa Re: Całościowe badanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 15:26
                        Byłam na Mszy, na której ksiądz wśród ogłoszeń parafialnych
                        reklamował badania nowoczesnym urządzeniem, które może wykryć wiele
                        różnych chorób i sprawdza praktycznie cały organizm. Koszt był
                        umiarkowany 50 zł, badanie miało być prowadzone w sali
                        katechetycznej.
                        • Gość: Ferdynand Re: Całościowe badanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 15:36
                          Jeśli ksiądz reklamuje to musi być dobre urządzenie.

unhappy pisze:
                          "Oberon generuje losowe wyniki."
                          Napisz po chłopsku co to takiego, bo jeszcze uwierzę kaznodzieji.
                          • Gość: wesz Re: Całościowe badanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 18:31
                            ZA KILKA LAT Z DZISIEJSZEJ „MEDYCYNY” BĘDZIEMY SIĘ ŚMIALI TAK JAK Z
                            ŚREDNIOWIECZNEGO SPUSZCZANIA KRWI, PIJAWEK CZY PICIA GORĄCEJ RTĘCI.
                            • unhappy Re: Całościowe badanie 22.12.08, 23:36
                              Gość portalu: wesz napisał(a):

> ZA KILKA LAT Z DZISIEJSZEJ „MEDYCYNY” BĘDZIEMY SIĘ ŚMIALI TAK JAK Z
                              >
                              > ŚREDNIOWIECZNEGO SPUSZCZANIA KRWI, PIJAWEK CZY PICIA GORĄCEJ RTĘCI.

Dokładnie. Polecam swój wywar z cegieł peruwiańskich. Dodatkowo każda cegła ma
                              wbudowaną diodę do filtrowania kosmicznych wibracji. Lekarze wam tego nie polecą
                              bo żerują na chorych a nie zdrowych.
                          • unhappy Re: Całościowe badanie 22.12.08, 23:39
                            Gość portalu: Ferdynand napisał(a):

> Napisz po chłopsku co to takiego, bo jeszcze uwierzę kaznodzieji.

Bierzesz atlas anatomiczny i numerujesz organy. Potem dla każdego organu rzucasz
                            kostką. Wypadnie "1" - źle. Wypadnie "6" - rewelacja. I już możesz diagnozować :D

Niestety współczesny szamanizm wymaga, żeby było pudełko z kolorowo mrugającymi
                            lampkami i jakaś interakcja z pacjentem. No więc - pudełko po butach, parę diód
                            i słuchawki. Zamiast rzutu kostką możesz uzyć programu komputerowego. Ojej...
                            właśnie stworzyłeś Oberon :D
    • Gość: Zoja Re: Całościowe badanie IP: *.res.pl 26.12.08, 20:06
      Odpowiedź na pytanie:

ul. Kopernika 1 (budynek NOT-u) III piętro. Na drzwiach tabliczka Oberon i numer
      telefonu.

Pozdrawiam: Zoja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka