Gość: ona1 IP: 82.160.117.* 18.12.08, 09:37 szukam dobrego i solidnego serwisu laptopów.podpowiedzcie coś proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: servis Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 89.17.238.* 18.12.08, 09:41 Albo dobry, albo tani. Nie ma dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 84.38.160.* 18.12.08, 10:11 A się stało w twoim laptopie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1 Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 82.160.117.* 18.12.08, 10:19 głównie chcę go usprawnić,dołożyć pamięci, przeinstalować system Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golibroda Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.ostnet.pl 18.12.08, 12:36 A skąd jestes, to stosunkowo proste zadanie i srednio zaawansowany użytkownik doskonale sobie z tym powinien poradzic, moge ewentualnie pomóc jesli jest to w pobliżu Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:02 naprawkomputer.net ,poradzili sobie z moim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 15:31 www.frog.pl/ t ojest gdzieś na placu śreniawitów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.wist.com.pl 19.12.08, 17:57 Wymiana pamięci polega na wyjęciu starej i włożeniu nowej a jak się czyści regularnie śmieci i rejestr na komputerze to nie trzeba nic przeinstalowywać.Wystarczy google i chęć.A jak sie komuś nie chce to może pobiec do serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinx Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:18 robiłem laptopa w naprawkomputer.net na nowym miescie, polecam jak najbardziej - mam laptopa z usa na windowsie vista nietypowy model, bez sterowników i tylko oni podjeli sie przerobki na xp w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.wist.com.pl 19.12.08, 22:23 A co tu przerabiać,wystarczyło zainstalowac xp od podstaw,co ty myślisz że oni te sterowniki montowali lutownicami? :)))Goły komputer ma bios a reszte dostaje z systemem (xp,vista,mac,linux etc)a z nim sterowniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lox Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 84.38.160.* 20.12.08, 13:41 buahahahh....kurde ale chlopie sie reklamujesz....nietypowy model bez sterownikow buahahahaha. czlowieku nie wciskaj kobiecie kitu. to co chce ona zrobic miesci sie w zakresie dzialalnosci przecietnego uzytkownika kompa ... w tej chwili juz ze szkoly podstawowej. dla kolezanki moja rada - nie szukac serwisu tylko popytac wsrod znajomych, bo to na prawde nie jest trudne i wiekszosc ludzi bedzie umiala zmienic kosc pamieci i przeinstalowac system. jesli nie ma sterownikow to jest internet i nie jest problemem sciagniecie ich ze strony producenta. szkoda pieniedzy na serwis. pozdrawiam i ostrzegam przed naciagaczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 91.150.161.* 02.01.09, 21:49 ja reinstalowałem w g-info na przemysłowej 13 i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katamay Re: Katamay na dworcu był SUPER IP: *.res.pl 03.01.09, 09:01 ale diabli ich wzięli.Tam robili na cacy ale klientów he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: Katamay na dworcu był SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:12 A gdzie naprawiaja laptopy z zewnatrz, chodzi mi o wymiane matrycy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol77 Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 23:29 Z mojej strony mogę polecić serwis laptopów Na Złotej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.04.13, 01:12 Ja polecam Multimedia Serwis,ul.Dojazd Staroniwa 2/23/tuż za przejazdem kolejowym przy Jałowego.Tel.Bartosz Osipowicz 660447740. Odpowiedz Link Zgłoś