Dodaj do ulubionych

dobry!! serwis laptop-pomóżcie

IP: 82.160.117.* 18.12.08, 09:37
szukam dobrego i solidnego serwisu laptopów.podpowiedzcie coś proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: servis Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 89.17.238.* 18.12.08, 09:41
      Albo dobry, albo tani.
      Nie ma dwa w jednym.
      • Gość: sa Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 84.38.160.* 18.12.08, 10:11
        A się stało w twoim laptopie??
        • Gość: ona1 Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 82.160.117.* 18.12.08, 10:19
          głównie chcę go usprawnić,dołożyć pamięci, przeinstalować system
          • Gość: Golibroda Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.ostnet.pl 18.12.08, 12:36
            A skąd jestes, to stosunkowo proste zadanie i srednio zaawansowany
            użytkownik doskonale sobie z tym powinien poradzic, moge ewentualnie
            pomóc jesli jest to w pobliżu Rzeszowa.
    • Gość: Jakub Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:02
      naprawkomputer.net ,poradzili sobie z moim
      • Gość: Blanka Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 15:31
        www.frog.pl/
        t ojest gdzieś na placu śreniawitów :)
        • Gość: m Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.wist.com.pl 19.12.08, 17:57
          Wymiana pamięci polega na wyjęciu starej i włożeniu nowej a jak się czyści
          regularnie śmieci i rejestr na komputerze to nie trzeba nic
          przeinstalowywać.Wystarczy google i chęć.A jak sie komuś nie chce to może pobiec
          do serwisu
    • Gość: marcinx Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:18
      robiłem laptopa w naprawkomputer.net na nowym miescie, polecam jak najbardziej -
      mam laptopa z usa na windowsie vista nietypowy model, bez sterowników i tylko
      oni podjeli sie przerobki na xp w dobrej cenie.
      • Gość: m Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.wist.com.pl 19.12.08, 22:23
        A co tu przerabiać,wystarczyło zainstalowac xp od podstaw,co ty myślisz że oni
        te sterowniki montowali lutownicami? :)))Goły komputer ma bios a reszte dostaje
        z systemem (xp,vista,mac,linux etc)a z nim sterowniki
      • Gość: lox Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 84.38.160.* 20.12.08, 13:41
        buahahahh....kurde ale chlopie sie reklamujesz....nietypowy model bez
        sterownikow buahahahaha. czlowieku nie wciskaj kobiecie kitu. to co chce ona
        zrobic miesci sie w zakresie dzialalnosci przecietnego uzytkownika kompa ... w
        tej chwili juz ze szkoly podstawowej. dla kolezanki moja rada - nie szukac
        serwisu tylko popytac wsrod znajomych, bo to na prawde nie jest trudne i
        wiekszosc ludzi bedzie umiala zmienic kosc pamieci i przeinstalowac system.
        jesli nie ma sterownikow to jest internet i nie jest problemem sciagniecie ich
        ze strony producenta. szkoda pieniedzy na serwis. pozdrawiam i ostrzegam przed
        naciagaczami.
        • Gość: Gość Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: 91.150.161.* 02.01.09, 21:49
          ja reinstalowałem w g-info na przemysłowej 13 i jest ok.
          • Gość: Katamay Re: Katamay na dworcu był SUPER IP: *.res.pl 03.01.09, 09:01
            ale diabli ich wzięli.Tam robili na cacy ale klientów he,he.
            • Gość: eda Re: Katamay na dworcu był SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:12
              A gdzie naprawiaja laptopy z zewnatrz, chodzi mi o wymiane matrycy?
    • Gość: Karol77 Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 23:29
      Z mojej strony mogę polecić serwis laptopów Na Złotej
    • Gość: x Re: dobry!! serwis laptop-pomóżcie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.04.13, 01:12
      Ja polecam Multimedia Serwis,ul.Dojazd Staroniwa 2/23/tuż za przejazdem kolejowym przy Jałowego.Tel.Bartosz Osipowicz 660447740.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka