Dodaj do ulubionych

Sylwester 2008 w Rzeszowie w lokalach -wrażenia

02.01.09, 12:45
Opiszcie tu swoje w wrażenia z imprez sylwestrowych na których byliście,czy
wam się podobało ,czy cena jaką zapłaciliście za wstęp pokryła się z tym co w
zamian dostaliście czy wręcz na odwrót.Tylko bez prymitywnej krypto i anty
reklamy jak ma to miejsce w niektórych wątkach na tym forum.Konkretnie,koszt i
wrażenia
Obserwuj wątek
    • Gość: mycha Re: Sylwester 2008 w Rzeszowie w lokalach -wrażen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 14:07
      hotel grand, 800 od pary, zasadniczo wszystko ok, jeden minus i to poważny to
      dobór repertuaru. kapela fajna, ale przeboje rozgłośni harcerskiej to nie jest
      to czego oczekuję na takich imprezach. na Dżem jest miejsce gdzie indziej
      • Gość: m Re: Sylwester 2008 w Rzeszowie w lokalach -wrażen IP: *.wist.com.pl 02.01.09, 16:47
        Irish pub,wstęp 150 od pary.W tym miejsce siedzące,szwedzki stół (parę półmisków
        z sałatkami i wędlinami,pieczywo) po którym o 22 zostały tylko brudne talerze i
        suchy chleb,ciepłe danie - miseczka bogracza,pewnie z mikrofali.Kolejki do 2
        "ubikacji" bez desek,pewnie własciciel zdemontował żeby nie ukradli,nikt nie
        pilnował wejścia wiec z ubikacji korzystali też ludzie z ulicy.Bez rewelacji ale
        mimo wszystko było fajnie choć z tym jedzeniem przegięli.
      • Gość: evita Re: Sylwester 2008 w Rzeszowie w lokalach -wrażen IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 03.01.09, 16:23
        grand hotel 800zł.od pary. dla mie bylo super!; pyszne jedzenie;
        zespół rewelacja!
    • Gość: Paula Re: Sylwester 2008 w Rzeszowie w lokalach -wrażen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:58
      w Anemonie przyjezdne wiochy...zalamka!!!!
      • Gość: Paula dodam jeszcze..Anemon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 17:03
        w Anemonie brak możliwości płacenia karta-wstęp kosztował 260 od pary,ale za
        szatnie trzeba bylo zaplacic,tak jak mowie SAMA WIEŚ nie bylo nikogusienko chyba
        z Rzeszowa oprocz naszej 4-ki,wiesniaki o 24:00 wyszli na parkiet i zaczeli lac
        ludzi szampanem-laskom w "bialych kozakach" bardzo sie podobalo!
        • Gość: NM Re: dodam jeszcze..Anemon IP: 79.97.234.* 02.01.09, 17:20
          e tam zaraz wieś, z nowym rokiem uprasza się o odrobinę poprawności... POWIAT po
          prostu :)))))))))))

biale kozaczki :)))))
          • Gość: mar Re: dodam jeszcze..Anemon IP: *.wist.com.pl 02.01.09, 17:38
            Paula,wieśniak to stan umysłu nie miejsce zamieszkania - nie daj się
            zwieść.Zapłaciliście 260 zł i jeszcze zarabiali na was w barze i w szatni??No
            to nieźle.Na rynku "rzeszowiacy" też lali szampanem na oślep - taka nowa
            sylwestrowo-dyngusowa tradycja.
            NM a ty nigdzie nie byłeś ?;)

bialekozaczki.blog.pl/
            • Gość: Paula Re: dodam jeszcze..Anemon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 17:51
              no tak Mar..jak zwylke się zgadzam..:)
              • Gość: Prześmiewca Re: dodam jeszcze..Anemon IP: 87.205.147.* 02.01.09, 20:57
                Biała sala, za darmo ( bakszysz) patrzę pod kołdrę, moja żona, nieco zmieniona
                brak inercji.Myślę, starość nie radość ale młodość też
                nie doświadczenie.
                • Gość: R Re: dodam jeszcze..Anemon IP: *.eranet.pl 02.01.09, 21:06
                  Miałem jeden problem.
                  Około 4 rano przez ponad 20 minut nie można był dodzwonić się po
                  taxi.
                  Wszędzie zajęte (kilka korporacji).

Jak już się dodzwoniłem, to kolejne 20 minut oczekiwałem na taxówkę.

Gdy jechaliśmy, to czułem się jak w Nowym Yorku... na ulicach więcej
                  taxówek, niż "cywilnych" samochodów i oczywiście... sławna,
                  nieoznakowana laguna jak zawsze w okolicach obwodnicy ;-)
                  • Gość: m Re: dodam jeszcze..Anemon IP: *.wist.com.pl 02.01.09, 23:40
                    Laguna czyli jastrzębie obwodnicy i wylotówek.Są lwicę polujące na antylopy -
                    wiadomo ,że kogoś upolują bo nikt nie jeździ 50 ką :)
    • Gość: ja Re: Sylwester 2008 w Rzeszowie w lokalach -wrażen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 19:24
      a ja bylam w dejavu 350 od pary jedzenie dobre i dużo muzyka fajna choć przy
      dj, zabawa do 4 rano, bardzo pozytywnie oceniam
    • Gość: ines Re: Sylwester 2008 w Rzeszowie w lokalach -wrażen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:20
      i tak domowki rzadza :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka