Gość: P IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 01:07 Czy widujecie na ulicy Wasza reprezentantke w Big Brotherze Basie Knap? Co u niej slychac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Basia Knap IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:20 ja jej nigdy nie widzialam i nie slyszalam aby ja ktos widzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavres Re: Basia Knap IP: 80.244.129.* 21.01.02, 23:55 Jedna wielka porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Basia Knap IP: *.rsk.pl 22.01.02, 09:41 Nie wiem co ona tam w ogole robila.Nie wierze ze ja wybrali do programu za osobowosc bo ona takowej nie ma .Jak zwykle ukladziki .Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citibank Re: Basia Knap IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:32 Gość portalu: P napisał(a): > Czy widujecie na ulicy Wasza reprezentantke w Big Brotherze Basie Knap? Co u > niej slychac? Basię Knap widziałem raz, ale jeszcze przed jej występem w BB. Chciałem się zapoznać z ofertą kart płatniczych banku, który pani Knap reprezentuje (chyba tak mogę powiedzieć). Owszem, udzieliła odpowiedzi w kilku zdaniach, lecz nie poprosiła o zajęcie krzesła, tak więc stałam tak sobie i słuchałem. Oczywiście nie skorzystałem z oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr P Re: Basia Knap IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 10:44 Podobno dostaa pracę w Warszawie i tam teraz mieszka. Nigdy jej nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
grog Re: Basia Knap 29.01.02, 16:15 poważnie? do warszawy? jeszcze miesiąc temu można ją było pooglądać w jej banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Basia Knap IP: 10.128.131.* 02.02.02, 21:08 A kto by ją chciał w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś