mal49 12.01.09, 18:46 Łaaadne kwiatki! A jakiej barwy ten Półchłopek? Coś mi się wydaje, że pisuarowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Kasa wyparowała, prezesa nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:06 Ładnie się ten 2009 rok zaczął Panu marszałkowi. Szkoda, że zniknął tylko prezes. Gdyby tak zniknął i Pan marszałek. Ech, rozmarzyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechocinek polchlopek hahaha IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 12.01.09, 21:44 Niezly ten prezes - za 30 tys. w Ciechocinku tam gdzie dom zdrojowy Maxi Prezes ruszyl na lowy - zwolnienie lekarskie i kuracja jak najbardziej wskazana:):):):):) kazdy w zyciu chociaz raz pownien dobrze zaszalec:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Kasa wyparowała, prezesa nie ma IP: *.covernet.pl 14.01.09, 16:15 Gdy będzie likwidowana agencja to nie zapomnijcie o likwidacji także Cholewińskiego! Jego dni sa policzone to po co trzymać trutnia w tym ulu? Jaki pan taki kram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golmark Kasa wyparowała, prezesa nie ma IP: *.lanet.net.pl 14.01.09, 16:37 Podobnych ARR jest w całej Polsce wiele.Podlegają urzędom marszałkowskim, jakie mają zadania i jak są rozliczane oraz zadania do wykonania są najciekawsze - to się dopiero nadaje do prasy !!! To jest właśnie to na co idą pieniądze podatników. Tam są ciepłe posadki dla znajomych króliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopak z dawnego Kasa wyparowała, prezesa nie ma IP: *.chello.pl 05.03.09, 16:05 .....jak do tego mogło dojść, przecież to teren /obszar/ PIS u. Jak partia Prawo i Sprawiedliwość mogła do tego dopuscić, przecież to takie wstrętne. Zamiast postawić tam pełnegochłopka to postawili półchłopka i od razu widać wyniki. Cóż z tego, że Panowie Lech i Jarosław Kaczyńscy bardzo często tam goszczą z wizytami, nic z tego - Krosno bankrutuje. Ten region przez PiS został spisany już na straty. Jakoś dziwnie cicho się zachowujecie w tej sprawie. Gdyby to byli ludzie PO, ale to by była wrzawa. Panowie Kurski i Cymański to by się chyba udusili w bezdechu. Ale co tam Krosno, teraz Śląsk jest na topie. Ciekaw jestem kiedy Ślązacy się na was poznają, chyba niedługo tam zagrzejecie. Myślę, że szybciej niż w Krośnie zauważą,że chodzi wam tylko o wybory. Ktoś przecież musi zagłosować. No nie. Chłopak z dawnego rzeszowskiego Odpowiedz Link Zgłoś