Dodaj do ulubionych

WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ?

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 20:58
Jak sądzicie czy nasza Bydgoszcz wypadła dobrze jeśli chodzi o zaangażowanie
w akcje WOŚP ???
Obserwuj wątek
    • Gość: ispan Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.01.03, 21:02
      ile już kasy zebrano?
      • Gość: Kris Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 21:07
        w Bydgoszczy jeszcze nie wiem w Polsce prawie 10,5 mln
      • Gość: nike Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 21:19
        godz 21.00 w regionie zebrano 80 tys zł
      • Gość: Kris Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 21:24
        właśnie w TVB3 podali że jest zebranych w Bydgoszczy ponad 230 tys zł
        sprawa cały czas otwarta...
        • Gość: MC Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: 217.98.71.* 12.01.03, 21:53
          W sumie, imho porównując do innych miast naszego kraju i patrząc na relacje
          telewizyjne - słabo, mało charakterystycznie, mało oryginalnie.
          Jedyne co dało mi się zapamiętać z finału to... wizyta Hoffmana. Coś mizernie w
          tym roku, mizernie.
    • Gość: amnestia Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.visp.energis.pl 12.01.03, 22:28
      Ile zebralismy pieniazkow nie wiem, wiem natomiast jak wypadlismy podczas
      swiatelka do nieba... dawno takiej chaly nie widzialam!!! ludzie kto to w ogole
      wymyslil? Skad w Bydzi slonie, strusie i gigant zolwie??? Po co one komu i co
      maja wspolnego ze swiatelkiem? NIc!!! Mozeby tak choc raz oswiecilo rezyserow
      bydgoskiej orkiestry i choc raz dali czadu, zamiast zanudzac nas co roku coraz
      to dziwaczniejszymi pomyslami??? milo by bylo... a jeszcze mala uwaga apropos
      studia... panowie Kosieniak i Dombrowicz zamiast bawic sie na imprezce
      orkiestrowej mogliby wreszcie zaczac robic cos sensownego dla tego miasta...
    • Gość: mike Toruń i Włocławek zostawiły nas w tyle :( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 23:14
      jest 23.17 trwa walka o złotą karte telefoniczną i właśnie 50 tys dali
      brokerzy z Torunia
      we Włocławku orkiestra w balonach a una kukiełki ;(
    • Gość: slawek Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.03, 08:10
      Organizatorzy tegorocznego swiatelka do nieba nie uwolinili sie od kompleksu
      prownicji. Wciaz powtarzali, ze mamy najpiekniejsze swiatelko, jak to mamy
      dobrze wypasc, itp. Przygotowano widowisko Teatru Biuro Podrozy (jak zawsze
      pelne rozmachu). Tylko ze gdzies w tym wszystkim zapomniano o zgromadzonych
      Bydgoszczanach. O tym, ze oni mieli zapalic swiatelko i byc w tej chwili razem.
      To nie byl czas na ogladanie spektaklu. Nie wspomne o kuriozalnym rozsuwaniu
      zgromadzonej przez scena publicznosci ("Musicie sie cofnac", "Kazdy podnosi
      papierek"). Nie robmy w Orkiestry absurdalnego PRL-owskiego turnieju miast!
      • basia! Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? 13.01.03, 10:18
        Gość portalu: slawek napisał(a):

> Nie robmy w Orkiestry absurdalnego PRL-owskiego turnieju miast!

Właśnie takie miałam odczucia oglądając wczoraj tv.Wrażenie jakiegoś dziwnego
        wyścigu...Z wielkiego święta zrobił się przemysł ,kto wyrobi więcej
        normy ,czyja "norma" będzie okazalsza ,które miasto lepiej zaprezentuje się w
        tv.
        • sdb Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? 13.01.03, 10:30
          Nie widzialem zbyt wiele ale chyba z naszego regionu najlepszym pomyslem
          odznaczyl sie Wloclawek- orkiestra w balonach- super sprawa. W Toruniu bylo
          wlasciwie bezjajecznie. Na koncercie zespolu Virgin nie bylem ale chyba
          niewiele przez to stracilem.

Pozdrawiam Basie! :)
          • Gość: doom Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:08
            a Gross skutecznie usypiał swą energią telewidzów...radosci nie było końca :(
            wiocha na słoniu
    • Gość: ispan I JAK w końcu WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.01.03, 23:56
      Podliczono już?
    • Gość: noe Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 01:43
      jak na razie to dzieci "niby" wpłacały na licytacjach i może sie okazać, że
      kasy jest o wiele mniej, bo ktoś sobie jaja robił .....i robił całą Polske w
      balona i ja sie dałem nabrać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka