Gość: Kris IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 20:58 Jak sądzicie czy nasza Bydgoszcz wypadła dobrze jeśli chodzi o zaangażowanie w akcje WOŚP ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ispan Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.01.03, 21:02 ile już kasy zebrano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 21:07 w Bydgoszczy jeszcze nie wiem w Polsce prawie 10,5 mln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 21:19 godz 21.00 w regionie zebrano 80 tys zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 21:24 właśnie w TVB3 podali że jest zebranych w Bydgoszczy ponad 230 tys zł sprawa cały czas otwarta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: 217.98.71.* 12.01.03, 21:53 W sumie, imho porównując do innych miast naszego kraju i patrząc na relacje telewizyjne - słabo, mało charakterystycznie, mało oryginalnie. Jedyne co dało mi się zapamiętać z finału to... wizyta Hoffmana. Coś mizernie w tym roku, mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amnestia Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.visp.energis.pl 12.01.03, 22:28 Ile zebralismy pieniazkow nie wiem, wiem natomiast jak wypadlismy podczas swiatelka do nieba... dawno takiej chaly nie widzialam!!! ludzie kto to w ogole wymyslil? Skad w Bydzi slonie, strusie i gigant zolwie??? Po co one komu i co maja wspolnego ze swiatelkiem? NIc!!! Mozeby tak choc raz oswiecilo rezyserow bydgoskiej orkiestry i choc raz dali czadu, zamiast zanudzac nas co roku coraz to dziwaczniejszymi pomyslami??? milo by bylo... a jeszcze mala uwaga apropos studia... panowie Kosieniak i Dombrowicz zamiast bawic sie na imprezce orkiestrowej mogliby wreszcie zaczac robic cos sensownego dla tego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Toruń i Włocławek zostawiły nas w tyle :( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 23:14 jest 23.17 trwa walka o złotą karte telefoniczną i właśnie 50 tys dali brokerzy z Torunia we Włocławku orkiestra w balonach a una kukiełki ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.03, 08:10 Organizatorzy tegorocznego swiatelka do nieba nie uwolinili sie od kompleksu prownicji. Wciaz powtarzali, ze mamy najpiekniejsze swiatelko, jak to mamy dobrze wypasc, itp. Przygotowano widowisko Teatru Biuro Podrozy (jak zawsze pelne rozmachu). Tylko ze gdzies w tym wszystkim zapomniano o zgromadzonych Bydgoszczanach. O tym, ze oni mieli zapalic swiatelko i byc w tej chwili razem. To nie byl czas na ogladanie spektaklu. Nie wspomne o kuriozalnym rozsuwaniu zgromadzonej przez scena publicznosci ("Musicie sie cofnac", "Kazdy podnosi papierek"). Nie robmy w Orkiestry absurdalnego PRL-owskiego turnieju miast! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? 13.01.03, 10:18 Gość portalu: slawek napisał(a): > Nie robmy w Orkiestry absurdalnego PRL-owskiego turnieju miast! Właśnie takie miałam odczucia oglądając wczoraj tv.Wrażenie jakiegoś dziwnego wyścigu...Z wielkiego święta zrobił się przemysł ,kto wyrobi więcej normy ,czyja "norma" będzie okazalsza ,które miasto lepiej zaprezentuje się w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? 13.01.03, 10:30 Nie widzialem zbyt wiele ale chyba z naszego regionu najlepszym pomyslem odznaczyl sie Wloclawek- orkiestra w balonach- super sprawa. W Toruniu bylo wlasciwie bezjajecznie. Na koncercie zespolu Virgin nie bylem ale chyba niewiele przez to stracilem. Pozdrawiam Basie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doom Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:08 a Gross skutecznie usypiał swą energią telewidzów...radosci nie było końca :( wiocha na słoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan I JAK w końcu WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.01.03, 23:56 Podliczono już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: WOŚP - JAK WYPADŁA BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 01:43 jak na razie to dzieci "niby" wpłacały na licytacjach i może sie okazać, że kasy jest o wiele mniej, bo ktoś sobie jaja robił .....i robił całą Polske w balona i ja sie dałem nabrać Odpowiedz Link Zgłoś