Dodaj do ulubionych

Gdzie teraz jest Rojax

IP: *.ostnet.pl 19.01.09, 18:31
Przymierzam się do zakupu roweru i zastanawiam się gdzie został przeniesiony sklep Rojaxu z ul. Słowackiego ? A może polecacie jakieś inne sklepy z rowerami i dobrymi cenami :)
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 20.01.09, 16:54
      o też jestem zainteresowana, ale chyba hurtownia ROJAXU jest na lubelskiej - a
      może jakieś inne sklepy polecacie
      • Gość: @ Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.ostnet.pl 20.01.09, 17:10
        Coś nikt się nie odzywa w temacie rowerowym
        • Gość: Prześmiewca Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 10:17
          W Rzeszowie sami rowerzyści, każdy ma po kilka rowerów, więc temat
          nie chwycił.
        • Gość: WF Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: 84.38.160.* 21.01.09, 10:20
          Co do Rojaxu to został tylko sklep na Lubelskiej.
          Inne sklepy np.: NSB Sport na Fredry (wcześniej był chyba na Piłsudskiego i
          cieszył się dobrą opinią), Fan Sport na Leszczyńskiego (tu różne opinie), na
          Okulickiego (chyba nr 5) jest sklep z rowerami marki Giant, na rogu Podwisłocze
          i Powstańców Warszawy ("Kellys"), na Geodetów mały sklepik z rowerami marki
          "Felt" i coś z "Meridy", sklep sportowy w galerii Plaza (dość drogo)- w/w
          odwiedziłem w jesieni celem rozpoznania tematu zakupu roweru - na Dąbrowskiego
          jest sklep "Arkusa", i inne na Zamenhofa, na Targowej obok Hali. Google wyrzuca
          trochę informacji, ale wszystko zależy od typu roweru jaki Cię interesuje.
          Czasami można trafić na sklep wystawiający rowery na Allegro i podejść osobiście
          pooglądać towar.
          Ja czekam do wiosny na nowe kolekcje - prawdopodobnie będzie to crossowy Unibike
          - już niedostępny na wyprzedażach (markę prowadzi Rojax i sklep na Fredry).
    • Gość: . Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 12:09
      www.rojax.pl/index.php5?site=sklepy&id=6
    • Gość: Gość Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.ostnet.pl 26.05.09, 13:08
      ja osobiscie polecam sklep obok sexshop'u tylko ze nie wiem o jaki rodzaj roweru
      ci chodzi ...
      • meg83 Re: Gdzie teraz jest Rojax 26.05.09, 16:14
        w rzeszowie jest dużo rowerzystów /np. w kraku prawie nie ma- ścieżek
        też/ tyle tylko, ze nie każdy musi wiedzieć gdzie obecnie jest rojax

przypuszczam, że na lubelskiej na pewno się jeszcze ostał
        • Gość: benek Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.res.pl 26.05.09, 21:26
          wylot na Lublin.po prawej stronie -tam gdzie siedziba UPS
          • Gość: bolo Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 26.05.09, 22:43
            na Lubelskiej koło DPD, byłem bo szukałem roweru dla siebie. Niestety ceny mają katalogowe, kiedy zapytałem o rabat powiedzieli że mogą mi dodać lampkę albo buty... Nie wiem, może im tak dobrze biznes idzie.

W końcu kupiłem przez Sieć w hurtowni, którą znalazłem na allegro. 700 złotych taniej niż cena katalogowa. Panom z Rojaxu pod rozwagę jeśli to czytają.
            • Gość: ... Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: 78.133.190.* 26.05.09, 23:36
              dokładnie ;-) na allegro kupiłem rowerek dla dziecka za 400 zł a w Rojaxie ten
              sam kosztował 700....
              • Gość: XXl Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:18
                Jest sklep niewielki rowerowy na ulicy okulickiego, ale nie pamiętam okulickiego "ile" to jest - w kazdym razie kolo przystanku naprzeciwko rotundy. Właściciel to b. fajny człowiek i doradzić umie a z pracownikami nie miałem okazji rozmawiać więc nie wiem

Jest tam też serwis i można sobie conieco naprawic :P
                • Gość: kj Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.cust.tele2.pl 27.05.09, 20:32
                  Dla mnie fansport jest sklepem z prawdziwego zdarzenia jesli chodzi o rowery -
                  wynalazki roweropodobne po 500 zł to szajs i mozna kupić wszedzie
                  • Gość: bolo Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 29.05.09, 20:26
                    To prawda, niestety mają tylko uznane i drogie marki. Jeżeli ktoś nie chce
                    przepłacać to kupi polskiego Krossa czy Unibike'a a te w Rzeszowie są chyba
                    tylko w Rojaksie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka