Gość: @ IP: *.ostnet.pl 19.01.09, 18:31 Przymierzam się do zakupu roweru i zastanawiam się gdzie został przeniesiony sklep Rojaxu z ul. Słowackiego ? A może polecacie jakieś inne sklepy z rowerami i dobrymi cenami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 20.01.09, 16:54 o też jestem zainteresowana, ale chyba hurtownia ROJAXU jest na lubelskiej - a może jakieś inne sklepy polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.ostnet.pl 20.01.09, 17:10 Coś nikt się nie odzywa w temacie rowerowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 10:17 W Rzeszowie sami rowerzyści, każdy ma po kilka rowerów, więc temat nie chwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WF Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: 84.38.160.* 21.01.09, 10:20 Co do Rojaxu to został tylko sklep na Lubelskiej. Inne sklepy np.: NSB Sport na Fredry (wcześniej był chyba na Piłsudskiego i cieszył się dobrą opinią), Fan Sport na Leszczyńskiego (tu różne opinie), na Okulickiego (chyba nr 5) jest sklep z rowerami marki Giant, na rogu Podwisłocze i Powstańców Warszawy ("Kellys"), na Geodetów mały sklepik z rowerami marki "Felt" i coś z "Meridy", sklep sportowy w galerii Plaza (dość drogo)- w/w odwiedziłem w jesieni celem rozpoznania tematu zakupu roweru - na Dąbrowskiego jest sklep "Arkusa", i inne na Zamenhofa, na Targowej obok Hali. Google wyrzuca trochę informacji, ale wszystko zależy od typu roweru jaki Cię interesuje. Czasami można trafić na sklep wystawiający rowery na Allegro i podejść osobiście pooglądać towar. Ja czekam do wiosny na nowe kolekcje - prawdopodobnie będzie to crossowy Unibike - już niedostępny na wyprzedażach (markę prowadzi Rojax i sklep na Fredry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 12:09 www.rojax.pl/index.php5?site=sklepy&id=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.ostnet.pl 26.05.09, 13:08 ja osobiscie polecam sklep obok sexshop'u tylko ze nie wiem o jaki rodzaj roweru ci chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: Gdzie teraz jest Rojax 26.05.09, 16:14 w rzeszowie jest dużo rowerzystów /np. w kraku prawie nie ma- ścieżek też/ tyle tylko, ze nie każdy musi wiedzieć gdzie obecnie jest rojax przypuszczam, że na lubelskiej na pewno się jeszcze ostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.res.pl 26.05.09, 21:26 wylot na Lublin.po prawej stronie -tam gdzie siedziba UPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 26.05.09, 22:43 na Lubelskiej koło DPD, byłem bo szukałem roweru dla siebie. Niestety ceny mają katalogowe, kiedy zapytałem o rabat powiedzieli że mogą mi dodać lampkę albo buty... Nie wiem, może im tak dobrze biznes idzie. W końcu kupiłem przez Sieć w hurtowni, którą znalazłem na allegro. 700 złotych taniej niż cena katalogowa. Panom z Rojaxu pod rozwagę jeśli to czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: 78.133.190.* 26.05.09, 23:36 dokładnie ;-) na allegro kupiłem rowerek dla dziecka za 400 zł a w Rojaxie ten sam kosztował 700.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXl Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:18 Jest sklep niewielki rowerowy na ulicy okulickiego, ale nie pamiętam okulickiego "ile" to jest - w kazdym razie kolo przystanku naprzeciwko rotundy. Właściciel to b. fajny człowiek i doradzić umie a z pracownikami nie miałem okazji rozmawiać więc nie wiem Jest tam też serwis i można sobie conieco naprawic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.cust.tele2.pl 27.05.09, 20:32 Dla mnie fansport jest sklepem z prawdziwego zdarzenia jesli chodzi o rowery - wynalazki roweropodobne po 500 zł to szajs i mozna kupić wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Gdzie teraz jest Rojax IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 29.05.09, 20:26 To prawda, niestety mają tylko uznane i drogie marki. Jeżeli ktoś nie chce przepłacać to kupi polskiego Krossa czy Unibike'a a te w Rzeszowie są chyba tylko w Rojaksie. Odpowiedz Link Zgłoś