Gość: doklon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 21:04 Witam co sądzicie o klubie Soda Pub. Jest czynny najdłużej bo do 4 rano i podobno fajny klimat jest w środku. Był ktoś? ile piwko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Soda Pub IP: *.nm.e-zet.pl 23.01.09, 21:29 czynny najdluzej w porownaniu do czego ? irish pub tez do 4 a twarz miejska czasem do 8 rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: Soda Pub IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 07.02.09, 22:43 ostatnio siedzielismy do 6 . calkiem spoko .dobra muza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4ee Re: Soda Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 12:21 co to za pub ... fast food nie przynosił zysków to zmienili na pUB Jazz to jest prawdziwy Pub ... a nie jakies amatorki dla dzieci z Liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudi Re: Soda Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 17:45 Czyli ze co ? jak wczesniej w tym miejscu byly zapiekanki to juz nigdy nie bedzie tam dobrego pubu ? , walnij glowa w sciane - moze ci sie cos pouklada. Sode moge z czystym sumieniem polecic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysiu Re: Soda Pub IP: *.150.170.21.csa-net.pl 14.02.09, 18:20 Mi też się srednio widzi ten lokal, a to że do 4 czynny to wcale nie najdłużej :P Wolę już kinopub. -- sklep.osiemnastkowo.pl - śmieszne prezenty w najlepszych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Soda Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 18:37 zwykla knajpa dla dzieciakow z liceum ktore nie maja kasy na jakiegos dobrego drinka tylko na piwsko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Soda Pub IP: *.rz.izeto.pl 15.02.09, 19:26 drinki sa dla kobiet i pedalow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżony Re: Soda Pub IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 21.02.09, 04:06 chamstwem aż o tej godzinie śmierdzi. Ty kozaku pewnie piwsko bądź czystą bo nie kosztowałeś dobrego alko. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Soda Pub IP: *.rze.vectranet.pl 16.02.09, 15:08 jak dla mnie ok, pyszna kawka bez której nie mogłbym funkcjonowac, fajny klimat i muzyka też bez zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Soda Pub IP: 80.48.236.* 16.02.09, 15:19 Jedynie warto przyjść zacewnikowanym, bo kibelek to jakiś transport w czasie z PRL-u i to wczesnego. Do tego z kluczykiem, który diabli wiedzą jaki brudas wcześniej nosił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Soda Pub IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 21.02.09, 01:55 Jestem bardzo czesto i zawsze sa ludzie czyli nietylko dla mnie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serangetii27 Re: Soda Pub IP: *.city.net.pl 04.01.14, 13:58 Pierwszy raz w Sodzie pojawiłam się kilka tygodni temu. Nigdy wcześniej nie byłam w tym pubie i gdy już wstąpiłam stwierdziłam, że bardzo przyjemny lokal. Postanowiłam wraz ze znajomymi wybrać się kolejny raz w Sylwestra i tutaj WIELKIE ROZCZAROWANIE. Obsługa bardzo miła, barmanka sympatyczna, można było normalnie porozmawiać. Wszystko było pięknie, ładnie dopóki nie pojawił się szef tego oto pubu. Jak wiadomo szefostwu powinno zależeć na klientach i osoba rządząca powinna zachowywać się jak przystało. Nie mówię, że ktoś ma być milutki jak pluszowy miś, ale to co pokazał szef było (przepraszam, że to piszę) poniżej krytyki. Opiszę całą sytuację. Przyszliśmy do pubu, grzecznie zapytaliśmy barmanów czy są miejsca, czy można. Usłyszeliśmy, że jak najbardziej. Jak wiadomo w Sylwestra każdy posiada ze sobą szampana. My również go mieliśmy. Czekał sobie spokojnie (w torebce) na północ (wtedy też mieliśmy opuścić na jakiś czas lokal, by przywitać Nowy Rok na rynku. Zamówiliśmy sobie piwa. Na papierosa wychodziliśmy na zewnątrz. Zachowywaliśmy się naprawdę spokojnie (nie jesteśmy jakąś hołotą). Najpierw poproszono nas o zmianę miejsca, gdyż siedzieliśmy przy dość dużej loży, a osób nie było zbyt wiele. Oczywiście bez szemrania, zmieniliśmy lożę na mniejszą, by większa ekipa mogła zająć naszą. Nagle pojawił się szef. I po prostu wyprosił nas z lokalu. Stwierdził, że wnieśliśmy swój alkohol a to jest zabronione. Tłumaczyliśmy, że owszem wnieśliśmy szampany, ale poinformowałyśmy o tym barmankę, nikt tego alkoholu nie otwierał. ( Jeśli ktoś miał ochotę się napić wychodził na zewnątrz, jak inni). Nie było nawet dyskusji. Szef nawet nie chciał z nami rozmawiać i kazał nam wyjść. Pominę fakt, że zamówiliśmy piwo, którego nie zdążyliśmy nawet wypić. Nikt jednak nie chciał robić problemów i po prostu wyszliśmy. W takich sytuacjach powinno nam się wrócić za to niedopite piwo, bo w końcu zapłaciliśmy. Samo to, jak właściciel nas potraktował było przykre. Mógł przecież wyprosić nas grzeczniej. Posłusznie podziękowaliśmy barmance i wyszliśmy z lokalu. Pewnie więcej tam nie pójdziemy. I postawimy na lokal w którym nie tylko obsługa będzie miał ale także właściciel. Naprawdę przykro mi, że wystawiam taką opinię. Ale poczuliśmy się jak "gorsi" klienci. Nie twierdzę, że szef nie miał racji. Ok, nie wolno wnosić alkoholu, to nie wolno, ale my jak napisał wyżej poinformowaliśmy o tym i alkohol był z banderolą (zamknięty!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Soda Pub IP: *.rz.izeto.pl 04.01.14, 14:24 nie dziwie sie ze was wyprosili, bydlo chce sie pokazac, chodzic po pubach. caly wieczor przy jednym piwie siedza bo wola sie nachlac wodka pod stolem albo na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serangetii27 Re: Soda Pub IP: *.city.net.pl 04.01.14, 14:28 To nie było jedno piwo. Po wypiciu jednego, zamówilibyśmy następne, ale nie dano nam szansy. I nie obrażaj nas, bo po pierwsze nas nie znasz, a po drugie zachowywaliśmy się grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Soda Pub IP: *.rz.izeto.pl 04.01.14, 17:46 tak sie sklada ze wiem z kim mam doczynienia, pamietam was dobrze, wieksze bydlo to tylko na meczach mozna spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serangetii27 Re: Soda Pub IP: *.city.net.pl 04.01.14, 19:24 W takim razie chyba mylisz osoby. Bo nasz paczka zachowywała się normalnie. Gadaliśmy, śmialiśmy się. Nikt nie był ani wulgarny, ani nie robił żadnych problemów czy dymów. Może warto się lepiej przyglądać? Przepraszam bardzo, co złego może robić 5 spokojnych osób siedzących przy piwie i rozmawiających? (W tym kobiety, dorosłe kobiety). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Soda Pub IP: *.rz.izeto.pl 04.01.14, 19:52 oprocz wnoszenia SWOJEGO alkoholu ktory piliscie ukradkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serangetii27 Re: Soda Pub IP: *.city.net.pl 04.01.14, 19:56 A można pić zamknięty alkohol? Jeśli cokolwiek piliśmy to na zewnątrz. Szampany były zamknięte. A piwa (które stały na stoliku, były zakupione w Sodzie) Ok, nie ma co się tutaj wykłócać. Było-minęło. Każdą opinię trzeba przyjąć na "klatę". Ja tutaj nikogo nie obrażam, tylko piszę, co mi się nie podobało. To nawet nie był negatywny komentarz, tylko po prostu zwykła wypowiedź. Co do reszty nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Soda Pub IP: *.rz.izeto.pl 04.01.14, 20:46 niech bedzie zgoda, tylko omijajcie nasz lokal z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
laura9223 Re: Soda Pub 03.12.15, 23:47 Fatalny klub Kelner i kelnerka poniżej krytyki jak i ochroniarz !!!!!! Byłam w tym pubie tydzień temu i nigdy więcej tam nie pojde !! Nie polecam Kelnerka rzucająca pieniędzmi na podłogę ( chyba miała zły dzień ) a kelnerowi nie chciało sie posprzątac rozbitego kufla więc dał miotłe mojemu koledze i kazał mu to posprzątac oraz zapłacić 20 zł za zbitą szklanke :/ po czym wparował ochroniarz i dosłownie nas wyrzucił !!!!!! Masakra !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś