Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 18:38 miała być czarna teczka Kazia na zjeździe PZPN i powalające fakty ! i co z tego wyszło ? a może przytoczył swój list pożegnalny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prześmiewca Re: Kaziu Greń IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 09:30 Dajcie Kaziowi spokój, przecież to nasza nadzieja na lepsze w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Kaziu Greń IP: 94.254.155.* 25.01.09, 09:55 My możemy dać mu spokój, ale prokuratura raczej nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Kaziu Greń IP: *.rzeszow.mm.pl 25.01.09, 10:26 Jutro w sądzie okręgowym Kaziu stoczy miejmy nadzieję zwycięski pojedynek z redaktorem "Gazety Wyborczej" Jackiem Sarzało i swoim adersarzem (jednym z nich!) Wincentym Moryczem. Ciekawy jestem, czy jakaś prasa, albo inne środki masowego rażenia, poinformują o tym kolejnym dla Grenia historycznym, a nawet epokowym wydarzeniu??? Kaziu! Kaziu! Trzeymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1223 Re: Kaziu Greń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 13:34 Uczciwych ludzi prokurator nie czepia sie i stawia zarzutów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Kaziu Greń IP: 94.254.154.* 25.01.09, 13:37 Z tym akurat różnie bywa, zresztą na razie chyba K. Greń żadnych zarzutów nie ma jeszcze postawionych. Nie bronię go, po prostu uważam, że lepiej trochę poczekać z dyskusją aż będzie więcej wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Kaziu Greń IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.09, 08:45 Chcę być naprawdę obiektywny, ale nie wiele rozumiem z postępowania K. Grenia. Dzisiaj ma proces, który wytoczył "Gazecie Wyborczej" w osobie red. Sarzało i przeciwko Moryczowi, a tymczasem to, co napisał "Super Express" i zatytułował "Dziwak z sexopu atakuje Latę" jest dla mnie skandalem!!! Za sam tytuł Greń powinien natychmiast oddać sprawę do sądu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Kaziu Greń IP: *.intertele.pl 26.01.09, 10:38 Co do tytułu Super Expressu to myślę, że można go rozpatrywac w kategoriach etycznych, ale czy od razu do sądu? Czy ktoś go obraża? Ma sex shop tzn. podobno jest przepisany na jego żonę (w którejś z gazet wyczytałem o tym), ale każdy wie, że to jego. A czy słowo dziwiak jest obrażające? Na nonsensopedii jest taka definicja słowa dziwak: Dziwak (vel ekscentryk) – osoba jak każda inna wykazująca indywidualne cechy, sposób bycia, posiadająca swój własny światopogląd, gust i kierująca się swoją własną wizją świata. Jednakże – wskutek nieznalezienia w swoim otoczeniu osób o podobnym systemie wartości – padająca ofiarą supremacji innych środowisk, których konformizm, częstokroć podszyty brakiem akceptacji dla własnej indywidualności, staje się źródłem społecznej marginalizacji jednostki i nazywania jej ekscentryczną. Do znanych dziwaków zaliczają: Jasia Fasole, Sherlocka Holmes'a Zygmunta Kałużyńskiego oraz Kaczora Donalda. A co do samego Grenia, to podziwiam go. Bo na swój sposób i pomimo krytyki facet dosłownie z nikogo, bez wykształcenia potrafił wspiąć się na wyżyny piłki nożnej. Nie wiem w jaki sposób to zrobił, ale liczy się fakt, że doszedł do tego co teraz. Odpowiedz Link Zgłoś