Dodaj do ulubionych

Pectus ma SUPER HIT

IP: 83.2.232.* 16.03.09, 11:56
No i co zakichani sceptycy i osoby wypowiadające swoje opinie na temat zesopłu
Pectus? Mają kolejną statuetkę na swoim koncie!Tak trzymać!I żeby była
jasność-to nie są moi faworyci ,ale bardzo im życzę,aby wypłynęli na szerokie
wody i utrzymywali się jak najdłużej na rynku muzycznym !
Obserwuj wątek
    • Gość: rzeszowiak Re: Pectus ma SUPER HIT IP: *.rz.izeto.pl 17.03.09, 13:03
      też im życzę ale miałbym wiecej szacunku i mniej sceptycyzmu gdyby to osiągnęli
      sami a nie za pomoca pracy managmentu i miejskich pieniedzy
    • Gość: polo Re: Pectus ma SUPER HIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:16
      biorąc pod uwagę fakt, że Polacy to w 90% totalne bezguścia uwielbiające popowe
      g.wno, to pectus na pewno na długo pozostanie na rynku muzycznym. Po drugie
      nagroda świadczy tylko o tym, jak mocny jest nacisk na promowanie szmiry i
      badziewia we wszelkich dostępnych mediach. Reasumując bezguścia+promocja szmiry
      = nagrody dla pectusa i jemu podobnych.
      • meg83 Re: Pectus ma SUPER HIT 17.03.09, 17:24
        wg mnie nie ma co się przejmować nagrodą dla pectusa, bo ten hit-kit
        generator to klapa telewizyjnej dwójki- tak w każdym bądź razie
        pisano o tym programie w prasie
        • Gość: Rzeszowianin Re: Pectus ma SUPER HIT IP: 84.38.160.* 17.03.09, 21:48
          Cała Polska zna Pectus i kojarzy ich sukces z Urzędem Miasta.

GRATULUJĘ i jednym i drugim
          • Gość: polo Re: Pectus ma SUPER HIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 22:01
            eh aż dziw bierze jak nie wiele ludziom potrzeba. Jeśli ktoś bierze zwycięstwo w
            konkursie kiczu i tandety jako Bóg wie jaką promocję miasta to wypada tylko
            współczuć.
            • Gość: arti Re: Pectus ma SUPER HIT IP: *.krak.tke.pl 17.03.09, 23:49
              No tam mości Panie i Panowie. Ile w Was jest jadu, nienawiści - skąd
              to się bierze. Wreszcie komuś się udało z naszego regionu - ale
              najlepiej to tak dokopać, zrównać z ziemią, opluć - lubicie to.....
              Ale powiem Wam jedno - jestem przekonany, że gdyby Pectus ta samą
              linie melodyczną zaśpiewał z angielskim tekstem, a Tomasz ubrany
              byłby w skórę i miał tłuste paskudne długie i nieogrnięte włosy a w
              policzkach z 20 ćwieków to oszalelibyście z zachwytu !!!!
              Żal mnie zbiera na waszą płytką komsumpcyjną krytykę bez podstaw,
              bez argumentów. No wykażcie się argumentacją muzyczną !!! ( można
              znaeżć wszak kilka uchybień - chociaż bardzo ostrożnie bo to
              odczucia subiektywne ).
              Dzisiaj teraz dla Was Pectus to kicha - ale daję słowo co drugi z
              Was idzię na wiejską potuptankę przy midi przepuszczonych przez
              dobry klawisz i wpada w zachwyt " jak oni świetnie grają; jaki
              wokal, jakie solówki , jaki extra zespół. Nie zabierajcie głosu -
              jeśli nie macie większego pojęcia o muzyce.
              A co do prezydenta - cóż, na jego miejscu chętnie wydałbym pieniądze
              na Pectus - niekoniecznie na np. pana Huberta B - wielbiciela pół-
              playbacków na koncercie w filharmoni obok Edyty G,
              Ale do rzeczy : chłopaki - naprawde widać pracę każdego z Was , poza
              tym podoba mi się skromność, normalność, klasa, styl Waszego
              zachowania na scenie, gry. Zresztą znam Was- a niektórych nawet
              dosyć dobrze ( Instytut ) a zresztą pal licho szczegóły. Zawsze
              gracie na żywo - to jest to !!!! sami jesteście dla siebie
              tekściarzami - to niesamowity plus !!! Rafał - masz czuja na
              bębnach i to się da zauważyć, Tomek - pierwszy raz usłyszałem Cię na
              Zaduszkach w Ces't la vie, które do dzisija mi brzęczy miło w
              uszach, zresztą arranż z tym gitarnikiem naprawde sensowny.
              Wszystkich Was pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i za waszą pracę.
              • Gość: zonk Re: Pectus ma SUPER HIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:58
                No jak dla mnie może dostać i 10 statuetek ,to nie zmieni faktu ,ze
                dla mnie ten zespół to gó..o
                • Gość: Rzeszowianin Re: Pectus ma SUPER HIT IP: 84.38.160.* 18.03.09, 06:45
                  Sukces Pectusa rozwija się od 2006 roku. Coraz bardziej i bardziej.
                  Dzięki i tak trzymać.

A krytykanci muszą zawsze być !

Dla nich doda...
                  • Gość: NM Re: Pectus ma SUPER HIT IP: *.rz.izeto.pl 18.03.09, 08:20
                    o czym mowisz ? wlasnie muzyka Pectusa to jest ten sam poziom co Doda i sluchaja tych zespolow ci sami ludzie
                    • meg83 Re: Pectus ma SUPER HIT 18.03.09, 14:20
                      >Cała Polska zna Pectus i kojarzy ich sukces z Urzędem Miasta.
                      >GRATULUJĘ i jednym i drugim

czyżby człowiek Ferenca na forum?

bo to kiepski żart- mało kto słyszał o tym zespole, o ile już słyszał
                      to na pewno nie kojarzy z UM

po za tym poziom artystyczny tak "wysoki", że jest się czym chwalić
                      ;)
              • Gość: polo Re: Pectus ma SUPER HIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:19
                a do dupci wchodzisz chłopakom po koncertach? Co do twoich wypocin, to gó...anej
                linii melodycznej żadne słowa w żadnym języku nie naprawią. Co do wartości
                artystycznej to nie ma żadnej, takich prostych zespołów, grających prostą muzykę
                jest na pęczki. No ale, każdy ma wolną wolę, jeden woli jeździć mercedesem,
                drugi woli "malucha", jeden obżera się w mc donalds, inny jada we francuskiej
                restauracji, jeden słucha muzyki, drugi słucha pectusa i jemu podobnych "artystów".
                • Gość: Rzeszowianin Re: Pectus ma SUPER HIT IP: 84.38.160.* 18.03.09, 17:38
                  Zazdrość z niektórych tryska...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka