Dodaj do ulubionych

Zespół Amati

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:05
Czy ktoś słyszał o tym zespole weselnym? Ważne aktualne informacje-
zmienił się skład zespołu. Proszę o Wasze opinie...
Obserwuj wątek
    • Gość: rzeszowiak Re: Zespół Amati IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.03.09, 20:03
      To bardzo dobry,profesjonalny zespół,mający bardzo
      bogaty,praktycznie nieograniczony repertuar.Grają tam muzycy m.in. z
      rzeszowskiej filharmonii.Co do zmiany składu-w grudniu zmarł
      tragicznie lider tej kapeli.Serdecznie polecam,nie będziesz żałować.
      • Gość: Radek123 Re: Zespół Amati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 23:31
        Rzeczywiście jest tak jak mówisz. Pomimo tego jednak zespół nadal funkcjonuje a nawet od niedawna posiada stronę internetową.

www.amati.info.pl

Można zobaczyć wideo jak grają, jednak narazie tylko ze starym gitarzystą. Osobiście polecam :]
        • Gość: nut Re: Zespół Amati IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 23:08
          a czy potrafią zachęcic ludzi do zabawy, rozsmieszyc? poprowadzic
          oczepiny, chusteczkę i takie tam?
          • Gość: Mat Re: Zespół Amati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 17:05
            Byłem na dwóch weselach gdzie grał ten zespół. Gry i zabawy są jak najbadziej. Zachęcam do kontaktu z zespołem w celu uzyskania 100% pewnych i aktualnych informacji :)
            • Gość: shop Re: Zespół Amati IP: 79.139.56.* 01.04.09, 21:14
              wesela z wiejska muzyka i durnymi zabawami dla pijanych dziadów - zal.
              • Gość: Życzliwy Re: Zespół Amati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:52
                Oj Janusz!
                Daj spokój z tą kryptoreklamą. Jak się czyta te posty to robi się
                człowiekowi niedobrze. Kto będzie miał Was zamówić to zrobi to bez
                czytania tych wszystkich bzdur. Szczerze życzę powodzenia w biznesie!
                • Gość: Żonaty Re: Zespół Amati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 18:42
                  Witam,

Zespół grał na moim weselu - jeszcze z świętej pamięci Panem
                  Niemcem. Była super zabawa, nie ma się do czego przyczepić. Jak jest
                  teraz - nie wiem, Pan Niemiec był wodzirejem i liderem całego
                  zespołu więc zespół dużo stracił na Jego odejściu, ale jak jest
                  teraz nie wiem.
                  Swoją drogą, ktoś wie jak zmarł wokalista? Wiem tylko że traigcznie
                  i niespodziewanie...
                  • Gość: kolega JN Re: Zespół Amati IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.04.09, 22:17
                    Cześć jego pamięci +++
                    To był bardzo zdolny,sympatyczny i wesoły człowiek,a jak odszedł to
                    już nie ma żadnego znaczenia.
                    Jurku,będziemy o Tobie zawsze pamiętać!
                    • Gość: justa Re: Zespół Amati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.09, 15:55
                      Ten właśnie zespół grał na moim weselu. Z czystym sumieniem mogę go polecić
                      wszystkim, którym zależy na PRAWDZIWEJ zabawie. Jest to jedyny chyba zespół w
                      Rzeszowie (a byłam na wielu weselach swoich koleżanek), który gra 10 piosenek i
                      robi 15 min przerwy, a nie 5 kawałków a potem biesiaduje za stołem pół godziny.
                      POLECAM!!
                      • Gość: leszcz Re: Zespół Amati IP: 195.136.36.* 31.08.09, 16:13
                        tiaa jedyny, jeszcze napisz że niedawna śmierć Michaela Jacksona i
                        zmiana wokalisty w Amati to nie przypadek. Więcej obiektywizmu jest
                        wiele dobrych zespołów tylko nie wszystkie robią sobie reklame na
                        forum
      • Gość: jurek Re: Zespół Amati IP: *.rz.izeto.pl 27.09.09, 08:02
        znam zespół szkoda Jurka , ale grają bardzo dobrze to
        profesjonaliści-polecam gorąco
    • Gość: zakochani Re: Zespół Amati IP: 89.231.195.* 31.08.09, 13:12
      Super zespół! Ostatnio grali na naszym weselu. Każdy z gości weselnych ich sobie
      chwalił, dużo z nich mówiło, że jeszcze nie było na takim weselu aby tak zespół
      fantastycznie grał i prowadził całą zabawę z humorem ;) Wokalistka ma piękną
      barwę głosu, doskonały akompaniament zespołu. Tylko trzeba ich dużo wcześniej
      rezerwować... Gwarantowana świetna zabawa. Gorąco z mężem POLECAMY zespół!
      • Gość: luk Re: Zespół Amati IP: *.138-1-64736c22.cust.bredbandsbolaget.se 25.09.09, 22:48
        bardzo dobry zespol beda u mnie w czerwcu na slubie. a ich wykonanie moglismy z
        narzeczona obserwowac na weselu w ubieglum tygodniu na ktorym tez bylismy.

pozdrawiam i polecam
        • Gość: balowicz Re: Zespół Amati IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.09.09, 19:06
          Najlepsza jest orkiestra z Marek, pompka ,trąbka i lewarek.
          • ochotanazycie Re: Zespół Amati 26.02.14, 10:11
            HEJ!!!
            BARDZO PILNA SPRAWA, CZY MA KTOŚ NUMER TELEFONY BĄDŹ MAILA DO TEGO ZESPOŁU, BARDZO CHCIELIBYŚMY, ABY ZAGRALI NA NASZYM WESELU, A W ŻADEN SPOSÓB, NIE MOGĘ ZNALEŹĆ KONTAKTU DO NICH :(
    • djsoundspace Re: Zespół Amati 09.09.14, 17:08
      Przestrzegam przed jakąkolwiek współpracą z zespołem "Amati" !
      30.08.14 o godzinie 13.00 zadzwonił do mnie Łukasz Papertas z prośbą o zagranie Dożynek. Miałem być gotowy na 16.00 - sytuacja podbramkowa.
      Umówiliśmy się na pewną kwotę, która miała zostać wypłacona w dniu imprezy. Podczas realizacji imprezy wysłał mi wiadomość, że rozliczy się ze mną w dniu następnym czyli w niedzielę.
      Zadzwoniłem do Sołtysa, który organizował Dożynki i otrzymałem informację, że Łukasz otrzymał wynagrodzenie.
      Wysłałem do niego 34 smsy i wykonałem 35 połączeń z prośbą o spotkanie. Raz na jakiś czas odpisywał lub mówił, że skontaktuje się ze mną za godzinę, po czym kontakt znowu się urywał, telefon milczał.
      Od imprezy minęło 8 dni i Pan Łukasz Papertas cały czas mnie zwodzi....
      Nikomu nie polecam współpracy z tym człowiekiem, ponieważ jest niesłowny i kantuje na pieniądze !!!!
      www.facebook.com/pages/Zespół-Muzyczny-Amati/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka