Gość: G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 19:47 www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1174&NrSection=80&NrArticle=133747&IdTag=831 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090403/REGION/299859110 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: booo Re: Prawda o Wałęsie IP: *.wsiz.rzeszow.pl 15.04.09, 22:00 dajcie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Prawda o Wałęsie jest dawno znana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 01:17 I tego wcale nie trzeba nikomu udowadniać, tak jak nie trzeba udowadniać współpracy notabli kościelnych z SB. Dziwi mnie tylko jedno, że ci, którzy bezsprzecznie korzystali kryjąc się najpierw za jego plecami z owoców jego ryzyka, dzisiaj nie pomni tamtego okresu tak bezczelnie kopią go poniżej pępka. Jak można ocenić takich ludzi, gdzie na dzień dzisiejszy wyciąga się teczki z dowodami współpracy z SB elektorów wyborczych przyszłych europosłów z PiS? Funkcjonujecie na poziomie kundlizmu, ponieważ każdy normalny człowiek przynajmniej by zamilczał. I proszę mi nie wmawiać jakichś powiązań, bo ani Wałęsa ani Solidarność nigdy nie były dla mnie opcją, którą można porównywać do ściany jakiejś płaczu. Zachowanie się kaczopodobnych jest dla mnie ze względów moralnych wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Prawda o Wałęsie 16.04.09, 07:21 Przeczytałam. Tabloidalny bełkot. Ploty, opluwanie, tania sensacja. Nie ma ideałów, a prowincjonalne szmatławce rzucają się jak hieny na padlinę. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Prawda o Wałęsie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.04.09, 10:03 Kundle,gnidy i zaprzaństwo.Szkoda pisać.Można rzygnąć na klawiaturę.To kaczopodobni i sfrustrowani.Tu tylko potężny kop na odchodne lub najlepiej do psychiatryka.Zamilczcie, szkoda kompa.Lepiej podać jakiś kij lub szmatę niech kundle gryzą jak wściekłe psy przy takich okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
dinn Re: Prawda o Wałęsie 16.04.09, 10:55 Gość portalu: Yupi napisał(a): > Kundle,gnidy i zaprzaństwo.Szkoda pisać.Można rzygnąć na klawiaturę.To > kaczopodobni i sfrustrowani.Tu tylko potężny kop na odchodne lub najlepiej do > psychiatryka.Zamilczcie, szkoda kompa.Lepiej podać jakiś kij lub szmatę niech > kundle gryzą jak wściekłe psy przy takich okazjach. kurcze ale w waszych wypowiedziach jest nienawisć ` Odpowiedz Link Zgłoś