Gość: mirka IP: *.rz.izeto.pl 12.04.09, 16:49 Czy ktoś z Was miał usuwane znamiona ? Jakiego chirurga polecilibyście. Ile kosztuje prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krukierek Re: Znamiona. IP: *.chello.pl 18.04.09, 00:34 Popytaj w Krukierku kolo Katedry - ja tam z 3 lata temu robilem i bylo grzecznie, szybko, sympatycznie i dzisiaj nie mam sladu, ze cos bylo dlubane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia Re: Znamiona. IP: 94.254.153.* 19.04.09, 00:29 Polecam doktora Szczerbę,przyjmuje w przychodni na ul.Warzywnej.Usuwa znamiona perfekcyjnie!!Problem w tym,że trzeba długo czekać na zabieg(spowodowane jest to oczywiście długą kolejką oczekujących) Naprawdę wspaniały chirurg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut ile czasu na zagojenie? IP: *.chello.pl 19.04.09, 06:53 do tych, którzy mieli: miałam 1,5 miesiąca temu usuwane dwa niewielkie znamiona (każda blizna niecały 1cm x 0,5cm) ale do tej pory są one czerwonego koloru i lekko wypukłe. lekarz polecił mi do jednej z nich maść Cepan ale to nic nie daje. Ile czasu potrzeba żeby nie było śladu po zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Znamiona. IP: *.rz.izeto.pl 28.04.09, 20:04 Szczerba nie przyjmuje na Warzywnej~! Odpowiedz Link Zgłoś