Gość: studentka IP: *.krak.tke.pl 25.04.09, 15:13 był ktoś na otwarciu nowe klubu studenckiego w Rzeszowie, ja byłam i przyznam było ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajajajajajaj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joozek Re: nowy klub IP: *.150.167.3.csa-net.pl 25.04.09, 23:21 jak byłas to pewnie wiesz czy ktoś tam oprócz ciebie był, więc po co się pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk nowe disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.09, 01:33 bo chce poznac opinie na temat tego miejsca ,proste. Knajpy rosna jak grzyby po deszczu, ciekawe czy ta sie przyjmie miejscowka nie za bardzo z dala od rynku.Ja mam tylko obawe ,ze okolica dotad spokojna ( okolice URz,ul) juz taka nie bedzie .Swoja droga to tylko kolejna rzeznia z dupna muzyka disco.I pomyslec ,ze kiedys Rzeszow był polska stolicą grania nowo falowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: nowe disco IP: *.rz.izeto.pl 26.04.09, 07:37 > miejscowka nie za bardzo z dala od rynku nie za bardzo z dala czyli w poblizu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joozek Re: nowe disco IP: *.150.167.3.csa-net.pl 26.04.09, 22:21 jakby chciała poznać opinię to powinna o to zapytać a nie pytać czy ktoś był. Odpowiedz Link Zgłoś