Gość: straszydlak IP: *.ostnet.pl 08.06.09, 10:21 coś mi to trąci myszką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg83 Re: Powstaje biurowiec obok Millenium Hall 08.06.09, 10:59 to przylega do millenium? od której oni to strony budują kopisto czy rejtana? nie bardzo mogę sobie wyobrazić gdzie tam jeszcze znaleźli miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Powstaje biurowiec obok Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:07 Jeśli dobrze kojarzę to od strony Rejtana, zaraz przy drodze obok świateł i przejścia dla pierwszych na wysokości supermarketów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek89 Re: Powstaje biurowiec obok Millenium Hall IP: *.rz.izeto.pl 08.06.09, 11:21 89Czyli to nie Conres buduje? Dziwne bo wydawało mi się że jest to częśc składowa całego MH. Ale może to lepiej bo przynajmniej są szanse że budowa zostanie ukończona i troche przysłoni szkieletora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Powstaje biurowiec obok Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:03 dobrze ci trąci... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Powstaje biurowiec obok Millenium Hall 08.06.09, 13:57 koniec ery dwóch biznesmenów? Odpowiedz Link Zgłoś