aneczka.krk 13.03.08, 19:10 hej kobitki. mam pytanko jaki kremik, balsam, czy serum antycellulitowe mogłybyście polecić z własnego doświadczenia...?? jestem dość młodą dziewczyna tyle ze mam problemy z nadwaga i rzecz jasna cellulitem!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migotka_bober Re: odwieczny problem Cellulit !!!!!! 14.03.08, 19:18 jesli na celulit to tylko kremy z kofeina, daja efekt wyszczuplenia ale oczywiscie bez obzerania sie slodyczami i trzeba dobrze masowac pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
4pikacz Re: odwieczny problem Cellulit !!!!!! 14.03.08, 21:55 Zgadzam się kofeina .Polecam z własnego doświdczenia produkty firmy GALENIC CELLU/REVERSE SERUM WYSZCZUPLAJĄCE, antycelulitowe a przy okazji odchudzające dosyć drogie ale na allegro można kupić taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_joaska Re: odwieczny problem Cellulit !!!!!! 14.03.08, 22:54 Polacam zapoznać się z opinią specjalisty: www.beaute.pl/leczenie-cellulitis/uroda M.in.: "WNIOSEK: Mimo istnienia wielu terapii przynoszących czasową poprawę, nie ma w chwili obecnej skutecznej i trwałej metody leczenia cellulitis. Kierując się wyborem jednej z nich należy wziąć pod uwagę przede wszystkim zasoby finansowe, jakimi się dysponuje oraz wyzbyć się nierealnych oczekiwań. W przeciwnym razie jednym realnie uzyskanym wynikiem może być rozczarowanie." Moje osobiste doświadczenie wskazuje jednoznaczne, że największy wpływ mają hormony. Obecnie jednak z braku możliwości zrobienia czegoś hormonami, wypróbowuję Cellasene: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=76993096&a=76994478 Zobaczymy, jaki da efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: odwieczny problem Cellulit !!!!!! 15.03.08, 10:19 kremy moze i ujedrniaja skore ale nie likwiduja cellulitu!!! uzywalam preparatow dior i galeanic ale ich dzialanie jest powierzchowne - skora staje sie bardziej przyjemna w dotyku ale to wszystko. jedyny sposob to regularne kardio (bieznia, cross trainer, wiosla) 30 - 40 minut 4 razy w tygodniu i to tak zeby sie porzadnie zmeczyc + mniej smieciowego jedzenia (slodycze, chipsy, tluszcze). jest to raczej bolesny sposob ale skuteczny i trwaly. wiem z doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś