Dodaj do ulubionych

środek na komary Help

IP: 91.189.216.* 16.07.09, 22:43
ludzie macie jakiś sprawdzony środek na te krwiopijcze bestie pomocy z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: środek na komary Help IP: *.wist.com.pl 17.07.09, 08:49
      Zależy czy chcesz się zabezpieczyć wychodząc na zewnątrz, czy w mieszkaniu.
      Swego czasu stosowałam w pokojach takie buteleczki z płynem podłączone do
      gniazdek elektrycznych i zapach, który się uwalniał widocznie odstraszał komary,
      bo rzeczywiście nie wlatywały przez okno. Było to naprawdę skuteczne, takie
      wkłady są wymienne. Możesz wypróbować taką formę odstraszania. Teraz wieczorami
      w domu komary strasznie atakują, też nic na to nie mam.
      • Gość: . Re: środek na komary Help IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.09, 09:06
        forum.muratordom.pl/rosliny-odstraszajace-owady,t99803.htm
        • Gość: . Re: środek na komary Help IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.09, 09:06
          forum.muratordom.pl/rosliny-odstraszajace-owady,t99803.htm przegladnij
          sobie pozdrawiam
          • Gość: abba Re: środek na komary Help IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 12:32
            a co maja zrobic rolnicy? teraz pora żniw , wieczorem nie da sie
            utrzymac kierownicy kombajnu, bo bąki atakuja, meszki , komary i
            inne gadostwo..
            • Gość: konrad Re: środek na komary Help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 13:21
              Winni żądać dodatku za prace w szczególnie uciązliwych warunkach.
              • Gość: abba Re: środek na komary Help IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 13:57
                od Pana Boga chyba...
                • Gość: BIALAS Re: środek na komary Help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:39
                  BĄKI ATAKUJą ? to po co pierdzicie w kombajnie ?
    • Gość: Krzysiek Re: środek na komary Help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:24
      U mnie w mieszkaniu doskonale sprawdza sie moskitiera na rzepy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka