Gość: pokąsan IP: 91.189.216.* 16.07.09, 22:43 ludzie macie jakiś sprawdzony środek na te krwiopijcze bestie pomocy z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: środek na komary Help IP: *.wist.com.pl 17.07.09, 08:49 Zależy czy chcesz się zabezpieczyć wychodząc na zewnątrz, czy w mieszkaniu. Swego czasu stosowałam w pokojach takie buteleczki z płynem podłączone do gniazdek elektrycznych i zapach, który się uwalniał widocznie odstraszał komary, bo rzeczywiście nie wlatywały przez okno. Było to naprawdę skuteczne, takie wkłady są wymienne. Możesz wypróbować taką formę odstraszania. Teraz wieczorami w domu komary strasznie atakują, też nic na to nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: środek na komary Help IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.09, 09:06 forum.muratordom.pl/rosliny-odstraszajace-owady,t99803.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: środek na komary Help IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.09, 09:06 forum.muratordom.pl/rosliny-odstraszajace-owady,t99803.htm przegladnij sobie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: środek na komary Help IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 12:32 a co maja zrobic rolnicy? teraz pora żniw , wieczorem nie da sie utrzymac kierownicy kombajnu, bo bąki atakuja, meszki , komary i inne gadostwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: środek na komary Help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 13:21 Winni żądać dodatku za prace w szczególnie uciązliwych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: środek na komary Help IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 13:57 od Pana Boga chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIALAS Re: środek na komary Help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:39 BĄKI ATAKUJą ? to po co pierdzicie w kombajnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: środek na komary Help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:24 U mnie w mieszkaniu doskonale sprawdza sie moskitiera na rzepy :) Odpowiedz Link Zgłoś