Dodaj do ulubionych

handel obnośny w centrum Rzeszowa

IP: *.dab.tke.pl 31.07.09, 00:50
czy daliscie sie kiedys nakłonić do kupienia perfum albo czegoś innego po tym jak jakas mloda dziewczyna albo chlopak pytal was o opinie na ich mteat? albo szukaliście pracy i nacieliscie sie na firme ktora jak sie okazalo zatrudnia wlasnie na podstawie wyników w takiej sprzedazy?
temat jest na rzeczy bo to cos w rodzaju plagi, w wielu miastach wojewodztwa i poza nim, a ja szukam osob ktore chcialaby opowiedziec o swoich doswiadczeniach, jezeli uda sie je znalezc to sprawa moglaby trafic do jednej z gazet, w razie czego fajnie byloby pogadac, oto moj mail: redrebecca@interia.pl lub gadu 4438483
Obserwuj wątek
    • rzeszow3210 Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa 31.07.09, 08:13
      Temat rzeka - kilka tematów na tym forum i na innych regionalnych...
      Dziewczęta z atrapami perfum i kosmetyków jakby zniknęły z rzeszowskich ulic
      ostatni..o
      Teraz zaczęli jeszcze chodzić faceci z wycieraczkami do szyb samochodowych...
      • Gość: taki tam Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa IP: *.rz.izeto.pl 31.07.09, 09:47
        ja myślę ze ci co usiłują nam coś sprzedać na ulicy czy na klatce schodowej
        lekko nie mają.Są to ludzie bez pracy i są wykorzystywani przez swoich
        pracodawców.Znakomita większość z nich ma wyższe wykształcenie i myślę że
        zmusiła ich do tego typu pracy sytuacja.TROCHĘ WYROZUMIENIA.
        • Gość: Natalia Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa IP: *.dab.tke.pl 31.07.09, 17:04
          ok, jasne ze brak kasy zmusza do pewnych rzeczy, ale właśnie pracodawcy zachowuja sie nieuczciwie nie informujac ludzi w czasie rekrutacji ze chodzi o taka prace a nie cos innego..widzialam dorosle kobiety szukajace pracy na stale, powaznej pracy biurowej, ktore straciły czas na tego typu oferty..
        • Gość: anna Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 31.07.09, 17:26
          Myślę dokładnie jak Ty. Można grzecznie podziękować i odmówić, a
          niektórzy pastwią się nad tymi ludzmi. Robiła tak moja mama, która "musiała"
          wyrazić swoją opinię (typu:"kit ludziom wciskacie i buble"), ale przekonałam ją,
          że to niegrzeczne.
    • Gość: handlowiec Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa IP: 94.254.177.* 31.07.09, 20:29
      A ile pani płaci za ten wywiad?
    • cosette_cosette Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa 31.07.09, 22:28
      pracowałam kiedyś przez 5 dni w takiej firmie i nie wspominam tego dobrze. to było zaraz po skończeniu szkoły i była to pierwsza moja praca, więc byłam jeszcze nieświadoma rzeczywistości. najgorsze w tej pracy jest pranie mózgu, poniewaz każdy poranek, to zabawy integracyjne, które mają na celu pokazanie ci, że ludzie z pracy i cała organizacja są super, a sprzedaż to genialna zabawa i przygoda... jassssne! tam pracuje się po 10-12 godzin na dobę, ale... przychodzić trzeba na 7 i pić kawę z ludźmi, a wychodzi się na miasto o 9... przez 2 godziny trzeba się integrować i wziąść towar z magazynu. jak już się wyjdzie na miasto, to nie ma chwili na wytchnienie, wciska się te koncentraty stomatologiczne albo inne badziewie do 18-19 a potem trzeba jechać do biura i się rozliczyć i wraca się do domu o 22, a następnego dnia znowu na 7 i nie ważne, że do 9 nic się nie robi, bo praca zaczyna się o 7 i nie można się spóźnić. o zarobkach nie będę się wypowiadać. to jest przykre, że w tych firmach naprawdę pracują ludzie z wykształceniem, którzy nie mają innego wyjścia! ale jedno trzeba dodać - to jest praca dla ludzi słabych, którzy nie potrafią wziąść życia w swoje ręce i dla których takie rozwiązanie jest wygodne, bo tam ustala się im plan całego życia i nie muszą sami się o to "martwić". to, że spędza się tam całe dnie, to zabieg psychologiczny, który ma takiego człowieka przekonać o tym, że praca to całe jego życie, że firma to wszysto czego potrzebuje. Ci ludzie nie mają już czasu na rodziny - nie muszę dodawać do jakich dramatów rodzinnych to prowadzi...
      jeszcze jakieś pytania? ;p ;)
      • Gość: Natalia Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa IP: *.dab.tke.pl 03.08.09, 16:22
        jeszcze bym się znalazły pytania, ale jedno podstawowe - czy zgodziłabyś się spotkać i opowiedzieć to wszystko pod imieniem i nazwiskiem? w razie czego podaje swoj nr gau 4438483 jesli nie chcesz rozmawiac na forum
    • Gość: bolo Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 22:44
      Przyznaję że dziś dałem się namówić słodkiej blondynce z okolic dworca na Anonse :)
      • meg83 Re: handel obnośny w centrum Rzeszowa 04.08.09, 09:06
        kiedyś koło dworca sprzedawali pasty do zębów, ostatnio perfumy na
        moniuszki- ale teraz to rzadkość- 2 lata temu było ich sporo w każdym
        mieście a teksty zaczynały się: "przepraszam, czy pani/pan jest z
        miasta XY"

mi to nie przeszkadza- bardziej trzeba współczuć tak pracującym czy
        dorabiającym sobie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka