Dodaj do ulubionych

Wesele w Zamku w Lancucie

12.08.09, 12:13
Chcialam zapytac czy organizowal ktos wesele w zamku w Lancucie albo byl na
takowym?
Zrobilam wstepna rezerwacje sali ale chcialam znac opinie bo jeszcze
ewentualnie moge odmowic. Jakie jedzenie, obsluga, organizacja, sala, mieszkam
teraz za granica i wszystko tak troche w ciemno rezerwowalam bo niestety nie
widzialam sali "na zywo", a moze ktos ma zdjecia restauracji?
prosze o pomoc
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dzidek Re: Wesele w Zamku w Lancucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:37
      Czy jesteś pewna, że zrobiłaś rezerwację na wesele "W" zamku, czy restauracji "Zamkowa", która jest obok zamku, na terenie parku?!?
      Jeżeli chodzi o "Zamkową" to jest bardzo klimatyczna i serwowane jedzenie smaczne.
      Myślę, że na wesele do ~80 osób idealna.
      Jeżeli dodać ładna pogodę, np. we wrześniu - wczesna jesień, to walory parku dodatkowo uatrakcyjniają uroczystość i zabawę ;)
      • signiorina Re: Wesele w Zamku w Lancucie 12.08.09, 16:43
        tak masz racje restauracja zamkowa, wesele 25 wrzesnia na max 80 osob, ale to
        byl traf w ciemno wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie jak najlepiej
        zorganizowane, mialam rezerwowac Dwor Ostoya ale slyszalam nienajlepsze opinie i
        nawet orkiestra mi odradzila to miejsce. dziekuje za uwagi i czekam na kolejne
        • disa Re: Wesele w Zamku w Lancucie 12.08.09, 17:13
          Ostoya ma srednie jedzenie -chociaz moze cos sie zmienilo... MOZE
    • klakierka Re: Wesele w Zamku w Lancucie 12.08.09, 20:11
      Jedzenie takie sobie- ani złe ani dobre, zwykłe weselne- dość ładnie
      podane, sala klimatyczna i miejsce też, ale widac po sali ząb czasu-
      w tym niepozytywnym sensie, nie odnawiane dawno- tylko lekka
      kosmetyka, ale co kto woli. Miejsce super-najlepsze jakie znam, w
      środku mocno średnio.
    • Gość: Maria Re: Wesele w Zamku w Lancucie IP: *.ostnet.pl 12.08.09, 21:43
      Byłam tam tylko jeden raz na weselu rok temu i jeżeli chodzi o jedzenie bardzo
      nam smakowało. Natomiast jeżeli chodzi o salę to jestem troszkę zaskoczona że to
      pomieszczenie może zmieścić 80 osób! Kuzyn miał 55 osób zaproszonych ( parę osób
      nie przyszło) i było ciasno! Najgorzej jak ktoś siedział pod ścianą albo przy
      oknie - żeby wyjść wszyscy musieli wstawać od stołu i wypuszczać biedaka. Chyba
      że jest jeszcze jedna sala w której się tańczy ( u kuzyna było wszystko na
      jednej ) bo być może przez to że zgromadził całą imprezę w jednym pomieszczeniu
      było tak a nie inaczej
      • signiorina Re: Wesele w Zamku w Lancucie 13.08.09, 09:37
        no wlasnie najbardziej sie martwie zeby bylo miejsce do tanczenia. nawet nie
        wiem czy jest jedna sala czy dwie, ja bede miec okolo 80 osob i to raczej
        wszyscy mlodzi ktorzy beda szalec wiec musi byc sporo miejsca do tanczenia
        troche mnie zdolowalas
        ale dziekuje i prosze o dalsze opinie
      • Gość: wesołek Re: Wesele w Zamku w Lancucie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.08.09, 12:27
        A mowiłem żeby gości posadzić w stodolę.
    • signiorina Re: Wesele w Zamku w Lancucie 14.08.09, 16:47
      a moze ktos mi poleci jeszcze jakiegos dobrego i w miare taniego sprawdzonego
      kamerzyste ? ale najlepiej jak ma str www z prezentacjami pozdrawiam
      • Gość: Maria Re: Wesele w Zamku w Lancucie IP: *.ostnet.pl 14.08.09, 20:25
        Proponuję zajrzeć na www.forumslubne.az.pl
        Z tej stronki korzystała moja córka organizując wesele. Fotograf, kamerzysta,
        orkiestra i sala łącznie z dodatkowymi atrakcjami. Byłam troszkę sceptyczna jak
        wszystko załatwiała ale okazało się to strzałem w "10" !
    • signiorina Re: Wesele w Zamku w Lancucie 24.08.09, 12:02
      dziekuje i moze jeszcze dostane jakies dodatkowe uwagi na temat organizacji
      wesela w restauracji zamkowa, tzn obsluga, parking, pokoje dla gosci itp.
      z gory dziekuje
    • Gość: maja Re: Wesele w Zamku w Lancucie IP: *.bestgo.pl 21.11.13, 19:44
      Ponawiam temat, bo wiele sie mogło się zmiennic :-) czy ktos miał badz był na weselu w restauracji zamkowej ostatnio?
      Ja planuje tam wesele na 60/70 osób, sierpień 2014.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka