Gość: Ewa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.08.09, 17:13 Witam.Poszukuję dobrego lekarza ginekologa w Rzeszowie.Jeśli macie kogoś sprawdzonego dajcie znać.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dobry ginekolog IP: 193.37.139.* 28.08.09, 19:01 ale co rozmumiesz po pojęciem "dobry" wyleczenie konkretnej choroby, delikatny, miły ,czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dobry ginekolog IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.08.09, 20:49 chodzi o lekarza do którego mogę się zapisać i być jego pacjentką.Który przeprowadzi wszelkie badania okresowe,który poprowadzi mnie w ciąży, który gdy zachoruje i przyjdę bez zapowiedzi przyjmie mnie a nie odeśle twierdząc że - proszę się umówić na wizytę - jak to postąpił "mój" obecny lekarz. Po prostu szukam sprawdzonego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlik Re: Dobry ginekolog IP: *.189.216.229.skyware.pl 30.08.09, 12:23 Fantastyczna lekarka jest Sabina Kluz pracuje w Miejskim Szpitalu. Polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś