Gość: Mila IP: 62.29.137.* 02.09.09, 14:30 Mam w perspektywie przeprowadzkę do Rzeszowa, gdzie kupić mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Pytanko IP: 217.98.81.* 02.09.09, 15:07 a tak na serio, to chyba zależy ile masz pieniędzy do wydania i czego szukasz... Droższe ale w lepszym standardzie są nowe osiedla, niektóre oddalone od centrum. Tańsze, starsze budownictwo, z niekoniecznie najmilszym sąsiedztwem, ale za to bliżej centrum też jest dostępne... Czyli tak jak wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Pytanko IP: 217.153.87.* 02.09.09, 15:11 Jakbym się przeprowadzał do Rzeszowa, to bym kupował w Rzeszowie, ale jakbym tak się miał przeprowadzić do Tyczyna, to na pewno w Tyczynie. Nie kupowałbym w Ropczycach, bo tam się nie przeprowadzam. To tyle. Mam nadzieję, że pomogłem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Pytanko IP: *.chello.pl 02.09.09, 17:31 Hmm... Jeśli wszyscy w Waszym mieście są tak pomocni, to nie zagrzeje tam chyba długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Pytanko IP: *.rzeszow.mm.pl 02.09.09, 17:42 To raczej pytanie dużego kalibru, a nie "pytanko". Może weszli do Twojego wątku ludzie spodziewający się lekkiego "pytanka":) Nie sugeruj się pokutującymi od lat opiniami o niektórych rejonach,że niby niebezpieczne. To takie "urban legend". Ja kupiłam mieszkanie w dzielnicy o złej opinii, teraz szukam drugiego mieszkania w tej samej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pytanko IP: *.rz.izeto.pl 02.09.09, 18:09 to zależy gdzie będziesz pracować/uczyc się. Jeżeli w ścisłym centrum to wzgórza staroniwskie, staromiescie ogrody, ewentualnie nowy blok na Hetmańskiej. Co innego jeżeli interesuje cie jakas konkretna lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś