Gość: Zuchwa84 IP: *.krak.tke.pl 04.09.09, 20:56 Bardzo, bardzo dobra wiadomosc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komar Re: Rzeszów złapał energię IP: 94.254.201.* 04.09.09, 21:25 Ważne podmioty (na razie aż dwa podmioty) lokowane są w Polsce wschodniej a ważne inwestycje tam gdzie zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trax podatek pozostanei w rzesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 22:39 podmiot płaci podatek który w znaczacej części powinin pozostac w rzesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: podatek pozostanei w rzesz IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.09.09, 22:53 to przecież nie jest produkcja prądu tylko handel nim. czyli monopolista będzie nas łupił jeszcze lepiej niż teraz na cenie, kretyńskim przesyle i kuriozalnym abonamencie. a w zamian co? - sami najlepiej zobaczcie co się za nasze pieniądze wyprawia w zakładzie energetycznym przy 8 marca....już nawet okna wypruli, bo bardzo stare (może mają góra 5 lat)....po prostu robią sobie Wersal za nasze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energetyk ReX ma rację IP: *.intertele.pl 07.09.09, 06:51 Wstyd mowić o "swojej" firmie ale przykładów marnotrawstwa ludzkich pieniedzy jest wiele. REX masz rację !!! ,wreszcie mądra wypowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: ReX ma rację IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.09.09, 21:39 dzięki, choc wolałbym nie miec racji. Ale szlag mnie trafia, gdy widzę to marnotrawstwo moich/naszych pieniędzy, a za chwilę dostaję "fakturę prognozowaną" za pomocą której mam sponsorowac nieustający remont budynku Zakładu Energetycznego. Na media nie ma co tu liczyc, nikt nic na temat tej kolosalnej rozrzutności nie napisze, bo przecież ZE daje zarobic ogłoszeniami....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadam Re: ReX ma rację IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.02.10, 17:52 ja już o tym też pisałam, kierownictwo Zakladu za marnotrawstwo powinno odpowiedzieć. Przecież to są nasze pieniądze!!!!! A ulicy 8- marca nie ma kto naprawić. A to przecież cięzki sprzęt zakladowy uszkodził ulicę!!! Najlepiej do prokuratury i NIKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: podatek pozostanei w rzesz IP: 94.254.248.* 04.09.09, 23:30 Jak Bury z Łukacijewską powciskają tam tabuny swoich ludzi, to nie wiadomo czy ta spółka w ogóle wykaże jakiś dochód. No ale dobra, coś tam Rzeszów powinien na tym skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkm Rzeszów złapał energię IP: *.prz.rzeszow.pl 04.09.09, 23:03 No to dziękujemy Łukacijewskiej z a"dotrzymanie obietnic" - a oile teraz zdrożeje prąd?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rzeszów złapał energię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 08:31 zwykli mieszkańcy odbiorcy energii zapłacą zaliczkowo za energię do końca roku bo nowej spółce potrzebne są fundusze na rozpoczęcie działalności, ceny prądu wzrosną jeszcze nie wiadomo ile -związków zawodowych powstanie ,ilu kapelanów zatrudnią.oraz jaki jest algorytm w obsadzaniu swoimi pomiędzy Lukaciejewska Bury bo jak dotychczas bury prowadzi,jak wejdą zieloni w przewadze to do dwóch lat pociągną i znowu okaże się że mają najlepsze rodzinne kadry w energetyce i wszystko rozwalą, za dwa lata przyjdzie pis i wreszcie dopadnie burego z jego interesami i wówczas potrzebny będzi tylko kapelan .Pozdrawiam nie chce mi się dalej pisać jak patrzę na 3 przelewu otrzymane z ZE za energię którą mogę nie potrzebować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Rzeszów złapał energię IP: *.chello.pl 05.09.09, 08:50 Niech sie Grad lepiej wezmie za konwersje akcji tych spolek i poda parytet wymiany. I niech se nie mysli ze akcjonariusze pozwola sie oszukac. Juz PIS probowal takich sztuczek ale sie mocno przejechal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: top 2 mld oszczedności pojdzie na podwyzki IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.09.09, 08:55 dla nowej PO-wskiej kadry. A prąd i tak zdrożeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: 2 mld oszczedności pojdzie na podwyzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 09:18 niech drożeje niech tanieje ale gigantyczny podatek zostaje na Podkarpaciu! i to tez się bardzo liczy bo na tym zawsze skorzysta przeciętny mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: 2 mld oszczedności pojdzie na podwyzki IP: *.res.pl 05.09.09, 09:26 Niech drozeje, niech tanieje, ale q r w a niech nie zdzieraja kasy wg jakiejs urojonej kalkulacji za kilka miesiecy do przodu. Robia sobie z nas dlugoterminowa nieoprocentowana karte kredytowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient hm ..? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.09.09, 09:58 przecierz za gaz tez otrzymujemy rachunki do przodu i co jakos to jest wiec ... co do tej firmy choc raz jedna firma do nas przychodzi a nie odchodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: top Re: hm ..? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 06.09.09, 09:29 Nie martw się po wyborach pójdzie do W-wy. Gdy tylko zorientują się ile podatku zostaje na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Rzeszów złapał energię IP: *.saite.com.pl 05.09.09, 13:03 Bardzo dobra informacja, naszczęście rząd mimo, że nasz region to pis-owskie zagłebie, nie karze nas za to. Mam nadzieję, że to kolejny krok do umocnienia pozycji Rzeszowa jako miasta metropolitarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Rzeszów złapał energię 05.09.09, 18:00 w Lublinie bedzie "dystrybucja", a Rzeszowie "obrót". Może ja jestem głupi, ale .. obrót czyli dystrybucja ... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Rzeszów złapał energię IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.09, 17:28 jesteś głupi Odpowiedz Link Zgłoś