Dodaj do ulubionych

Asseco czy Ideo - praca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 23:14
Witajcie! Co sądzicie o tych firmach? Jakie są rekrutacje? Cięzko się tam
dostać? No i oczywiście zarobki... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 08:25
      ech.. jeśli znasz tylko te dwie firmy to powodzenia w szukaniu pracy życzę :)
      • Gość: tru Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.rz.izeto.pl 06.09.09, 08:56
        ostatnio rzadko rekrutują te firmy /nie ogłaszają się/

nie napisałaś najważniejszego- jakie stanowisko?
        • Gość: Kasia Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 10:25
          Chodzi mi o stanowisko typu wdrożeniowiec, konsultant projektu, itp.
      • Gość: Kasia Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 10:24
        Oczywiście, że nam więcej - tylko te wydają mi się być najbardziej rozwojowe na
        rzeszowskim rynku IT. Jeśli się mylę, proszę o sprostowanie :)
        • Gość: ja Re: Asseco czy Ideo - praca IP: 193.37.139.* 06.09.09, 20:34
          mylisz się :)
          • Gość: Kasia Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:31
            To bardzo proszę o konkretny przykład :) Na pewno są tu o wiele bardziej
            doświadczone i poinformowane osoby :)
            • Gość: ja Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:05
              na takie tematy polecam jakieś inne - najlepiej specjalistyczne - forum np.
              goldenline, profeo itp. znajdziesz tam i listy firm, i ogłoszenia pracy jak i
              pracowników tych firm.

powodzenia
        • Gość: mis Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 12.11.09, 20:03
          Konsultant, wdrożeniowiec ?
          Ostatnio BMM w Rzeszowie rekrutowało na ww. stanowisko, spróbuj tam wysłać
          aplikacje, może jeszcze ją rozpatrzą :)
          Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka