Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 23:14 Witajcie! Co sądzicie o tych firmach? Jakie są rekrutacje? Cięzko się tam dostać? No i oczywiście zarobki... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 08:25 ech.. jeśli znasz tylko te dwie firmy to powodzenia w szukaniu pracy życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.rz.izeto.pl 06.09.09, 08:56 ostatnio rzadko rekrutują te firmy /nie ogłaszają się/ nie napisałaś najważniejszego- jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 10:25 Chodzi mi o stanowisko typu wdrożeniowiec, konsultant projektu, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 10:24 Oczywiście, że nam więcej - tylko te wydają mi się być najbardziej rozwojowe na rzeszowskim rynku IT. Jeśli się mylę, proszę o sprostowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Asseco czy Ideo - praca IP: 193.37.139.* 06.09.09, 20:34 mylisz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:31 To bardzo proszę o konkretny przykład :) Na pewno są tu o wiele bardziej doświadczone i poinformowane osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:05 na takie tematy polecam jakieś inne - najlepiej specjalistyczne - forum np. goldenline, profeo itp. znajdziesz tam i listy firm, i ogłoszenia pracy jak i pracowników tych firm. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Asseco czy Ideo - praca IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 12.11.09, 20:03 Konsultant, wdrożeniowiec ? Ostatnio BMM w Rzeszowie rekrutowało na ww. stanowisko, spróbuj tam wysłać aplikacje, może jeszcze ją rozpatrzą :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś