kamelajna1981 25.01.11, 13:22 Szukam pracy jako ekspedientka w piekarni w Poznaniu.Czy ktoś ma jakieś namiary gdzie złożyć cv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wildneofita Re: Szukam pracy Poznań 20.02.11, 13:57 Witam. Niestety nie mogę zaoferować Ci pracy w piekarni, ale za to mogę Ci zaoferować dużo łatwiejszą pracę i lepsze wynagrodzenie. Proszę przeczytaj uważnie i się zastanów. Jestem Liderem firmy FM GROUP i mogę zaoferować Tobie dobrze płatną Pracę, gdzie ty ustalasz godziny pracy takie jakie tobie odpowiadają. Po trzech miesiącach pracy możesz osiagnąć dochód między 3000 - 5000 zł, w bardzo łatwy sposób - A TO DOPIERO POCZATEK. EASYMONEY-FM (Niezależny Sponsor - Lider FM GROUP) może Ci pomóc w realizacji marzeń. Dzięki nam będziesz miał dostęp do originalnych perfum oraz wysokiej jakości innych produktów (kosmetyków do makijażu i produktów dla domu) z 30% rabatem od cen katalogowych. Zostań DYSTRYBUTOREM, SPONSOREM lub LIDEREM już Dziś. Ty DECYDUJESZ o tym jak bardzo lubisz pracować, Kim Chcesz Być i Jak Chcesz Żyć. (ty wybierasz jedna z powyższych opcji - i w zależności od wyboru sprzedajesz, zbierasz swoją grupę ludzi i nimi zarzadzasz nie wychodząc z domu - w każdym razie zarabiasz duże pieniądze). TO KROK W PRZYSZŁOŚĆ i ZARABIANIA DUŻYCH PIENIĘDZY, w krótkim czasie. Wielu juz spróbowało, dlaczego TY NIEPOWINIENEŚ. To NIC NIEKOSZTUJE. Aby uzyskać wiecej informacji o tym jak sie zarejestrować i rozpocząć ciekawa, nic nie kosztujacą cię i wykonywaną w wolnym przez ciebie czasie prace - wejdź na naszą strone: www.easymoney-fm.co.uk/index-pl.html - Strona niezależnych dystrybutorów, sponsorów, liderów FM Group. Lub blog: www.tanie-perfumy.blogspot.com/ Pamietaj słuzymy pomocą przed, w trakcie i po rejestracji. W Tym biznesie nigdy nie będziesz sam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szerul Re: Szukam pracy Poznań 07.03.11, 10:32 Ta oferta Cię chyba zainteresuje: ogniwo.net/praca/oferta/1024197 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opi Re: Szukam pracy Poznań IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.11, 20:50 Betreff Anforderung von Bewerbungsunterlagen Wir suchen laufend Personal. Bewerben Sie sich bei uns. Ihre Bewerbungsunterlagen können uns per Post oder E-Mail zugestellt werden. Mit uns haben Sie einen starken Partner an Ihrer Seite, denn wir vermitteln Ihnen Einsätze in Privathaushalten gemäß den von Ihnen angegebenen Wunscheinsatzzeiten und -regionen. Damit wir Sie in unsere Kartei aufnehmen können, übersenden Sie uns bitte eine Bewerbung mit folgenden Unterlagen: * Persönliches Anschreiben (mit Bezug auf Stellenausschreibung) * Tabellarischer Lebenslauf * aktuelles Lichtbild * Zeugnisse / Referenzen und letzte Tätigkeiten * Nachweise über Fort- und Weiterbildungen * Kopie vom Deutschen Pass oder Personalausweis * komplette Anschrift mit Telefon und E-Mail-Adresse * Hinweis auf Gesundheitszustand z.B. Allergien, Chronische Krankheiten, ....... * möglicher Arbeitsbeginn und Gehaltsvorstellungen. Es werden nur komplette Bewerbungsunterlagen berücksichtigt. mit freundlichen Grüßen info@24-Std-Betreuung.de Odpowiedz Link Zgłoś
expert.niezalerzny Witaj przyjacielu z Poznania! 28.10.11, 20:29 Witaj przyjacielu z Poznania! Ja znalazłem fajne zlecenie przy pomocy serwisu ktozbuduje . pl Troszeczkę sobie dorobiłem. Jestem studentem z Poznania i spoko. Zapisz sobie ten serwis z linkach. Często są bardzo dobre zlecenia, a ponieważ jest mało znany konkurencja mała. Pozdrawiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
kame-rka Re: Szukam pracy Poznań 18.01.12, 17:33 Ja jakiś czas temu znalazłam mega fajną opcję zarabiania przez internet. Pracuje jako videomodelka- do pracy wystarczy komputer, internet i kamerka internetowa i można zarabiać. Są dwa sposoby zarabiania : albo 10zl/h +15%obrotu bądź 50% obrotu. Ja zarabiam siedząc przed komputerem 2000-2500zł msc. Oczywiśćie można więcej ile kto chce nie ma ograniczeń. Praca jest legalna i ma sie umowę zlecenie. Dodatkowo firma jest sprawdzona i nie ma mowy o żadnych ściemach. Do wszystkiego ma się wglą w sensie do swoich zarobków dziennych albo do swoich statystyk . Najlepsze jest to , że każdy może sam sobie wybrac dyżury kiedy chce pracować. Oczywiśćie można też liczyć na dodatkowe bonusy i darmową sesję fotograficzną :) Już kilka moich koleżanek pracuje ze mną i są tak samo zadowolone jak i ja. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej to chętnie odpowiem na każde pytanie rencia_fun@wp.pl albo zapraszam na stronkę www.zarabiajnakamerkach.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś