olatns 09.09.05, 21:47 Witam! Jestem absolwentem WSHiP w Warszawie. Szukam pracy Warszawa/Ciechanów i okolice/ tylko poważne oferty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalka13 Re: SZUKAM PRACY W WARSZAWIE LUB W CIECHANOWIE!!! 10.09.05, 19:17 witam prosze o kontakt 503-090-796 Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olatns Re: SZUKAM PRACY W WARSZAWIE LUB W CIECHANOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:20 A czy to jest powazna oferta? Odpowiedz Link Zgłoś
kalka13 Re: SZUKAM PRACY W WARSZAWIE LUB W CIECHANOWIE!!! 11.09.05, 16:49 a po co bym ja dawala jakby byla niepowazna to zalezy tylko od ciebie jak ja potraktujesz i jak do niej podejdziesz. zastanawiam sie czy twoja oferta poszukiwania przcy jest powazna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olatns Re: SZUKAM PRACY W WARSZAWIE LUB W CIECHANOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:28 Oczywiscie,ze na powaznie poszukuje pracy. Prosze sie nie dziwic mojemu zachowaniu,ale spotkalem sie z wieloma nieuczciwymi ludzmi i teraz jestem ostrozniejszy. Odezwe sie w dzien powszedni do Pani i porozmawiamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś