shady27 27.03.06, 20:10 czegokolwiek byle na pol etatu, mam 5 miesieczne dziecko, stracilam prace bo smialam urodzic i szukam czegokolwiek ....jestem z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19822 Oriflame 27.03.06, 21:12 Praca w orflame. Bardzo przyjemne zajęcie, a przy okazji mozna zarobić! Do końca marca wpisowe tylko 1 zł. Dodatkowo wspaniałe prezenty dla >nowych osób. Zarabiasz 30% od kwoty sprzedanych kosmetyków. Oferuję pomoc. Zapraszam jeśli jestes zainteresowana to prosze o kontakt. pozdrawiam ps. można się tym zając praktycznie bez wychodzenia z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Oriflame 27.03.06, 22:36 bylam kiedys w Oriflame i tylko sie w dlugi wepchnelam, bo nie mialam komu sprzedac,teraz majac neta to wcale nie glupi pomysl....jak mozna sie zToba sjkontaktowac? jestem zainteresowana :) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
awa11111 Re: szukam pracy od zaraz 28.03.06, 09:37 pracuj ile chcesz i kiedy chcesz, napisz a wszystko ci wyjaśnię awa1979@interia.pl nie ponosisz kosztów z zakupem kosmetyków i nie mósisz mieć dużo czsu na kontakt bezpośredni z klientami. Wiem o co chodzi bo byłam w Avonie i zrezygnowałam bo musiałam chodzić za klientami pokazywać im katalogi a potem chodzić za nimi aby mi kasę oddali. Teraz kasa wpływa mi na konto samoczynnie, pracyję tylko 2-3 godzinki dziennie i już. Jakie to proste pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś