jovanka211 10.05.06, 11:32 Studentka drugiego roku technologii żywności, dyspozycyjna, prawo jazdy, język angielski w stopniu komunikatywnym, obsługa komputera podejmie pracę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-avon Re: studentka szuka pracy 10.05.06, 12:40 DODATKOWA PRACA DODATKOWE ZAROBKI Chcesz zaoszczędzić kwotę wydawaną na kosmetyki? Masz sporo koleżanek, możesz zaproponować im wysokiej jakości kosmetyki i przy okazji zarobić. Zostań KONSULTANTKĄ AVON na terenie Krakowa i okolic: - Wpisowe 0 zł. - Program Rekomendacyjny, w którym możesz zdobyć prezenty o wartości ok. 500 zł. - Wspaniały prezent na początek - Specjalne oferty kosmetyków tylko dla konsultantek Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej zadzwoń 512-737-100 Pozdrawiam Lider Sprzedaży Avon – Anna Odpowiedz Link Zgłoś
leaderservice Re: studentka szuka pracy 10.05.06, 13:30 Witam, jestem nazywam sie Barbara Przywara i jestem przedstawicielem firmy Leader Service Sp z o.o. Chcelibyśmy zaproponować Pani dodatkową pracę w nowopowstającym hipermarkecie TESCO w Stalowej Woli. Oto numer kontaktowy do nas: 504 279 598, 17 85 00046 lub meil : rzeszow@lwaderservice.com.pl Pozdrawiam i mam nadzieję do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
drutka Re: studentka szuka pracy 10.05.06, 17:19 witam nazywam się Damian Rutka i jestem kierownikiem restauracji KFC w Warszawie przy dworcu zachodnim, szukam osób do pracy w obsłudze gości, oferuję możliwość dostosowania towjej dyspozycyjności do naszego grafiku, posiłki pracownicze, bardzo proszę o kontakt mailowy z adresem drutka@gazeta.pl, prześlij nr telefonu a napewno się z Tobą skontaktujemy, pozdrawiam do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
shaolini Re: studentka szuka pracy 10.05.06, 23:06 wklad 5zl zysk 15 000 jelsi jetses zainteresowana napisz maila a wysle ci wskazowki shaolineur@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś