monika_bartkiewicz
09.08.06, 12:12
Witam,
Mam na imię Monika. Jestem studentką zaoczną finansów i bankowości. (na II roku)
Poszukuje pracy najchętniej biurowej, przy obsłudze klienta, itp. ewentualnie innego stanowiska, o ciekawym profilu.
Obsługa komputera nie sprawia mi problemów (MS Office, Internet, poczta e-mail, Windows XP, itp.), oraz urządzenia biurowe: fax., kserokopiarka itp.. W kwestii języków obcych znam j. angielski na poziomie podstawowym - egzamin maturalny 2005.
Jestem komunikatywna, uprzejma, otwarta na ludzi i na nowe kontakty. Relacje z ludźmi staram się opierać na bezkonfliktowości i uprzejmości. Szybko się uczę.
Doświadczenie w pracy mam niewielkie 4-misiące (staż) w filii Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Kielcach - na stanowisku referent administracyjno-gospodarczy; w ramach stażu prowadziłam dokumentację kursową i szkolną, obsługiwałam klientów. Przez ostatni miesiąc pracowałam w biurze rachunkowym wprowadzając dane księgowe.
Chciałabym podjąć pracę, która pozwoli mi na zdobycie nowych umiejętności.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt tel. 696 891 619 lub mailowy : bartkiewiczm@poczta.fm
Pozdrawiam
Monika B.