perls 19.02.10, 10:27 Czy macie jakieś doświadczenia z systemem elfa? czy jest drogi? a może znacie projektanta który projektuje garderoby z tym systemem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzech13 Re: system elfa do garderoby 11.02.11, 14:09 Ja mam elfę już od paru lat i nic się nie rusza. Projekt dostałem za darmo po kontakcie z ich biurem handlowym. Zainstalowałem sam, z czego jestem bardzo dumny :) - do spraw technicznych mam dwie lewe ręce ;P Trwałe i estetyczne rozwiązanie.Zawsze chętnie polecam wszystkim znajomym, którzy mnie odwiedzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
stuppi Re: system elfa do garderoby 04.01.16, 09:47 www.sklep.drewutnia.com.pl Prostsze projekty wykonują w szybkim tempie i darmowo. Na wizualizację mieszkania trzeba było poczekać (wykonywał je projektant w programie projektowym) ale efekt za to był ;) Pamiętam, że za wizualizację trzeba było coś zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia120875 Re: system elfa do garderoby 13.04.16, 15:22 www.stol-art-meble.pl/elfa.html Odpowiedz Link Zgłoś
sklep_drewutnia Re: system elfa do garderoby 24.06.16, 09:40 Wsparcie projektowe oraz techniczne. Niskie ceny! Od 12 lat dystrybutor Elfy w Polsce - www.sklep.drewutnia.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś