miss.mirabelka 30.03.10, 23:35 Pokój Jagny - super. Też lubię styl lat 50., podoba mi się wykorzystanie kapeluszy do dekoracji. Choć nastolatką dawno nie jestem, chętnie pomieszkałabym w takim wnętrzu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekord0001 Re: Stylowe pokoje nastolatków 30.03.10, 23:52 ciekawe co mozna by powiedziec o moim pokoju??, mam mnostwo papierowych samolotow, full ksiazek i notatek. Wszystko miesci sie w zielonym pokoju o granatowych meblach i czarnych szafach. Co lubie?? Jakies pomysly?? Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder pokój młodego pokolenia zdradza... 31.03.10, 08:55 Jaka bieda jest w rodzinach posiadających dzieci. 1 na 1000000 dziecko mieszka w Polsce tak jak sugerują to zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Stylowe pokoje nastolatków 08.04.10, 13:45 Podobają mi się pokoje Ewy i Pawła, które są raczej spójnymi wizjami. Tymczasem ten pierwszy nie podoba mi się w ogóle, meble nie pasują do siebie, kolorystyka jest bez wyrazu, a aranżacja jest chaotyczna. Moje amatorskie projekty w CAD D. są już lepsze:p Odpowiedz Link Zgłoś
sta.sta Stylowe pokoje nastolatków 15.04.10, 09:24 mi się podoba pokój Jagny. Bardzo dziewczęce takie stylowe komody, czy stoliki konsloka Odpowiedz Link Zgłoś