Dodaj do ulubionych

Wnętrze wielofunkcyjne

02.07.10, 13:01
Heh, sytuacja opisywana w artykule jest normą dla większości mieszkańców bloków. Mam mieszkanie trzypokojowe, ale i tak moja sypialnia pełni także funkcję gabinetu do pracy (biurko z komputerem), miejsca rozrywki (półki z książkami, komputer, na którym słucham muzyki, oglądam filmy etc,) i garderoby (szafy z ubraniami). Do wystroju wybrałam tylko dwa kolory i staram się tego trzymać, ale jeśli jedno pomieszczenie spełnia tyle funkcji to niestety trudno jest uniknąć pewnego zagracenia i eksplozji kolorów.
Obserwuj wątek
    • fli7e Wnętrze wielofunkcyjne 18.03.11, 00:40
      Taaa, pokój dla niesamowitego pracusia, niech szanowny projektant posiedzi z 10 godzin przy komputerze na miękkiej pufie bez oparcia...
      • mikaela13 Re: Wnętrze wielofunkcyjne 07.04.11, 15:06
        lol, jako projektantka zaświadczam, że 10 godzin dziennie przed komputerem, to minimum;) Zdarza mi się, że czasem pracując w domu potrafię tak się pogrążyć w dłubaniu w moim CADzie, że kończę robotę w środku nocy, więc bez dodatkowych podkładek pod plecy nie byłabym w stanie funkcjonować. Jednakże chciałabym mieć piłkę do siedzenia, aby co jakiś czas rozciągnąć mięśnie w trakcie pracy, bo to akurat zdrowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka