Dodaj do ulubionych

Pokoje dziciece

24.05.11, 14:35
Hej siostra niedługo urodzi córeczkę i chciałam coś kupić do jej pokoju myślałam nad lampką co myślicie czy to dobry pomysł na prezent przesyłam słodkie i różowe lampeczki :D
oswietlenie.dom.pl/8077-fairy.html
oswietlenie.dom.pl/8076-plafon-kinkiet-princess-2.html
oswietlenie.dom.pl/8075-lampa-wiszaca-princess.html
Obserwuj wątek
    • graiyetea Re: Pokoje dziciece 24.05.11, 14:57
      Moga być takie lampki. Ja jednak wybrałbym coś co na pewno będzie wywoływało uśmiech na buźce dzieciątka :) Zanim kupisz to zobacz jeszcze te lampy do pokoju dziecka
      • patrycja.mro Re: Pokoje dziciece 25.05.11, 08:46
        Dziękuję bardzo napewno przejrzę i może znajdę coś intersującego.
    • lewwysocki Re: Pokoje dziciece 28.02.12, 21:50
      eee kup coś oryginalnego, co by się przydało, powiedzmy materiały wykończeniowe na kolorową ścianę, albo tynki dekoracyjne z materiały budowlane ceny :)
    • clas_sic Re: Pokoje dziciece 28.02.12, 22:48
      dla niemowlaka słodkie różowe lampeczki są psu na budę. Najwyżej mama się ucieszy. Takie dziecko i tak się tym nie zachwyci, bo jeszcze długo nie będzie widzieć ostro. Dlatego pediatrzy i psychologowie zalecają dekorację pokojów dziecięcych w bardzo zdecydowane, kontrastowe kolory. Nie przypadkowo pierwsze ksiażeczki dla niemowląt są czarno-białe
      www.qlturka.pl/aktualnosci,wszystkie,oczami_maluszka__seria_ksiazek_dla_niemowlat,10405.html
      poza tym chyba bym wybrała jakąś lampę dającą słabe światło
      kids-room-ideas.net/wp-content/uploads/2011/05/kids-room-lighting-fixtures.00.jpg
      www.quelo.pl/pl/oprawy-gipsowe/4592-owieczka-z-wyciciem-kinkiet.html
      zeby ją mozna bylo ewentualnie zapalić jak się malec w nocy obudzi. A wtedy to razi człowieka nawet 25W żarówka ;)
      może lampka-akwarium albo "lampka-uspokajacz"? Sliczne i różowe lampki są sliczne i różowe, ale może warto pomysleć o dziecku i tym, co jemu mogłoby się spodobac?
      • rufinek76 Re: Pokoje dziciece 03.03.12, 21:48
        Ostatnia lampka jest ok, ale raczej malucha nie zachwyci co najwyżej mamę; natomiast ta pierwsza wróżka ma nieosłoniętą żarówkę i moim zdaniem może razić. My kupiliśmy synkowi lampkę robaka w ikei i do tej pory jest nią zachwycony, że to wręcz obsesja jest, a ma już ponad rok. Dobrym pomysłem są też projektory dla niemowląt lub karuzelki z projektorem, który rzuca obrazki na ściany i sufit.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka