Dodaj do ulubionych

Mieszkanie: własnymi rękami

26.05.11, 20:39
Bajka, po prostu bajka :-) Nie wiem czego bardziej gratulować, wyczucia, smaku, wyobraźni czy cierpliwości w osiągnięciu celu. O włożonym niemałym wkładzie pracy własnej nie wspomnę, i bynajmniej nie o siedzenie przed kompem, by wyszukać to co się chce mi chodzi. Wnętrza fantastyczne, lekkie wysmakowane i nietuzinkowe. Pomysł z okiennicami ciekawy. W stylu włoskich "żaluzjowych" jeśli można coś zasugerować , okno jest jednak szerokie i dwa skrzydła będą przyciężko wyglądać. Może tak wiec trzy, ale na ukrytych szynach. Taka sobie luźna podpowiedz :-))
Obserwuj wątek
    • blanka00 Re: Mieszkanie: własnymi rękami 26.05.11, 21:48
      Coś pięknego, jestem pod wrażeniem. Podobają mi się takie akcenty jak komoda z salonu, szafa z sypialni i pomysł ze wstawieniem telewizora w złote ramy, choć nie jestem zagorzałą zwolenniczką takiego stylu. Gratuluję Panu Marcinowi cierpliwości i jej wspaniałego efektu.
    • milamilka Re: Mieszkanie: własnymi rękami 26.05.11, 23:17
      Kompletnie nie moja bajka. Nie lubię takich wnętrz, niestety :) Dla mnie styl "jak u babci" jest zagracony, chaotyczny, przestarzaly.
      • milamilka Re: Mieszkanie: własnymi rękami 26.05.11, 23:19
        Z małą poprawką - nawet dosyć podoba mi się sypialnia, dlatego bo jest dość przestronna, mało mebli i ciekawa ich forma, dekoracja. Brakuje mi koloru.
    • aum Mieszkanie: własnymi rękami 27.05.11, 03:36
      Artykuł sponsorowany. Kosztowne zachcianki.
      • ktory_to_juz_login Re: Mieszkanie: własnymi rękami 27.05.11, 13:29
        A kto go sponsoruje? Targi staroci? A może anonimowy "pan Marcin"?
        A nie... pewnie łódzki sklep z francuskimi meblami...

Puknij się w czoło. Trzy razy, żeby dotarło.
    • kedzier47 wielkie halo !! 27.05.11, 09:07
      wielu tak robi odkąd istnieje taka mozliwość.
    • wlody1 cygan 27.05.11, 10:03
      Ten Pan to pewnie cygan. Koniecznie ze złotym sygnetem i wielkim złotym łańcuchem na szyi....
      • obywatel_piszczyk Dokładnie o tym samym pomyślałem :) 27.05.11, 11:32
        Mieszkanie urządzone "na cygana" lub "ustawioną teściową".
        Ten styl, to nie moje klimaty.
    • velores Re: Mieszkanie: własnymi rękami 27.05.11, 11:58
      nie moje klimaty. czułbym się drętwo, jak w Królewskich Łazienkach ("nie siadać - eksponat").
      właściciel tego mieszkanka pewnie po powrocie do domu wkłada na głowę XVII-wieczną perukę ;)
      dla mnie mieszkanie musi być ciepłe, przytulne i funkcjonalne. gdzie miło spędzam czas wolny od pracy.
      poza tym wielkie mi cyje, dwa lata temu też umeblowałem sobie mieszkanie wybierając i kupując meble w internecie.
    • jan_telecki Mieszkanie: własnymi rękami 27.05.11, 12:55
      całe mieszkanie w tych samych kolorach
      prawie wszedzie bielone drewno - troche za monotonne to.

ale w kuchni pare genialnych rozwiazan: atrapa pieca, zasłonki obok piecyka, zlew w komodzie - super
    • janblog Mieszkanie: własnymi rękami 27.05.11, 13:18
      Od dwóch lat mieszkam sobie. Po kapitalnym remoncie mieszkania i całkiem nowym wyposażeniu.
      Większość kupowałem przez internet - jaki efekt ? co najmniej 40% taniej i dobór taki jaki chciałem . np kabinę z sauną do łazienki kupiłem 60% taniej / było to ciekawe bo zamówiłem kabinę w OBI i czkałem ponad 10 dni . w końcu trafiłem na licytację w internecie i taką samą kabinę WYLICYTOWAŁEM o 60% taniej . - szybko poleciałem do OBI i wycofałem zamówienie .Ważna informacja - ta kabina musiała być odpowiednich wymiarów i ustawienia .- ale się udało .. sam składałem to wszystko - było dużo zabawy i ciekawych doświadczeń. / KOCHANI macie świat do dyspozycji - teraz możecie sami taniej wystroić mieszkanie tak jak chcecie i ZOSTANIE JESZCZE TROCHĘ KASY NA HAWAJE ... Powodzenia .
    • nazwakontajuzzajeta Re: Mieszkanie: własnymi rękami 01.06.11, 15:11
      kupa kasy wydana, a graciarnia zawsze bedzie graciarnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka