Dodaj do ulubionych

Aranżacje: kolorów moc

09.07.11, 23:14
Ta aranżacja jest dobra na pół roku, góra rok. W tych wnętrzach jest kolorystyczny chaos. Kto to w dłuższym czasie wytrzyma? Przestrzegam wszystkich przed takimi eksperymentami. W kolorystyce wnętrza, musi być harmonia, najlepiej odcienie tej samej barwy. Wtedy we wnętrzu czujemy się zrelaksowani.
Obserwuj wątek
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:19
      Ja widzę ,że ta ściana jest pomarańczowa a nie żółta i bardzo dobrze. Natomiast te fototapety powiększonych banknotów, to absolutne nieporozumienie. Lepiej pasował by tam popiel ,stal nierdzewna lub kolor srebrny ewentualnie drewno lub kamień.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:21
      Ta mieszanina kolorów mnie zniewala. Ja bym tam nie chciał mieszkać, bo byłbym nerwowy.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:23
      Straszne kolory.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:26
      No tu już jest nie najgorzej. Widać jakąś kolorystyczną konsekwencję a nie wiejski obraz, malowany na szkle.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:28
      Wiocha. Kolorystyka straszna i ten fotel. To nie są moje minimalistyczne klimaty.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:30
      No nie. To już jest dramat. Jak można się wyspać w tak krzyczącej kolorami sypialni?
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:33
      Zielony z czerwonym. Najbardziej gryzące się zestawienie kolorystyczne w świecie materialnym, choć w przyrodzie występuje powszechnie. Wśród takich kolorów nie da się żyć.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:39
      Najlepsze, oprócz ohydy zestawienia zajebistej czerwieni z zielenią, są te płytki na podłodze, rodem z szaletu publicznego.To jest straszne. Kto to wymyślił?
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:40
      Tego nawet już nie warto komentować.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:42
      Tu jest prawie OK,tylko ten dywan. Do czego on ma nawiązywać? nie rozumiem.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:45
      Ten dywan, zakłóca harmonię wnętrza.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:47
      Powiem krótko.Trąci wiochą.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:50
      Tylko nie żółty z czerwonym. To jest dobre na bilbordy, ale nie do mieszkania. Jakiś proszek do prania, napis ostrzegawczy, reklama, ale nie mieszkanie.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:55
      I o to chodzi. Tu jest konsekwencja kolorystyczna. Dużo bieli, która się z każdym kolorem dobrze komponuje. Ograniczona liczba kolorów, która dla harmonii wnętrza, ma ogromne znaczenie.To mnie się podoba.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 09.07.11, 23:58
      Ta ława-ręka, to już kiczowate przegięcie. Lepiej by tam pasowało coś ze szkła, stali lub marmuru.
    • talsen Aranżacje: kolorów moc 10.07.11, 00:01
      Ten pomarańczowy kolor, już mnie trochę zaniepokoił, ale z fioletem i bielą jeszcze się komponuje.
      • belcia26 Re: Aranżacje: kolorów moc 12.07.11, 14:08
        sam do siebie piszesz,a moze ty jestes autorem;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka