Dodaj do ulubionych

Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble?

• franciszka5 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 15.09.12, 16:24
      Doskonale Cię rozumiem! spędziałm rok na szukaniu stołu do kuchni w kolorach jakich chce i na wymiar jaki mi pasuje. I jeszcze żeby się rozkładał tak żeby można go było wynieść do pokoju i rozłożyc. I z drewna:) Wiem duzo,ale się uparłam. Myśle że powinnać wyobrazić sobie róne style i poczuć z czym Ci najlepiej. Jesli chcesz coś pod siebie to moze przyda się namiar na miejsce gdzie ja znalazłam swój stół. Jest taki sklep producenta meblowy zakatek z Warszawy (mebel przysłali mi do Poznania). Nie pamietam adresu ale na google znajdziesz. Pozdrawiam. Franciszka
      • brad.ery Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 17.09.12, 11:00
        Jak szukacie ciekawych inspiracji to warto zajrzeć do sklepu twojemeble.pl Tam jest bardzo dużo mebli różnych rodzajów i od różnych producentów. Zajrzyjcie, a zobaczycie jakie są ładne.
      • libra66 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 28.11.12, 18:22
        Polecam tą stronkę:
        projektujemy.meble.pl#pwid=e7baf4124c98432e91b6e5c89c5bdcde
        bardzo ciekawe pomysły , mozna wiele podpatrzeć :)
    • hubert1911 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 24.09.12, 17:12
      Witam Serdecznie

Ja bardzo polecam meble z www.futuri.pl.
      Robiłem tam zakupy już dwa razy i jestem zadowolony.Mają duży wybór krzeseł, ław, komód, regałów, biurek itp..na wysoki połysk.Jakość bardzo dobra!

POLECAM
      • jagoda_jagodka Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 08.10.12, 21:54
        Gdzieś tu chyba już ktoś wspominał firmę Seart, więc i ja się podłączam pod opinię, że warto tam zajrzeć. Mają nie tylko ciekawe meble (od nowoczesnych przez rustykalne aż po retro), ale przede wszystkim wszystkie modele wykonane są z naturalnego drewna. Seart produkuje meble ekologiczne (olejowane lub woskowane naturalnymi produktami) także nie trzeba obawiać się alergii. No i drewno to drewno - moim zdaniem żaden inny materiał nie nada takiego klimatu w pomieszczeniu!
        • delka23 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 20.11.12, 11:38
          Ja mogę polecić firmę venus meble

Znalazłam taka perełkę za piękną cenę !! warto zobaczyć :)
          www.venus-meble.eu/zestawy-wypoczynkowe/55-komplet-wypmarta-wykonany-na-stelazu-z-chromu.html zakupy bardzo profesjonalne ze strony sprzedawcy wszystko w jak najlepszym porządku. polecam!
    • 43ania Cellaio - projekty półek i bibliotek 09.10.12, 17:49
      Miałam podobny problem. Dość miałam sztampy i bardzo zależało mi na oryginalnych meblach, dopasowanych do mojego nowego mieszkania, ale też takich, które nie bedą pretensjonalne i które za chwilę nie przestaną być "modne", a że mam sporo książek i różnych pamiątek to z nich postanowiłam zrobić największy walor i je wyeksponować. Znalazłam w necie firmę Cellaio i to oni zrobili mi projekt właściwie całego salonu. Do ich biblioteczki, która zachwyca każdego kto jest u mnei pierwszy raz i do półek, które wymyślili na drugą stronę pokoju dostawiłam właściwie tylko sofę i stolik kawowy - jest przytulnie i pięknie! :) mówiłam im, że będę ich polecać bo jestem zachwycona i własnie to robię :)
    • 1monika112 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 16.11.12, 17:43
      W takim razie zajrzyj na domartstyl.pl Przynajmniej jest pewność, że w co drugim mieszkaniu nie będą takie meble. Naprawde wysokiej klasy meble, jeżeli chodzi o wybór to 10/10.
    • agatkaradka artdom24.com jak najbardziej ! 28.11.12, 16:38
      jak w temacie :)) ja mam od nich meble w salonie i w kuchni, sprawdzają się, tymbardziej, że nie były drogie :) mogę szczerze polecic :D
    • sztefanoo Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 06.12.12, 10:05
      Witam,
      Również jestem bardzo podobnego zdania co Ty.
      Znudziły mnie już "zaskakujące" komplety Ikei....

Przekopując internet natrafiłem na firmę, która załatwia bardzo fajne meble.

Możecie znaleźć ją Tutaj!

Pozdrawiam
    • magda.boska Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 22.01.13, 21:01
      często przeglądam sklepy internetowe z meblami, bo sama uwielbiam zmieniać wyposażenie swojego domu, choć borykam się z wiecznym narzekaniem męża :( ale mogę w szczerze polecić meble ze sklepu www.outletmeblowy.pl/ ceny przyzwoite jak na jakość i pewną markę!
      • aaaapolonia24 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 23.01.13, 16:22
        znam ten sklep i faktycznie warty polecenia, 24 stycznia w akcja gorący czwartek www.outletmeblowy.pl/goracy-czwartek/ więc można złapać świetne rabaty!
        • moon655 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 25.01.13, 17:46
          Witam
          byłem w sobotę na zakupach w Markach k. warszawy w M1 i postanowiłem się przejść po salonach w celu sprawdzenia " co ciekawego teraz pokazują" i powiem szczerze byłem w totalnym szoku!
          U nas w kraju tendencja na meble jest prosta jesli coś się podoba należy to skopiować.. zauważyłem to w wielu salonach meble wyglądają tak samo :/. podobne linie, rozmiary , gamy materiałów ;/
          Jeśli o mnie chodzi szukałbym mebli o nietypowej stylistyce, których nie ma na każdym kroku bo chciałbym aby salon był wyjątkowy i określał moja osobowość.

spodobał mi się ten narożnik z uwagi na funkcję wysuwanego siedziska fajny patent na codzienny relaks :)
          qlhouse.pl/informacje/593005316
          pozdrawiam

• aeki.pl Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 01.02.13, 16:38
      Produkty ze sklepów IKEA dostępne dla każdego bez wychodzenia z domu - www.aeki.pl
    • juventinio2603 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 02.02.13, 00:22
      Tekst linka
    • kuku-na-muniu8 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 06.02.13, 15:03
      Ja znalazłam sporo ciekawych dodatków do domu na wyprzedaży online. Oferty zmieniają się co kilka dni, więc jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że pośród marek odzieżowych trafi się też na wyprzedaż akcesoriów do domu.
    • aaaapolonia24 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 07.02.13, 11:24
      tylko dzisiaj HAPPY HOUR w sklepie outletmeblowy.pl
      co godzinę inne oferty! rabaty sięgają nawet -70% www.outletmeblowy.pl/happy-hour/
    • karolinkiewicz_29 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 17.03.13, 14:24
      Kto szuka nietuzinkowych mebli, może szukać ich w Polsce wschodniej. Więcej na whyeasternpoland.eu/aktualnosci/aktualnosci-493/aktualnosci-494/meble-z-polski-wschodniej-na-targach-w-birmingham
    • jarek338 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 17.03.13, 22:26
      My teraz niedawno robiliśmy remont większości domu - podłogi zostały, ściany przemalowane, no i prawie wszystkie nowe meble. Powiem szczerze, że łaziliśmy po tcyh salonach meblowych, jak głupi, już mieliśmy dosyć, wszędzie to samo. ;/ Wszelkie Bodzia, Abry, Ikea... Ostatecznie u nas stanęło na meblach z Customformu - wcześniej mieliśmy od nich tylko stolik kawowy i sprawdził się, także teraz zamówiliśmy więcej rzeczy - fajnie wyglądają, przyznam, że w tych wszystkich stacjonarnych sklepach, które obeszliśmy, takich nie widziałem.
    • kred_ka Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 21.03.13, 13:53
      Ja mogę Ci polecić sklep Grand Luxury Plaza mają fajne, oryginalne meble nie spotykane często w PL. Może coś Cię zainspiruje.
    • agn-na TORUS Meble 29.03.13, 20:09
      zajrzyj na stronę firmy TORUS Meble. Proponują wiele ciekawych i nowatorskich rozwiązań. Ekipa w całości składa się ze stolarzy, także właściwych ludzi na właściwym miejscu. Używają naturalnych materiałów najwyższej jakości. Obejryj galerię zrealizowanych projektów, może coś Cię zainspiruje.
    • khayya I proszę nie zapomnieć o sztuce współczesnej 15.04.13, 00:48
      Pomieszałabym meble dizajnerskie [ proste, nowoczesne] i dodałabym akcent w postaci starego lub egzotycznego mebla. Eklektycznie znaczy pięknie i naturalnie.
      Ale wszystko na nic gdy nie ma we wnętrzu sztuki.
      Ciekawe malarstwo dodaje wnętrzom klimatu. Wnętrza beż sztuki wyglądają na niedokończone i bez charakteru.

Polecam łatwe zakupy sztuki online: YellowRedAndBlue
      lub wycieczkę do najbliższej galerii.
    • maro_2003 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 18.04.13, 16:44
      Prosze zobaczyc apartamenty w galerii na stronie. Design i estetyka. Z pewnoscia cos sie spodoba i zdjecia moga podsunac ciekawy pomysl.

www.warsawdesignapartments.com
    • moblister Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 19.04.13, 13:15
      Moja żona sobie zażyczyła zmian w salonie, które mają się dokonać już w maju. Mebli nie chce wymieniać. Lubi antyki i w sumie mieszkanie mamy urządzone naprawdę ze smakiem, stylowo. Nowoczesny design połączony ze starszymi rzeczami. Ściany jej się przestały podobać, coś takiego chce na jednej zrobić www.bruk-bet.pl/produkt/Artis/326
      Myślę, że pomysł ciekawy, ale czy z tymi starymi meblami będzie się to dobrze komponować?
      • kamyczek05 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 22.04.13, 13:02
        Teraz często miesza się styl nowoczesny ze starym ale trzeba to robić bardzo umiejętnie żeby nie wyszło od sasa do lasa. Jeśli już rozważasz taki kamień to może warto zerknąć coś cieplejszego i mniej nowoczesnego, np. celtic.
        Ja jakiś czas temu wymieniłam w kuchni płytki na"starą cegłę" i też zostawiłam stare meble a wnętrze zmieniło się nie do poznania. Kuchnia jest teraz najładniejszym pomieszczeniem w całym domu:)
        • lo.ri Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 13.05.13, 17:08
          Chodzi Ci o celtic z bruk-betu? Widziałam ten kamień na ich stronie i poważnie się nad nim zastanawiam. Widziałaś jak to wygląda w rzeczywistości? Tak samo fanie jak na zdjęciu?
    • cellaio półki i biblioteczki Cellaio 24.04.13, 12:54
      Jeśli poszukuje Pani również oryginalnych półek na książki, bądź stojącej biblioteczki to serdecznie sie polecamy ;) Zapraszamy na naszą stronę www.cellaio.pl
    • minastirid Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 30.04.13, 11:14
      jakoś się Tobie nie dziwię. Meble z Ikei są nawet całkiem fajne, ale mnie troszkę przeszkadza, że co w drugim domu można je spotkać. Ja sobie cenię wyjątkowość i oryginalność, dlatego i w urządzeniu mieszkania stawiam na design i oryginalność. A jeśli chcesz ciekawych mebli możesz śmiało zajrzeć tutaj www.dutchhouse.pl/
    • krzysztofb6 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 02.05.13, 11:53
      nie można trafić lepiej super meble ,oryginalne , polecam anotherdesign.pl
    • studiokurpas Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 20.05.13, 13:58
      Oryginalne meble zagranicznych projektantów posiadają zaporowe ceny, na które mało kto może sobie pozwolić a meble wiodących sklepów meblowych są mało interesujące pod względem wykonania. Dobrym rozwiązaniem może być wizyta w studiu projektowym, gdzie doświadczeni projektanci doradzą bądź też zaprojektują mebel dostosowany do indywidualnych potrzeb. Inspiracje światowymi trendami, kreatywność oraz wskazówki inwestora co do własnych potrzeb zaowocują rysunkami wykonawczymi, które wyceni sprawdzony stolarz. Z doświadczenia wiemy, iż takie rozwiązanie się sprawdza, tym samym zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego biura projektowego.

Studio Kurpas
      tel. 512 660 410
      studio@kurpas.com.pl
    • miriam.7 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 12.06.13, 12:55
      przejrzyj sobie ofertę Gali Collezione mają różne modele od bardziej nowoczesnych po typowe klasyki. Można coś fajnego wybrać, trzeb tylko trochę poszukać.
    • gorczyca5 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 13.06.13, 16:55
      Ja zakupiłem sofę z firmy Galla Collezione i powiem ci ze mają oni wszystkie opcje:meble od klasycznych po nowoczesne,tapicerowane i skórzane.Nawet mogą zrobic ze skóra będzie wyglądała na antyczną
      • juliana27 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 17.06.13, 10:57
        gorczyca5 napisał(a):

> Ja zakupiłem sofę z firmy Galla Collezione i powiem ci ze mają oni wszystkie op
        > cje:meble od klasycznych po nowoczesne,tapicerowane i skórzane.Nawet mogą zrob
        > ic ze skóra będzie wyglądała na antyczną

Zgadza się nie trzeba daleko szukać aby kupić jakiś ciekawy mebel a o firmie Gala słyszałam dużo dobrego
      • miriam.7 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 21.06.13, 11:57
        to prawda ja jak kupowałam swoje meble i przeglądałam katalog Gali, to byłam pod dużym wrażeniem tego jak szeroką gamę wyboru ma firma, ilość projektów oraz mnogość materiałów i skór jakimi może być obita nasza sofa przysparza o zawrót głowy :)
    • marlenka1217 Re: Ciekawy pomysł na wnętrze. Jakie meble? 17.06.13, 13:03
      Ja niedawno urządzałam swoje mieszkanie i nigdy nie kupiłabym już gotowych mebli. Bardzo ważne jest to, żeby były one dobrze dopasowane do mieszkania, dlatego zamówiłabym na wymiar. Jakby co polecam firmę z Warszawy. Robią takie coś dosyć solidnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka