Dodaj do ulubionych

Sylwester dla samotnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:30
Czy w Olsztynie są organizowane bale dla samotnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Sylwester dla samotnych IP: 62.29.133.* 04.11.06, 20:39
      nie...
      • Gość: pytanie Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 09.11.06, 21:28
        hmmm... tak się składa, że dysponuję sympatycznym i przytulnym lokalem dla ok.
        15 osób i właśnie zacząłem planować urządzenie tam kameralnej imprezy
        sylwestrowej. Prosze o informacje na mail od osób, które byłyby zainteresowane
        udziałem. Impreza dla singli to może być naprawdę fajny pomysł. Koszt (szwedzki
        stół+fajne alkohole-do ustalenia jakie) szacuje na 150-200 zł od osoby.
        Pozdrawiam
        szulkin@gazeta.pl
        • bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 10.11.06, 12:03
          narobiliście tyle szumu i co?
          kiedy te balety?
          Na gg nie wchodzicie,dziecinada.
          • bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 10.11.06, 16:50
            ?????????????????
            • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:43
              Jestem na GG, przepraszam - rzadko mam możliwość logowania się.
              Pozdrawiam
    • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 07:29
      Szkoda...
      Myślę, że cieszyłyby się powodzeniem, wydaje mi się że jest sporo osób
      samotnych mających dość spędzania tego dnia z pilotem w ręku.
      • Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:51
        Betty, bylybyśmy już dwie ;)
        • generallo Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 09:57
          Ze mną to już 2+1 :-*
          • Gość: swiatowy Re: Sylwester dla samotnych IP: *.range86-142.btcentralplus.com 05.11.06, 11:52
            Generallo co ci juz po glowie lata?
            • generallo Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 12:04
              Nic, to dziewczyny zaproponowały temat sylwka dla samotnych
        • Gość: marlon83olsztynROX Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 05.11.06, 10:35
          a w kolorowej bodajże w czwartki nie odbywaja sie balety dla singli?? nie jestem
          pewien co do czwartku, ale, ze w kolorowej na zatorzu to wiem, ze sa.
        • luna37 Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 13:13
          ewentualnie 3 :)
          • Gość: pomidor Re: Sylwester dla samotnych IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 18:28
            głupi tekst luna. Seksu nikt nie wymyślił, był zawsze.Niskie loty.
      • taras70 Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 12:30
        a jezeli pilot jest przystojny , dowcipny i ma wolny wieczor sylwestrowy, bo
        akurat nigdzie nie leci ?
        • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:33
          Czyli samotni sa wśród nas, a już myślałam ...
          • taras70 Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 12:40
            nie pisalem o sobie , ale ku pokrzepieniu serc :)))
            zycie to proces wyjatkowo dynamiczny i w kazdej chwili moze wydarzyc sie cos
            ciekawego !
            • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:42
              Co prawda to prawda, wiem coś o tym
              • Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:36
                o Matko! Tragicznie to brzmi: dancingi dla singli, sylwestry dla samotnych.
                Nawet nie zorientowałam się, kiedy moje zainteresowanie podążyło w tym
                kierunku. Ja atrakcyjna, młoda kobieta na takich imrezach... Kurcze, smutno mi
                • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:04
                  Dlaczego ma być smutno?
                  • Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:36
                    no bo trochę inaczej miało być... ale tam... singlom też jest fajnie :)
                    czasem... :(
                    • creee Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 16:32
                      hm...czasem... no jakby dodać, odjąć i podzielic to mnie singlowanie wychodzi
                      generalnie na plus;-) a moze zamiast czekac do sylwestra zorganizowac cos
                      podrodze... bo w TV ostatnio nuda i pilot gdzies zniknał...
          • generallo Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 21:44
            Gość portalu: Betty napisał(a):

> Czyli samotni sa wśród nas, a już myślałam ...

...że wygineliśmy?
      • ravendom A ja nie rozumiem... 09.11.06, 20:21
        w czym problem. Stereotyp osoby samotnej, jako brzydiej, nietowarzyskiej,
        nudnej istoty, która popadła w kompleksy i siedzi przed telewizorem jest
        krzywdzący dla mnie i dla wielu osób. Bycie samotnym nie oznacza alienacji. Ja
        nie jestem obecnie w żadnym związku, raczej nie zapowiada sie zebym był, ale
        nie przeszkadza mi towarzystwo par. Wprost przeciwnie... mam takich wielu
        znajomych. Samotny XXI wieku to osoba, które ma ambicje wyższe niz
        zainicjowanie niewielkiej reakcji chemicznej w organiźmie, potocznie zwanej
        miłością. I nie wyobrażam sobie siedzenia na balu dla samotnych. To coś jakby
        paraolimpiada...
        • bystra2000 Re: A ja nie rozumiem... 09.11.06, 21:01
          Betty,ja do Ciebie na gg próbowałam
          się dostać.odpisz.
        • Gość: Betty Re: A ja nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:12
          Widzisz, Ty rozumujesz w ten sposób, ale weź pod uwagę, że kobiety myślą
          inaczej i niechętnie widzą w swoim towarzystwie zwłaszcza na imprezie inną
          wolną i atrakcyjną kobietę...kurczowo wówczas trzymaja swoich mężów a poza tym,
          naprawdę zwłaszcza dla płci żeńskiej jest to niezręczna sytuacja.
          Jeszcze jedno - nikt nie twierdzi,że każda samotna osoba jest brzydka,
          nietowarzyska i nudna, wręcz przeciwnie uważam, że osoby samotne zdecydowanie
          są bardziej zadbane od tych które trwają w wieloletnich związkach.
          Pozdrawiam
          • ravendom Re: A ja nie rozumiem... 10.11.06, 19:48
            Hmmm... teraz mi troche wytłumaczyłaś żeński punkt widzenia :). Mi sie nie
            wydaje, ze kobiety niechętnie widzą w towarzystwie, gdzie są ze swoimi
            mężami/chlopakami/narzeczonymi, inne, wolne kobiety. Moze to tylko Tobie się
            tak wydaje? No ale nic. Ja się cieszę swoją "samotnością".

Pozdrawiam i zycze odnalezienia swojego szczęścia.

ravendon
            • Gość: Betty Re: A ja twierdzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:55
              Ja także doceniam walory wolności i podobnie jak Tobie nie spieszy mi się do
              zawierania nowego związku. Jednak pozostaję przy swoim zdaniu, że wolny singiel
              pośród np. dwóch par to jak piate koło u wozu.
              Pozdrawiam i również życzę szczęścia...
              • bystra2000 Re: A ja twierdzę... 10.11.06, 22:17
                Betty,a coś taka wyzwolona?hahahahaha.
                Ja tam moge zaryzykować,jeszcze raz.
                • Gość: Betty Re: A ja twierdzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:56
                  Póki co cieszę się niedawno odzyskaną wolnością...
      • Gość: mimoco Re: Sylwester dla samotnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:23
        A może Sylwester w kinie? Hmmm...
    • Gość: Piotr GB Re: Sylwester dla samotnych IP: *.no-dns-yet.enta.net 05.11.06, 16:33
      Dołączam się do tematu:), ja też się chetnie na taka impreze bym wybrał;),
      wracam na pare dni w okresie świąt z Anglii i chciałbym go spedzić z ludzmi
      którzy wiedza jak samotnosc może doskwierać i którym nie trzeba za wiele
      tłumaczyć,pozdrawiam Betty i Rudą :)
      • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:52
        Jestem jak najbardziej "za", może uda się stworzyć fajną ekipę...
        Pozdrawiam
        • Gość: Piotr GB Re: Sylwester dla samotnych IP: *.no-dns-yet.enta.net 05.11.06, 18:14
          Betty ja też jestem jak najbardziej "za";) czasem cos takiego na "spontana" może
          sie okazac strzałem w 10;), więc mozna zaczać coś ustalać ;)może na GG?
          • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:34
            Ok.
            • Gość: Piotr GB Re: Sylwester dla samotnych IP: *.no-dns-yet.enta.net 05.11.06, 18:39
              4092950;)
              • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:09
                Mam nadzieję,że uda się coś zorganizować. Zapraszam singli lubiących dobrą
                zabawę - odezwijcie się !
                • Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:10
                  ja się piszę :))
                  • generallo Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 21:46
                    Ja też się dopisuję do grona,
                    tyle że nie znam ciekawych miejsc w Olsztynie :(
                    ale liczę na wasze dobre rady :)
                    • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:21
                      Czyli mamy 4 osoby chętne. Może ktoś jeszcze?
                • Gość: marlonisko Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.06, 18:35
                  heh zeby tylko nasz Jarek K. nie przyjechal bo zabawa do bani bedzie :D
                  • Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:43
                    ???!!!????!?!???!
                    • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:42
                      Nadal zbieramy chętnych,którym dokucza samotność a jednocześnie kochających
                      taniec i dobrą zabawę!
                      Ponadto myślę, że pomysł Creee aby zorganizować coś wcześniej jest jak
                      najbardziej zasadny.
                      Pozdrawiam
                      • bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 08.11.06, 17:47
                        No jestem.I chętna i w ogóle.
                        • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:58
                          Świetnie.
                          Chętne i zdecydowane osoby zapraszam na GG 1146559
                          • bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 08.11.06, 18:44
                            A po ile Wy macie lat robaczki?
                            • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:02
                              Tego nie wie nikt, myślę że jest to przedział 30-40
                              • Gość: Karina Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.06, 20:56
                                No to robimy dżamp
                                • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:05
                                  Podobno spontaniczne imprezy są najlepsze !
                                • Gość: Karina Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.06, 21:17
                                  Andzejki,Sylwester może coś wymyślimy razem???
                                  • Gość: Karina Re: Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.olsztyn.mm.pl 09.11.06, 10:23
                                    Czy wszyscy żyją tylko wyborami???
                                    • bystra2000 Re: Single po 30stce,zgłaszać się 09.11.06, 11:35
                                      No właśnie nie.I dlatego trzeba coś
                                      zorganizowac.
                                      • Gość: Betty Re: Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:08
                                        Jest już kilka zgłoszeń osób chętnych. Zamierzamy zorganizować "wieczorek
                                        zapoznawczy" przeznaczony dla samotnych forumowiczow (i nie tylko)i nadal
                                        oczekujemy na zgłoszenia. Trzeba trochę rozświetlić te samotne wieczory !
                                        • Gość: good69 Re: Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk 09.11.06, 18:23
                                          pomysl fajny ale mnie na sylwka w polsce nie bedzie pozdrawiam
                      • Gość: grom24 Re: Sylwester dla samotnych IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 18:30
                        Spytajcie o wiek, bo wyjdą jaja!!!!!!!!!
                        • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:34
                          przecież już jest określony przedział wiekowy, a Ty w jakim jesteś wieku?
            • Gość: luna37 Re: Sylwester dla samotnych IP: 62.29.133.* 11.11.06, 01:25
              Ja też jeste za i pisze się na to spotkanie...choc nie wiem czy babcie też moga
              byc :P :)
              • Gość: Karina Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.06, 02:05
                Luna37
                Jaka z ciebie babcia,co ty chrzanisz kobieto widzę cie nainnych postach laska
                fajnie będzie cię poznać
                • bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 11.11.06, 09:32
                  Ja też jestem babcią.
                  superbabcia.
                  • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:00
                    W związku z "postulatami", które otrzymałam na GG proponuję skalę wiekową
                    rozszerzyć od 28 do 55 lat. Co Wy na to?

GG 1146559
                    • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:24
                      Oczywiście oprócz dzisiejszego spotkania w WAMA CLUB pod teatrem o 20-tej,
                      nadal zbieramy chętnych do wspólnej zabawy sylwestrowej.
    • upartagb Re: Sylwester dla samotnych 12.11.06, 16:27
      ja tez chce ,pomysl swietny i nie chodzi tu nawet o roztrzasanie czy to zalosne
      czy nie...chodzi o to ze pojscie na impreze sylwestowa samotnie stalo sie
      niewykonalne..to samo jest z wyjazdami wszystkie pakiety sa dla par wiec to
      my single powinnismy jakos temu przeciwdzialac
      jestem gotowa wypiac swa piers i stanac w pierwszym szereguw tej walce
      (jednak nie co na odlelosc bo jestem jak polowa polski w gb)
      • Gość: gargamel Re: Sylwester dla samotnych IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 18:33
        Wyjdzie wam impreza samych bab: wnuczek, córek i babć.Hahahahaha.
        • Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:05
          Ale śmieszne...
          • nereus1 Re: Sylwester dla samotnych 15.11.06, 00:41
            W osrodku "Lesne Wrota" w Klewkach sa imprezy sylwestrowe mi. dla samotnych.
            Zycze wesolej zabawy!!!!!
            • bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 15.11.06, 07:09
              Dziekujemy za wskazówki.
              Może skorzystamy. ?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka