Gość: Betty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 15:30 Czy w Olsztynie są organizowane bale dla samotnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytanie Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 09.11.06, 21:28 hmmm... tak się składa, że dysponuję sympatycznym i przytulnym lokalem dla ok. 15 osób i właśnie zacząłem planować urządzenie tam kameralnej imprezy sylwestrowej. Prosze o informacje na mail od osób, które byłyby zainteresowane udziałem. Impreza dla singli to może być naprawdę fajny pomysł. Koszt (szwedzki stół+fajne alkohole-do ustalenia jakie) szacuje na 150-200 zł od osoby. Pozdrawiam szulkin@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 10.11.06, 12:03 narobiliście tyle szumu i co? kiedy te balety? Na gg nie wchodzicie,dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:43 Jestem na GG, przepraszam - rzadko mam możliwość logowania się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 07:29 Szkoda... Myślę, że cieszyłyby się powodzeniem, wydaje mi się że jest sporo osób samotnych mających dość spędzania tego dnia z pilotem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:51 Betty, bylybyśmy już dwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Sylwester dla samotnych IP: *.range86-142.btcentralplus.com 05.11.06, 11:52 Generallo co ci juz po glowie lata? Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 12:04 Nic, to dziewczyny zaproponowały temat sylwka dla samotnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon83olsztynROX Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 05.11.06, 10:35 a w kolorowej bodajże w czwartki nie odbywaja sie balety dla singli?? nie jestem pewien co do czwartku, ale, ze w kolorowej na zatorzu to wiem, ze sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidor Re: Sylwester dla samotnych IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 18:28 głupi tekst luna. Seksu nikt nie wymyślił, był zawsze.Niskie loty. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 12:30 a jezeli pilot jest przystojny , dowcipny i ma wolny wieczor sylwestrowy, bo akurat nigdzie nie leci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:33 Czyli samotni sa wśród nas, a już myślałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 12:40 nie pisalem o sobie , ale ku pokrzepieniu serc :))) zycie to proces wyjatkowo dynamiczny i w kazdej chwili moze wydarzyc sie cos ciekawego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:42 Co prawda to prawda, wiem coś o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:36 o Matko! Tragicznie to brzmi: dancingi dla singli, sylwestry dla samotnych. Nawet nie zorientowałam się, kiedy moje zainteresowanie podążyło w tym kierunku. Ja atrakcyjna, młoda kobieta na takich imrezach... Kurcze, smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:04 Dlaczego ma być smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:36 no bo trochę inaczej miało być... ale tam... singlom też jest fajnie :) czasem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
creee Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 16:32 hm...czasem... no jakby dodać, odjąć i podzielic to mnie singlowanie wychodzi generalnie na plus;-) a moze zamiast czekac do sylwestra zorganizowac cos podrodze... bo w TV ostatnio nuda i pilot gdzies zniknał... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 21:44 Gość portalu: Betty napisał(a): > Czyli samotni sa wśród nas, a już myślałam ... ...że wygineliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom A ja nie rozumiem... 09.11.06, 20:21 w czym problem. Stereotyp osoby samotnej, jako brzydiej, nietowarzyskiej, nudnej istoty, która popadła w kompleksy i siedzi przed telewizorem jest krzywdzący dla mnie i dla wielu osób. Bycie samotnym nie oznacza alienacji. Ja nie jestem obecnie w żadnym związku, raczej nie zapowiada sie zebym był, ale nie przeszkadza mi towarzystwo par. Wprost przeciwnie... mam takich wielu znajomych. Samotny XXI wieku to osoba, które ma ambicje wyższe niz zainicjowanie niewielkiej reakcji chemicznej w organiźmie, potocznie zwanej miłością. I nie wyobrażam sobie siedzenia na balu dla samotnych. To coś jakby paraolimpiada... Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: A ja nie rozumiem... 09.11.06, 21:01 Betty,ja do Ciebie na gg próbowałam się dostać.odpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: A ja nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:12 Widzisz, Ty rozumujesz w ten sposób, ale weź pod uwagę, że kobiety myślą inaczej i niechętnie widzą w swoim towarzystwie zwłaszcza na imprezie inną wolną i atrakcyjną kobietę...kurczowo wówczas trzymaja swoich mężów a poza tym, naprawdę zwłaszcza dla płci żeńskiej jest to niezręczna sytuacja. Jeszcze jedno - nikt nie twierdzi,że każda samotna osoba jest brzydka, nietowarzyska i nudna, wręcz przeciwnie uważam, że osoby samotne zdecydowanie są bardziej zadbane od tych które trwają w wieloletnich związkach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Re: A ja nie rozumiem... 10.11.06, 19:48 Hmmm... teraz mi troche wytłumaczyłaś żeński punkt widzenia :). Mi sie nie wydaje, ze kobiety niechętnie widzą w towarzystwie, gdzie są ze swoimi mężami/chlopakami/narzeczonymi, inne, wolne kobiety. Moze to tylko Tobie się tak wydaje? No ale nic. Ja się cieszę swoją "samotnością". Pozdrawiam i zycze odnalezienia swojego szczęścia. ravendon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: A ja twierdzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:55 Ja także doceniam walory wolności i podobnie jak Tobie nie spieszy mi się do zawierania nowego związku. Jednak pozostaję przy swoim zdaniu, że wolny singiel pośród np. dwóch par to jak piate koło u wozu. Pozdrawiam i również życzę szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: A ja twierdzę... 10.11.06, 22:17 Betty,a coś taka wyzwolona?hahahahaha. Ja tam moge zaryzykować,jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: A ja twierdzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:56 Póki co cieszę się niedawno odzyskaną wolnością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoco Re: Sylwester dla samotnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:23 A może Sylwester w kinie? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr GB Re: Sylwester dla samotnych IP: *.no-dns-yet.enta.net 05.11.06, 16:33 Dołączam się do tematu:), ja też się chetnie na taka impreze bym wybrał;), wracam na pare dni w okresie świąt z Anglii i chciałbym go spedzić z ludzmi którzy wiedza jak samotnosc może doskwierać i którym nie trzeba za wiele tłumaczyć,pozdrawiam Betty i Rudą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:52 Jestem jak najbardziej "za", może uda się stworzyć fajną ekipę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr GB Re: Sylwester dla samotnych IP: *.no-dns-yet.enta.net 05.11.06, 18:14 Betty ja też jestem jak najbardziej "za";) czasem cos takiego na "spontana" może sie okazac strzałem w 10;), więc mozna zaczać coś ustalać ;)może na GG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:34 Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr GB Re: Sylwester dla samotnych IP: *.no-dns-yet.enta.net 05.11.06, 18:39 4092950;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:09 Mam nadzieję,że uda się coś zorganizować. Zapraszam singli lubiących dobrą zabawę - odezwijcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:10 ja się piszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Sylwester dla samotnych 05.11.06, 21:46 Ja też się dopisuję do grona, tyle że nie znam ciekawych miejsc w Olsztynie :( ale liczę na wasze dobre rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:21 Czyli mamy 4 osoby chętne. Może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlonisko Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.06, 18:35 heh zeby tylko nasz Jarek K. nie przyjechal bo zabawa do bani bedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:43 ???!!!????!?!???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:42 Nadal zbieramy chętnych,którym dokucza samotność a jednocześnie kochających taniec i dobrą zabawę! Ponadto myślę, że pomysł Creee aby zorganizować coś wcześniej jest jak najbardziej zasadny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 08.11.06, 17:47 No jestem.I chętna i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:58 Świetnie. Chętne i zdecydowane osoby zapraszam na GG 1146559 Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 08.11.06, 18:44 A po ile Wy macie lat robaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:02 Tego nie wie nikt, myślę że jest to przedział 30-40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.06, 20:56 No to robimy dżamp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:05 Podobno spontaniczne imprezy są najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.06, 21:17 Andzejki,Sylwester może coś wymyślimy razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.olsztyn.mm.pl 09.11.06, 10:23 Czy wszyscy żyją tylko wyborami??? Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Single po 30stce,zgłaszać się 09.11.06, 11:35 No właśnie nie.I dlatego trzeba coś zorganizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:08 Jest już kilka zgłoszeń osób chętnych. Zamierzamy zorganizować "wieczorek zapoznawczy" przeznaczony dla samotnych forumowiczow (i nie tylko)i nadal oczekujemy na zgłoszenia. Trzeba trochę rozświetlić te samotne wieczory ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good69 Re: Single po 30stce,zgłaszać się IP: *.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk 09.11.06, 18:23 pomysl fajny ale mnie na sylwka w polsce nie bedzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom24 Re: Sylwester dla samotnych IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 18:30 Spytajcie o wiek, bo wyjdą jaja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:34 przecież już jest określony przedział wiekowy, a Ty w jakim jesteś wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: Sylwester dla samotnych IP: 62.29.133.* 11.11.06, 01:25 Ja też jeste za i pisze się na to spotkanie...choc nie wiem czy babcie też moga byc :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Sylwester dla samotnych IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.06, 02:05 Luna37 Jaka z ciebie babcia,co ty chrzanisz kobieto widzę cie nainnych postach laska fajnie będzie cię poznać Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 11.11.06, 09:32 Ja też jestem babcią. superbabcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:00 W związku z "postulatami", które otrzymałam na GG proponuję skalę wiekową rozszerzyć od 28 do 55 lat. Co Wy na to? GG 1146559 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:24 Oczywiście oprócz dzisiejszego spotkania w WAMA CLUB pod teatrem o 20-tej, nadal zbieramy chętnych do wspólnej zabawy sylwestrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
upartagb Re: Sylwester dla samotnych 12.11.06, 16:27 ja tez chce ,pomysl swietny i nie chodzi tu nawet o roztrzasanie czy to zalosne czy nie...chodzi o to ze pojscie na impreze sylwestowa samotnie stalo sie niewykonalne..to samo jest z wyjazdami wszystkie pakiety sa dla par wiec to my single powinnismy jakos temu przeciwdzialac jestem gotowa wypiac swa piers i stanac w pierwszym szereguw tej walce (jednak nie co na odlelosc bo jestem jak polowa polski w gb) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: Sylwester dla samotnych IP: *.ols.vectranet.pl 12.11.06, 18:33 Wyjdzie wam impreza samych bab: wnuczek, córek i babć.Hahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Sylwester dla samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:05 Ale śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Sylwester dla samotnych 15.11.06, 00:41 W osrodku "Lesne Wrota" w Klewkach sa imprezy sylwestrowe mi. dla samotnych. Zycze wesolej zabawy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Sylwester dla samotnych 15.11.06, 07:09 Dziekujemy za wskazówki. Może skorzystamy. ????? Odpowiedz Link Zgłoś