Dodaj do ulubionych

Sciereczki firmy Raypath

IP: 5.6D* / *.statoil.com 06.08.04, 08:58
Czy ktos uzywa/-l sciereczek do czyszczenia domu (szyb, mebli, kafelkow,
lazienki, okapow itd) firmy Raypath??? Jesli tak, to bede wdzieczna za
opinie. Sciereczki te uzywa sie bez zastosowania jakichkolwiek detergentow
(sa idealne dla alergikow). Dziekuje :-)
Obserwuj wątek
    • allija Re: Sciereczki firmy Raypath 10.08.04, 17:45
      Nie znam tych ściereczek ale używam podobnych /bez detergentów/ firmy Vileda i
      polskich Prima. Są idealne!!!!
    • Gość: Elka Re: Sciereczki firmy Raypath IP: 217.153.80.* 27.08.04, 18:31
      Witam
      Te czyściki są naprawde rewelacyjne, sama ich używam i nigdy nie żałowałam tego
      zakupu, naprawde polecam
      • garcia24 Re: Sciereczki firmy Raypath 29.09.04, 12:26
        Naprawdę polecam te czyściki, a jeśli ktoś by był zainteresowany kupnem mam
        parę zestawów za pół ceny - nowe, nieużywane. Zapraszam.
        garcia24@interia.pl
        Pozdrawiam.
    • Gość: mif Re: Sciereczki firmy Raypath IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:17
      Są świetne. Używam od 8 lat. Nie wyobrażam sobie czymś innym umytych szyb w
      samochodzie (zwłaszcza przedniej). Nie ma refleksów świetlnych od samochodów
      jadących z przeciwka w nocy.
      • Gość: karol Re: Sciereczki firmy Raypath IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:25
        Nie byłbym do końca tego taki pewien, znam ten produkt bardzo dobrze i po za
        ceną zbyt amerykańską tak naprawę nie ma nic rewelacyjnego w tym zestawie
        przynoszącym tak wielkie korzyąci, no chyba że sprzedajesz ten produkt to tak
        naprawdę rewelacja i tylko się dziwię dlaczego masz tyle pustych pokazów i Ci
        odpowiem poprostu nasze społeczeństwo przyzwyczajone jest do tradycji i tzw
        ściery i to na razie na tyle.
        • mifsc Re: Sciereczki firmy Raypath 06.01.05, 22:10
          Gość portalu: karol napisał(a):

"...znam ten produkt bardzo dobrze i po za
          > ceną zbyt amerykańską tak naprawę nie ma nic rewelacyjnego w tym zestawie
          > przynoszącym tak wielkie korzyąci..."

Dać chłopu zegarek, to za cholewę schowa. Trochę się trzeba znać na użytkowaniu
          tych szmatek, a jak się nie zna, to opinia jest podobna do Twojej.

"...no chyba że sprzedajesz ten produkt to tak
          > naprawdę rewelacja i tylko się dziwię dlaczego masz tyle pustych pokazów..."

Nie dystrybutor, tylko zadowolony użytkownik. Nawet nie podałem namiarów na
          siebie (do tego spota musiałem się zalogować. Widzisz różnicę w nicku).
          Wyczucie tematu i problemu jak w komisji śledczej na Wiejskiej.
          mif
    • Gość: ekspert Re: Sciereczki firmy Raypath IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:22
      wszystkie wypowiedzi to jedna wielka ściema chyba sami dystrybutorzy, co to za
      produkt którego nie można się pozbyć za 1/3 ceny patrz aukcje
      • mifsc Re: Sciereczki firmy Raypath 06.01.05, 22:15
        Gość portalu: ekspert napisał(a):

> wszystkie wypowiedzi to jedna wielka ściema chyba sami dystrybutorzy, co to za
        > produkt którego nie można się pozbyć za 1/3 ceny patrz aukcje

Dużo dystrybutorów, ale nie wszyscy. Jest wiele produktów, których się nie da
        sprzedać w sklepie, a tym bardziej na akcjach.
    • tonsil1 Re: Sciereczki firmy Raypath 05.01.05, 16:52
      taaa... podstawowa, najtańsza ściereczka Raypath kosztuje ok. 80 zł. Nie
      umniejsza to oczywiście zalet włokna - mikrofazy, której szmatka zawdzięcza
      skuteczność. Ja jednak do zakupów uzywam najpierw mózgu, potem portfela i ...
      kupiłam identyczna w działaniu ściereczkę Viledy za 11 zł. Oczywiscie polecam,
      jest znakomita :))
      • mifsc Re: Sciereczki firmy Raypath 06.01.05, 22:24
        tonsil1 napisała:
        "...kupiłam identyczna w działaniu ściereczkę Viledy za 11 zł. Oczywiscie polecam,
        > jest znakomita :))"
        A gdzie można kupić. Mnie raypath się kończy i muszę niektóre wymienić. Też nie
        lubię przepłacać.
        Dostałem magiczną ściereczkę Zeptera. W porównaniu z Raypathem jest "do niczego"
        . Używam jej do zgrubnego obmycia reflektorów w samochodzie, jak są zachlapane.
        Lepszego zastosowania nie znalazłem, a wyrzucić żal.
        • allija Re: Sciereczki firmy Raypath 07.01.05, 02:03
          Ściereczki Viledy można kupić, w Warszawie przynajmniej, w niemal każdym
          markecie - Tesco, Geant, Obi. Ja czasem kupuję też polskie Prima, są trochę
          cieńsze ale także dobre i kosztują ok. 4 zł. Używam ich do wszystkiego niemal i
          naprawdę są super.
        • daria881 Re: Sciereczki firmy Raypath 08.03.05, 23:25
          Mam do sprzedania cały komplet Nowy Raypath !!!!!!!!!!! Orginalnie zapkowany ,
          nieuzywany !!!!!!!! Sprzedam za 800 zl !!!!!!!! kontakt : rahowa1488@tlen.pl
          • iwonaa1 Re: Sciereczki firmy Raypath 22.03.05, 16:02
            800 zł za ścierki.ZWYKŁE - NIEZWYKŁE ŚCIERKI???? Co ma powiedzieć ktoś z pensja
            800 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka