Dodaj do ulubionych

Oryginalne lamy do salonu

30.12.13, 16:08
Szukam bardzo oryginalnych lamp do salonu. Nie interesują mnie produkty, które dostępne są w marketach. Te lampy mają być unikatowe no i przede wszystkim mają zachwycać. Będę wdzięczna za Waszą pomoc, gdzie mogę nabyć takie cudeńka. Od znajomego dowiedziałam się, że jest taki Klub Zakupowy GOLDROOM i tam można znaleźć różne unikatowe produkty do domu i ogrodu. Czy ktoś korzystał już z tego klubu? Proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • kate312 Re: Oryginalne lamy do salonu 22.01.14, 09:34
      To zależy, czy gustujesz w stylu nowoczesnym czy klasycznym :) Ja wolę bardziej współczesne akcesoria, a ostatnio widziałam bardzo oryginalne takie lampy:
      www.spotlight.pl/Oferta,1525/Plafoniery_i_kinkiety/Fantasy i www.spotlight.pl/Oferta,1478/Plafoniery_i_kinkiety/Impressions
      Po podświetleniu dają fajny efekt :)
    • einikki Re: Oryginalne lamy do salonu 16.02.14, 15:42
      Sklep DekoracjaDomu ma wiele ciekawych lamp: dekoracjadomu.pl/podlogowe,c108,pl.html
    • julliav Re: Oryginalne lamy do salonu 16.02.14, 19:41
      Witam,
      oferuję piękne, unikatowe przedmioty. Proszę o kontakt email:
      www.gallery-sanivia.com@o2.pl pozdrawiam.

kateg napisała:

> Szukam bardzo oryginalnych lamp do salonu. Nie interesują mnie produkty, które
      > dostępne są w marketach. Te lampy mają być unikatowe no i przede wszystkim mają
      > zachwycać. Będę wdzięczna za Waszą pomoc, gdzie mogę nabyć takie cudeńka. Od z
      > najomego dowiedziałam się, że jest taki Klub Zakupowy GOLDROOM i tam można znal
      > eźć różne unikatowe produkty do domu i ogrodu. Czy ktoś korzystał już z tego kl
      > ubu? Proszę o odpowiedź.
    • aganam Re: Oryginalne lamy do salonu 03.09.16, 12:10
      Polecam lamy Namyslak: www.namyslak.pl/
    • pola_kr Re: Oryginalne lamy do salonu 28.09.16, 15:29
      Lampy kolonialne, loftowe, indyjskie i wiele innych znajdziesz tu: indigodecor.pl/lampy-loftowe-indyjskie-francuskie-kolonialne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka