22.06.05, 11:19
Pls o info gdzie mozna kupic materac tanio a dobry:) w Warszawie , moze on-
line?

dzieki, PAwel
Obserwuj wątek
    • blackmolly Re: materac 22.06.05, 11:45
      IKEA? (Marki, Janki)
    • Gość: Ania Re: materac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 12:01
      Geant-niezly wybor i tanio. Moj dwuletni kokos jest OK jak na razie a nizszej
      ceny nie spotkalam, ale cos moglo sie zmienic od tego czasu.
      • bea75 Re: materac 28.06.05, 11:51
        wiele lat temu kupowałam materac w sklepie Emilka w centrum - nie mam pojęcia
        jakie są teraz ceny ale wtedy z pewnością nie były kosmiczne skoro kupiłam ;-)
        do wyboru do koloru różne rodzaje - mój sprawdza się do dziś, nic mu nie
        wyszło, nie ma dołków i w ogóle jest baaardzo wygodny :-)
        pozdrawiam
    • wilsonr Re: materac 29.06.05, 16:07
      www.materace.waw.pl/kontakty.htm - maja sklep internetowy.
      • sussiq Re: materac 09.12.13, 11:32
        Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona.
        Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam , bylo bardzo wszystko ok. Polecam :)
    • onnade Re: materac 29.06.05, 18:26
      Po co dwa razy wątek o tym samym tworzysz i zaśmiecasz forum niepotrzebnie?
    • allija Re: materac 02.07.05, 14:16
      www.merita.pl
      Firma jest w Warszawie, ja zamawiałam materac przez telefon, przywieźli i
      zapłaciłam im w domu. Przyznam, że bardzo mi to odpowiadało bo trudno jest
      samemu przewieźć materac. A sam materac jest na razie w porządku ale ma dopiero
      rok więc nie wiem jak dalej, mam nadzieję, że będzie nadal dobrze.
    • sussiq Re: materac 09.12.13, 11:32
      Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona.
      Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam . Tanio i bylo wszystko ok :)
    • weroni12345 Re: materac 08.11.16, 14:24
      Zapoznaj się z artykułami na: www.materaceblog.pl/. Na tej stronie znajdziesz wszelkie wskazówki, które sa ważne przy wyborze materaca.
    • dabrovski Re: materac 02.02.17, 17:25
      Ja polecam sklep materace wawer. Korzystny stosunek ceny do jakości i fachowa obsługa -> materaceotwock.pl
    • nowese Re: materac 20.04.21, 11:02
      Może w Panu materacu mają spoko wybór
    • sasanka778 Re: materac 21.04.21, 10:59
      My kupowaliśmy materac Sembella przez ich sklep internetowy. Wszystko udało się załatwić nie wychodząc z domu. Super zakupy :-)
    • nataliaaa_1 Re: materac 02.08.23, 15:51
      jeśli online, to polecam materacezgor.pl, mają naprawdę dobrej jakości materace. Ja mam już swój materac 5 lat i nic mi się z nim nie dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka