pablowaw 22.06.05, 11:19 Pls o info gdzie mozna kupic materac tanio a dobry:) w Warszawie , moze on- line? dzieki, PAwel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ania Re: materac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 12:01 Geant-niezly wybor i tanio. Moj dwuletni kokos jest OK jak na razie a nizszej ceny nie spotkalam, ale cos moglo sie zmienic od tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bea75 Re: materac 28.06.05, 11:51 wiele lat temu kupowałam materac w sklepie Emilka w centrum - nie mam pojęcia jakie są teraz ceny ale wtedy z pewnością nie były kosmiczne skoro kupiłam ;-) do wyboru do koloru różne rodzaje - mój sprawdza się do dziś, nic mu nie wyszło, nie ma dołków i w ogóle jest baaardzo wygodny :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilsonr Re: materac 29.06.05, 16:07 www.materace.waw.pl/kontakty.htm - maja sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sussiq Re: materac 09.12.13, 11:32 Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona. Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam , bylo bardzo wszystko ok. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
onnade Re: materac 29.06.05, 18:26 Po co dwa razy wątek o tym samym tworzysz i zaśmiecasz forum niepotrzebnie? Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: materac 02.07.05, 14:16 www.merita.pl Firma jest w Warszawie, ja zamawiałam materac przez telefon, przywieźli i zapłaciłam im w domu. Przyznam, że bardzo mi to odpowiadało bo trudno jest samemu przewieźć materac. A sam materac jest na razie w porządku ale ma dopiero rok więc nie wiem jak dalej, mam nadzieję, że będzie nadal dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sussiq Re: materac 09.12.13, 11:32 Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona. Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam . Tanio i bylo wszystko ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
weroni12345 Re: materac 08.11.16, 14:24 Zapoznaj się z artykułami na: www.materaceblog.pl/. Na tej stronie znajdziesz wszelkie wskazówki, które sa ważne przy wyborze materaca. Odpowiedz Link Zgłoś
dabrovski Re: materac 02.02.17, 17:25 Ja polecam sklep materace wawer. Korzystny stosunek ceny do jakości i fachowa obsługa -> materaceotwock.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka778 Re: materac 21.04.21, 10:59 My kupowaliśmy materac Sembella przez ich sklep internetowy. Wszystko udało się załatwić nie wychodząc z domu. Super zakupy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaaa_1 Re: materac 02.08.23, 15:51 jeśli online, to polecam materacezgor.pl, mają naprawdę dobrej jakości materace. Ja mam już swój materac 5 lat i nic mi się z nim nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś