tabalasz 07.07.05, 13:09 Poszukuję stolarza który wykonałby meble dla dziecka wg określonego projektu. Jestem z Warszawy, jeśli macie kogoś sprawdzonego to bardzo poprosze o kontakt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta640 Nie ma problemu! 22.07.05, 12:02 www.eurodom5.republika.pl oni robią wszystko! Nie wiem jakiego rodzaju miałby to być projekt. Jeśli chodzi o kształt- zrobią ci projekt w kompie, będziesz mógł obejrzeć go z każdej strony. Robią jeszcze lepsze rzeczy, mianowicie projektant- p. Patryk maluje wzory na meblach. Jak odnawiałam u nich szafę to widzaiłam jak malował na meblach dziecięcych postacie z Kubusia Puchatka- zapierało dech w piersiach, naprawdę pierwszy raz w życiu coś takiego widziałam. Jeśli chcesz niepowtarzalne meble dla dzieci(i nietylko)na prawdę WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
pawel698 Re: Nie ma problemu! 22.07.05, 13:10 Z jakiego drewna mają być te meble ? Jeżeli masz projekty albo zdjęcia mebli które Ci się podobają , moge Ci je wycenić. Nietety malowania "Kubusia" się nie podejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Kubus... 24.07.05, 01:34 bardzo chetnie 'zrobilabym' te dziecieca szafe pieknymi misiami, niekoniecznie od DysneYa:))<kaczuszki, lalki, kwiatki rowniez wchodza w gre>;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś