agnimo 20.07.05, 15:02 proszę jeżeli macie fajne stronki o remoncie przedpokoju fajne fotki proszę pomóżcie bo mój mą kładzie już podłogę a ja nie mam kompletnie natchnienia co do ścian i szaf pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idealni Re: remont przedpokoju 23.07.05, 00:10 4 propozycje www.wohnidee.de/wohnprobleme/vier_flur/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
idealni Re: remont przedpokoju 23.07.05, 00:15 i kolejne 3 www.wohnidee.de/wohnprobleme/flur/start.html i 3 www.wohnidee.de/wohnprobleme/flure/start.html i www.wohnidee.de/wohnprobleme/kleine_raeume/05/01.html Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: remont przedpokoju 24.07.05, 00:49 a moze macie jakis pomysl- co na sciany w przedpokoju??Bo ja aktualnie zastanawiam sie nad ... no wlasnie nie wiem nad czym, ale przed wszystkim powinno byc funkcjonalne, nie przyjmowac brudu (dziecko+pies w domu), estetyczne, ladnie komponowac sie z caloscia mieszkania ( styl skandynawski)I nie wiem- pomalowac farba, zalozyc tapete, zrobic jakies tynki zywiczne- no sama po prostu nie wiem,( obecnie jest pomalowane, ale pucowane na okraglo i tego mycia scian mam juz troche dosyc, a farba nawet ta najlepsza no juz nie wyglada swiezo ani ladnie...Jesli ktos ma jakies sugestie- poprosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś