eryk2601 19.08.05, 16:49 Czy jest już nowy katalog Ikei, może ktoś wie kiedy będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morticia.gomez Re: katalog ikea 19.08.05, 17:38 Nowy katalog będzie w sklepach od 15 września Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: katalog ikea 07.09.05, 12:55 W moim mieście nie ma salonu Ikei. W tamtym roku kupiłam katalog z gazetą. Czy w tym roku będzie taka możliwość? Ktoś wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: katalog ikea 07.09.05, 13:05 a ja dostalam do domu w ubieglym tygodniu (ceny wazne do lipca 2006 wiec mniemam, ze nowy...) Odpowiedz Link Zgłoś
bussie Re: katalog ikea 07.09.05, 13:35 Ja też juz mam. Chyba od dwóch tygodni, ale żadna rewelacja. Postawili na propozycje aranżacji i cierpi na tym prezentacja produktów. Z drugiej strony wszystko przeciez będzie musiało sie znaleźć w jakims wnetrzu i pośród innych przedmiotów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszekp Re: katalog ikea 07.09.05, 13:55 U nas rozdają na ulicy wraz z dziennikiem "Metro" U nas = w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: katalog ikea 07.09.05, 14:40 jest juz. Nic nowego w nim nie ma, natomiast jakos poligraficzna ponizej wselkiej krytyki. ponad polowa nieostra. Nie popisali sie tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: katalog ikea 08.09.05, 15:39 kiedys była możliwśc zamowienia do domu katalogu-nie wiecie jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: katalog ikea 09.09.05, 17:28 anulaaa napisała: > kiedys była możliwśc zamowienia do domu katalogu-nie wiecie jak to zrobić? W tym roku katalog można tylko ściągnąć ze strony. Dobrze, że mogę go kupić z gazetą, bo podkarpacie jest pomijane podczas dystrybucji :( Odpowiedz Link Zgłoś
cztery_katy Re: katalog ikea 09.09.05, 15:48 Miło nam poinformować, że najnowszy katalog IKEA będzie dołączony w prezencie do październikowego numeru Czterech Kątów. Już od 16 września w kioskach! Odpowiedz Link Zgłoś