kasia_137 22.08.05, 19:43 Jakie panele podłogowe (jakiej firmy) możecie polecić - chodzi o podłogę w sypialni i salonie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyk4 Re: jakie panele podłogowe?? 22.08.05, 21:44 Ja polecam Classena bo jest u mnie na podlodze pod jednym warunkiem: tylko i wylacznie najwyzsza klasa scieralnosci czyli albo 4 albo tzw przemyslowka. Mam ja w przedpokoju, bez chodnika, tysiace ludzi w butach sie przewinelo, remont, gruz i licho wie co jeszcze i nic. Zadnej ryski. Na 3 przesuwajac fotel zrobilam slady, nie wspominjaca o tym ze spadajaca szklanka tez mi zrobila w 3 wgniecienie. Natomiast Classen slynal (nie wiem czy nei dalej slynie) z tego ze po ulozeniu paneli widac wyrazny podzial miedzy panelami. I nie jest to kwestia zlego polozenia tylko on tak ma. Nigdy z classena nei bedzie idelanie gladkiej plyty bez widocznych zlaczen i brzegow paneli. Chyba ze to zmienili. Reasumujac: kazda firma byle twardosc najwyzsza? Kama Odpowiedz Link Zgłoś
ravelb Re: jakie panele podłogowe?? 22.08.05, 22:55 Polecam bardzo panele Kronoorigimal AC4 z serii retro. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: jakie panele podłogowe?? 23.08.05, 15:40 Jeśli juz musisz kupic panele to faktycznie chyba najlepsze są Classena. Niestety NIGDY nie dorównają podłodze z drewna. To cos jak wyrób czekoladopodobny, substytut tego co na podłodze byc powinno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meditteraneo Re: jakie panele podłogowe?? 24.08.05, 15:12 tez polecam...mam wiaz kanadyjski- i wyglada cudnie!Tylko trudno odbrac meble, bo kolor nietypiowy! Odpowiedz Link Zgłoś