orka22 16.02.06, 08:45 Mam pytanko? Czy dobrze będzie wyglądać podłoga i drzwi w tym samym kolorze (orzech)? Mam wątpliwości. Może ktoś ma tak w swoim domu - proszę o zdjęcia i pradę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elgre Re: drzwi i podłoga 16.02.06, 09:30 Witam, Na naszym Forum zamieszczamy fotki wnętrz, prezentujemy je, szukamy pomysłów. Było już kilka wątków na podobny temat. Jeżeli nie pojawią się żadne fotki, będę musiała Cię przenieść na Forum Czterech Kątów, chociaż obawiam się, że tam temat też wielkokrotnie padał, więc może jednak warto skorzystać z wyszukiwarki. Żeby nie pozostawić Cię bez niczego, to znalazłam tyle: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=30284233&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=29387704&v=2&s=0 Wpisałam w wyszukiwarce - podłoga orzech i proszę. Spróbuj, może znajdziesz coś interesującego. Poza tym w lutowym "Dobrym wnętrzu" też jest sporo na ten temat, artykuł pt. "Spotkania na krawędzi", połączenie podłogi, ścian, listew i drzwi - ciekawe :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daniatko Re: drzwi i podłoga 22.02.06, 19:50 Zawsze możesz wstąpić na ruckzuck.sklep.pl Jesteśmy też na www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4573294 Odpowiedz Link Zgłoś