welder_23 02.03.06, 20:54 rewelacujne rozmieszczenie scianek działowych! prosiłbym właściciela tego mieszkanka o kontakt ze mna na maila welder_22@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnica Re: Cały ten bez 18.03.06, 18:25 Ja również jestem zachwycona pomysłem i rozwiązaniem. Prosze o kontakt do osoby, która wykonała projekt tego mieszkania. Ja mam również mieszkanie o podobnym metrażu, podobnym układzie (okna tylko na jednej ścianie) i jestem zainteresowana podjęciem współpracy. Mój adres e-mail: wodnica@gazeta.pl. Serdecznie pozdrawiam IB. Odpowiedz Link Zgłoś
rachmaninov Cały ten bez 01.06.07, 18:00 Bardzo ładne, proste mieszkanie. Fiolet to strzał w dziesiątkę, mam lawendę na ścianie, teraz już wiem, że muszę koniecznie zmienić kolor ram okiennych z białych na beżowe. Pozdrawiam właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
moniasu Cały ten bez 10.05.09, 20:27 super aranżacja, proszę o podanie firmy z której pochodzą panele. Pozdrawiam monikapoznsnka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moniasu Cały ten bez 10.05.09, 20:29 super aranżacja, proszę o podanie firmy z której pochodzą panele. Pozdrawiam monikapoznanska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś