jmtor1 31.05.06, 10:28 Hej szukam szablonów do malownaia na ścianie - interesują mnie znaki chińskie lub wzory orientalne (takie jak henny indyjskie robione na ciele) Jeśli wiecie gdzie mogę znaleźć lub kupić bede wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolka3 Re: Szablony do malowania 31.05.06, 10:40 Póki jeszcze wątek jest :) tu pytaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=23390. A mnóstwo szablonów tu: www.stencil-library.com/docs/ Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Szablony do malowania 31.05.06, 14:30 Sama jestem ciekawa. Szukam już w necie od dłuższego czasu ale nie znalazłam takich, które by mi odpowiadały. Wygląda na to, że w Polsce ciężko coś takiego kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek proszę bardzo 01.06.06, 12:26 Na przykład w sklepie internetowycm mojej kolezanki są szablony - www.naszehobby.pl Może w jakiś innych sklepach inetrentowych też są, ale nie w branży budowlanej, tylko dekoracjach trezba szukać. W Warszawie szablony firmy Stamperia można kupić np. w pasmanterii Bocian w Galerii Mokotów. To nie reklama Bociana (którego zreszta stałą klienką jestem :-), ale przykład, że w nieoczekiwanych miejscach takie rzeczy bywają :-) Aha, tak przy okazji, jest cos takiego jak klej sekundowy w spreyu do szablonów -przykleja sie nim szablon do ściany, żeby farba nie wpływa za szablon (brzydkie brzegi motywu sie robią wtedy). Klej po chwili wysycha i nie ma po nim sladu. Ja nie używałam, ale podobno to pomaga. pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer4 Re: Szablony do malowania 23.03.07, 06:41 Witajcie. Zajrzyjcie na www.szabloneria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Szablony do malowania 23.03.07, 08:59 takie szablony z orientalnymi znakami widzialam w Leroy Merlin Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Szablony do malowania 23.03.07, 13:17 bosz, jaki to stary wątek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-kraajanka Re: Szablony do malowania 25.03.07, 11:20 :-))) www.szabloneria.pl/index.php?d=katalog&k_id=6 www.szabloneria.pl/index.php?d=katalog&k_id=4 www.szabloneria.pl/index.php?d=katalog&k_id=7 Odpowiedz Link Zgłoś