Dodaj do ulubionych

sylwester w tvp

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 11:07
uwazam, ze wczorajsze programy "rozrywkowe" w tvp, na 1i2 pr., byly na
SKANDALICZNIE niskim poziomie. mysle, ze cos takiego uwlacza nam. bo,. chyba
jednak nie wszyscy sa kretynami. oczywiscie nie trzeba tego ogladac, ale czy
trzeba robic cos takiego!!!! za pieniadze wszsytkich badz co badz? , ze tow.
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: sylwester w tvp IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 11:53
      Znowu telewizja Kwiatkowska uraczyła nas w Sylwestra Młynarską.
      • Gość: janusz Re: sylwester w tvp IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 03:15
        najlepszy sposób na zmuszenie telewidza do zmiany programu- pokazać choć na
        chwilę Agatę Młynarską. O foni nawet nie wspomnę. Swoją drogą ciekawe, kto tak
        długo i dlaczego na siłe trzyma te kobitkę na wizji. Za skuteczność parcia na
        ekran powinna dostać ona i jej mocodawcy nagrodę nobla !!!!! Zgroza, może wnuki
        doczekają kogoś innego w dwójce, bo mojemu pokoleniu nie jest to niestety
        pisane.
    • Gość: Piotr Re: sylwester w tvp IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 13:10
      nawet rozgłośnie komercyjne, np rmf nie grają ich3 bo to obciach. W tvp2 innych
      artystów poza ich3 i krawczykiem oraz zespołem biesiadnym nie ma.
      Skandal!!!!!!!!!!
    • _anonim_ Re: sylwester w tvp 01.01.02, 15:01
      Co roku jest to samo.Kolko w zajemnej adoracji,usmiechy zachwycanie sie co oni
      cudownego przygotowali widzom na Sylwestra.(Mlynarska jest w tym od lat
      najlepsza).Wsrod tych zachwytow nad soba nie zauwazaja jekiego knota
      wyprodukowali.Dobrze nie musi byc to ambitne,niech leci nawet doscopolo,ale
      niech cos sie dzieje a tak ma sie ochote zasnac pod stolem przed polnoca.
      Druga sprawa jest to cos (nie mam pojecia co to jest) z Maryla R.
      Jak mnie wkurwialy (przepraszam za wyrazenie ,ale inaczej nie moge tego
      okreslic) smieszne chyba tylko wedlug nich reklamy tego wydowiska w ktorym
      Maryla i ten dupek Kamel w kazdym slowie dodawali -os (Marylylos,witalos itp)
      oraz co chwile wrzeszczeli ole!,to bylo tak zalosne ,ze mialem ochete albo sie
      gdzies schowac i tego nie widziec (gdzies zginal mi pilot ) albo rzucic czyms w
      telewizor.
      Co sadzicie o filmach emitowanych w Swieta i w Sylwestra.Nie bylo nic
      ciekawego, powtorki ,powtorki i powtorki.Kiedys przynajmniej puscili jakis
      dobry film a nawet kilka,teraz wszystko zeszlo na psy.
      • Gość: widz Re: sylwester w tvp IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 03:27
        jak by sprzedali czas antenowy, który reklamował do zarzygania sylwestra z
        marylą i tomaszem k. firmie od proszków i past, to może by kupili za zarobione
        pieniądze jeden względnie nowy filmik. ciekawe jaka była ogladalność tego
        gniota. jeszcze 5 minut przed dwunastą smędził w pogrzebowym nastroju Enrique,
        a 1 przed szła reklama piwa. Brawo !!!!! ponoć nie ma szmalu, a w tej samej
        firmie za ciężkie pieniądze produkuje się konkurencyjne programy. Mistrzyni
        Swiata w przekraczaniu telewizyjnego budżetu Nina T.ma to i tak widocznie w
        dupie. Czas chyba płacić abonament, to może ktoś sie w końcu obudzi!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nocomment Re: sylwester w tvp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 15:03
      Gość portalu: eva napisał(a):

> uwazam, ze wczorajsze programy "rozrywkowe" w tvp, na 1i2 pr., byly na
      > SKANDALICZNIE niskim poziomie. mysle, ze cos takiego uwlacza nam. bo,. chyba
      > jednak nie wszyscy sa kretynami. oczywiscie nie trzeba tego ogladac, ale czy
      > trzeba robic cos takiego!!!! za pieniadze wszsytkich badz co badz? , ze tow.

Zgadzam się w 100%! Nawet nie odmierzyli czasu tak jak co rok, bo w między-czasie
      wyła pani Rodowicz a potem puścili reklamy. Tylko parę minut po północy szanowny
      pan Kwiatkowski życzył czegoś tam (dalej nie słuchałem, bo przełączyłem na
      Rewińskiego i Piaseckiego). No i powiedzcie: czy takie żenujące programy można
      zaliczyć do "misji publicznej"???
      • Gość: nocomment Re: sylwester w tvp - uzupełnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 15:08
        Zresztą w tym roku nawet "Szopka DT" była kiczowata. Nie wspominając, że na
        TVP2 sprofanowali piękne krakowskie Studio S-3 w Łęgu występem "Ich Troje".
        • Gość: eva Re: sylwester w tvp - uzupełnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 17:05
          cos mi sie wydaje, ze co roku jest gorzej. co to bylo na 2 pr. jakies stado
          bab, na przemian chudych z grubymi, oblozonymi w srebrna folie. tylko te grube
          jakos spiewaly, zas chude z tylkami na wierzchu krecily nimi , i gapily sie,
          czy najezdza na nie kamera, jesli tak, to zrzucaly prawie majtki. i prowadzacy,
          zarty jakis pijackich, przez dragi odkorowanych kolesi. i bawiace sie
          towarzystwo-psl z samoobrona. poziom spiewu-zenua. nie bylo tam jednego
          profesjonalisty. zas na jedynce, marylka , ktora powinna juz myslec o godziwej
          emeryturze, a nie brac sie za rzeczy, ktore artyscie nie przystoją. jak sie
          spiewalo taki repertuar, to nawet nie wypada. ja rozumiem , ze kazdy chce
          zarobic, ale czy musi to robic w tvp? a ci prezenterzy spiewajacy??? bylam
          czerwona jak burak.KOMPROMITACJA, TOWARZYSZE!!!!!
          az przyjemnie bylo popatrzec na manna i materne, tylko tak krotko niestety.
          • Gość: pan laga Re: sylwester w tvp - uzupełnienie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 20:27
            Zgadzam sie ze wszystkim, co napisaLIście. I naprawdę jest coraz gorzej - maja
            dwa programy i na obu było dno. Młynarską to już rzygam bez pakowania łapy w
            gardziel. Od razu jak ją zobaczyłem przypominalem sobie wywiad z Terentiew,
            ktora z zapałem tłumaczyła kiedyś, ze Młynarska proawdzą lata temu program
            sylwestrowy na zywo nie była nawalona, jak zarzucali widzowie, tylko zmęczona.
            Ot co. A widzowie, w tym ja, mają zwidy i są slepi.
            Dno.
            Ani muzyki, ani filmu dobrego.Jedynie Fedorowicz, ale i to, jak ktos napisał
            wyzej, nienajbardziej udany tym razem...
            Wkurza mnie zycie w kraju, gdzie jestem zmuszany do utrzymywania takiej
            telewizji.
            amen
            pan laga
            • Gość: balowicz Re: sylwester w tvp - uzupełnienie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 03:40
              Kolego Laga, trzeba nie było eksperymentować i zawczasu się w sylwestra
              uwalić!! Przecież już w zapowiedziach wiedziałeś, że będzie Młynarska, to po co
              żeś się na nią gapił. Nagraj ją sobie i puszczaj jak będziesz chciał sobie
              ulżyć pawiem, a nie będziesz mógł. Metoda sprawdzona. W Sylwestra się pije i
              bawi, a nie ogląda Agatkę. Ot i co. To wie nawet Nina T., bo oglądalnośc to
              pryszcz, ważne, że Agata swoje wydarła z paszczy, a ty biedaku sie
              wkurzasz.Pozdrawiam, już niedługo biedny Jurek Owsiak cały dzień będzie się
              musiał męczyc z tą kretynką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka